De voertuigdichtheid wordt verlaagd op het zomerkruispunt met brugoversteek

President Ekrem Yüce zei dat het nieuwe dubbele wegen- en brugwerk dat de overgang van Sebahattin Zaim Boulevard naar Serdivan mogelijk maakt, doorgaat, “terwijl we onze stappen richting transport zetten, kijken we ook naar de toekomstige bevolkingsprojectie van onze stad. We versterken ons transportnetwerk met nieuwe dubbele wegen en zorgen voor comfortabel transport met asfalt en betonwegen. Tegelijkertijd zullen we ons werk afronden om de intensiteit die ervaren wordt op de Summer Crossroad op een bepaald moment in korte tijd te voorkomen. ”


Burgemeester van de gemeente Sakarya, burgemeester Ekrem Yüce, verklaarde dat de voertuigbruggen en dubbele wegenwerken die de overgang van Yenikent naar Serdivan zullen verzekeren, op volle snelheid zullen doorgaan. President Yüce zei dat 60 procent van de werken is voltooid: 'We zullen de dichtheid van voertuigen bij de zomeroversteek verminderen met de Köprülü-pas.'

Transport komt naar betere plaatsen

Burgemeester Yüce zei over het werk in de regio: “Onze brug- en dubbele wegenwerken die de doorgang van Sebahattin Zaim Boulevard naar Serdivan Süleyman Binek Street mogelijk zullen maken, gaan snel door. Terwijl we onze stappen richting transport zetten, beschouwen we ook de toekomstige bevolkingsprojectie van onze stad. We versterken ons transportnetwerk met nieuwe dubbele wegen en zorgen voor comfortabel transport met asfalt en betonwegen. Hopelijk zullen we ons werk in korte tijd voltooien, wat een groot gemak zal zijn bij de overgang naar Serdivan, maar ook de intensiteit van de Summer Junction op bepaalde uren zal voorkomen. ”

Brugstudies gaan door

In de verklaring van het Directoraat van Wetenschapsaangelegenheden: “We waren begonnen met ons werk voor de brug die we op de Çark Creek hebben gebouwd, die voertuigtransities van Sebahattin Zaim Boulevard naar Serdivan zullen verzorgen. Bodemverbetering en verveelde palen van onze weg, waarvan de brugpoten waren voltooid, werden gemaakt. De betonnen funderingen aan de brugzijden en brugfunderingen en kopbalken zijn voltooid. Bij de brugingang in het recreatiegebied starten we een duikeronderdoorgang voor fietsen en voetgangers. Uiteindelijk wordt de brug geplaatst in plaats van balken en wordt het dek gebouwd. Dan wordt het met de aanleg van de verbindingsweg opengesteld voor verkeer. ”Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen