Kovid-19 Voorzorgsmaatregelen genomen in het personenvervoer per spoor!

coronavirus voorzorgsmaatregelen genomen in treinen
coronavirus voorzorgsmaatregelen genomen in treinen

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu legde een verklaring af aan de media in Lapseki, waar hij ging voor de ceremonie van het plaatsen van het laatste blok in de stalen torens van de Çanakkale Bosphorus-brug.


Karaismailoğlu beschreef de projecten van zijn ministerie voor de nieuwe periode en zei: “We hebben de snelweginfrastructuur in het land voltooid. Ook de luchtvaartinfrastructuur werd voltooid. We hebben ook een spoorwegtekort. We richten ons de komende periode op het spoor. We hebben nu een netwerk van 12 duizend kilometer. Als we het duizend 200 km hogesnelheidstreinenetwerk uitbreiden tot 5 kilometer, ontstaat er een skelet met 500 duizend kilometer netwerk. Dan gaan we vooral de visgraatlijnen in de industriegebieden plaatsen en economische kracht combineren met vrachtvervoer. ”

"Nationalisatie doorbraak in signalisatie in hogesnelheidstreinen en binnenstedelijke lijnen"

Karaismailoğlu wees erop dat er een sprong in nationalisatie is in zowel de hogesnelheidsspoorlijn als de stedelijke lijnen in de signalisatie en zei dat het leven van de natie zal veranderen na de coronavirusepidemie, en dat ze klaar zijn als een ministerie, en verklaarde de voorzorgsmaatregelen die in de trein zijn genomen:

"Er zullen lege stoelen voor gezondheid achter de wagons in treinen zijn"

“De treinen rijden ook op 50 procent capaciteit. Achterin komen lege stoelen voor de gezondheid. Om de burger te laten wennen aan de nieuwe periode is financiële en psychologische ondersteuning nodig. Het is noodzakelijk om offers te brengen om ze terug te krijgen. Volgens onderzoek kunnen we de cijfers voor januari bij de luchtvaartmaatschappij niet halen, zelfs niet dit seizoen volgend jaar. Er zijn vergelijkbare figuren op de trein. Het leven van de natie zal nu veranderen. Ik hoop dat hij er zo snel mogelijk overheen komt. '

Karaismailoğlu gaf de informatie dat de bouwplaatsen tijdens de epidemie waren herschikt en zei: “Er zijn zeer gezonde en geïsoleerde omgevingen gecreëerd. De investeringen in basisinfrastructuur en strategische investeringen gaan door. Het is ook een groot pluspunt voor de economie. Als we de betaling doen, gaat het naar de supermarkt in de regio waar dat werk wordt gedaan. ”Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen