Verordening inzake illegale kruispuntboetes op bruggen en snelwegen

Regeling van brug- en voetgangersoversteekplaatsen op snelwegen
Regeling van brug- en voetgangersoversteekplaatsen op snelwegen

Minister Karaismailoğlu verklaarde in zijn verklaring dat er een aantal regelingen zijn getroffen in het wegvervoer om zowel bedrijven als burgers te ontlasten in het kader van epidemische maatregelen.


Karaismailoğlu verklaarde dat de voorschriften voor het vervoer van passagiers in bussen ook in dit kader zijn geïmplementeerd, en zei: “Ons ministerie heeft de situatie in beslag genomen toen sommige bedrijven passagiers tegen zeer hoge tarieven vervoerden vanwege de beperking van reizen en de vermindering van het aantal passagiers dat met bussen moet worden vervoerd. We hebben een plafondprijsaanvraag ingediend voor bussen. Zo hebben we allebei de rechten van onze burgers veiliggesteld en hebben we voorkomen dat bedrijven onder toenemende kosten werden verpletterd. ” hij sprak.

Karaismailoğlu verklaarde dat de prijzen van bustickets door de staat werden gegarandeerd met de afspraken die waren gemaakt door de Algemene Directie Vervoersdienstenverordening betreffende de Wegvervoersverordening, waardoor de verkoop van tickets aan burgers tegen exorbitante prijzen werd voorkomen.

plafondvergoedingen voor het personenvervoer over de weg
plafondvergoedingen voor het personenvervoer over de weg

"Prijzen zijn geldig tot 31 juli"

Karaismailoğlu wees erop dat de maatregelen tegen de epidemie de kosten van de bedrijven die actief zijn in het wegvervoer hebben verhoogd, en verklaarde dat veel bedrijven niet konden opereren.

Daarom zei Karaismailoğlu, die verklaarde dat de burgers geen bustickets kunnen vinden, dat met het communiqué over het basis- / plafondtarief dat op het gebied van personenvervoer moet worden toegepast, ook rekening wordt gehouden met de extra kosten van de bedrijven die binnenlands passagiersvervoer uitvoeren.

Karaismailoğlu verklaarde dat de verordening zo is gepland dat bedrijven de stijgende kosten kunnen opvangen en de burgers kunnen beschermen:

“Zo kunnen onze burgers nu busdiensten vinden en kunnen bedrijven de stijgende kosten opvangen. Ankara-Istanbul busticketprijzen, met de hoogste passagiersdichtheid, zullen niet meer dan 160 lira bedragen met de genoemde regeling die is gemaakt volgens de kilometerberekening. Door het communiqué bepaalde vloer- en plafondprijzen zijn geldig tot 31 juli. Vervolgens worden de prijzen hersteld met het normalisatieproces. ”

Regelgeving met betrekking tot illegale oversteekboetes op bruggen en snelwegen

Verwijzend naar het amendement dat vandaag in de Staatscourant is gepubliceerd met betrekking tot administratieve boetes die worden opgelegd aan burgers die de bruggen en snelwegen passeren zonder hun kosten te betalen, zei Karaismailoğlu: De verordening is gewijzigd. Zo hebben we voorkomen dat onze burgers moeilijkheden ondervonden. ” gebruikte uitdrukkingen.

Minister Karaismailoğlu voegde eraan toe dat degenen die via de snelwegen de vergoedingen passeren zonder hun kosten te betalen, de boetevrije betalingstermijn verhogen tot 15 dagen, die wordt bepaald als een week na de overgang.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen