KIPTAS Silivri Loting loting 3e trap

kiptas silivri podiumtekening is gemaakt
kiptas silivri podiumtekening is gemaakt

Tijdens zijn toespraak bij de KIPT Silivri 3e fase van de Kura-loterijceremonie heeft İBB-president Ekrem İmamoğlu de volgende oproep gedaan aan General Manager Ali Kurt: “U zult enkele van de huizen die we tekenen afleveren. Wij, onze landgenoten van daar en hun familieleden, rekening houdend met het minimumloon in Turkije, konden niet eens dromen van onze mensen met een minimuminkomen, een projectconcept kan mee naar huis nemen met inkomen, kondigt I Silivri 4 Project aan. Laten we vandaag loten trekken en het evangelie aan hun gezinnen laten brengen. Volgende week; Laten we onze mensen, onze samenleving voeden met de hoop dat 'zelfs onder deze omstandigheden kansen kunnen worden bereikt'. Dit is onze verantwoordelijkheid. Hopelijk geven we volgende week via KIPTAS dit goede nieuws aan onze Istanbul. ”


President Ekrem Imamoglu, president van de Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), woonde de loterijceremonie van de 3e fase van de KIPTAS Silivri bij. İBBoğlu Secretaris-generaal İBB Yavuz Erkut, İBB President Advisor en SözcüSü Murat Ongun, KİPTAŞ-voorzitter Ertan Yıldız en KİPTAŞ General Manager Ali Kurt werden vergezeld. Kurt hield de stadstoespraak voor de ceremonie.

KURT: "TOEPASSING MET LICENTIE ANDERS VAN ELKAAR"
Hij benadrukte dat ze in korte tijd aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt en dat Silivri 3rd Stage sociale woningbouwproject daar een van is. Kurt deelde de informatie over het project en zei:

“Ons project, dat bestaat uit 1513 woningen, 7 commerciële units, 300 moskee met 1 mensen, 26 klaslokalen, 4 basisscholen en middelbare scholen en 1 gezondheidscentrum, werd uitgevoerd met 3 aannemersbedrijven in 3 fasen. In augustus 2019 boekten twee van onze fasen vooruitgang rond 2-70 procent, terwijl een van onze fasen met 75 procent achterliep op het bedrijfsplan. Als team hebben we deze fase op hetzelfde niveau gebracht als onze andere fasen met het bedrijfsmodel dat we in het kader van de wet hebben ontwikkeld. Toen we het project voor het eerst bespraken, beseften we dat de licentie en implementatie van het project van elkaar verschillen. Ook bestemmingsplannen zijn geannuleerd. We zijn met spoed begonnen met het opstellen van ontwikkelingsplannen. Nadat we de goedkeuring van de plannen van IMM hadden verzekerd, ontvingen we de herziening van de herzieningslicentie in overeenstemming met ons huidige project en voltooiden we onze transacties voor vloervereenvoudiging met Kerstmis.

KURT: "APRIL-MEI VERHUURT 2 MAANDEN"
Kurt zei dat ze van plan zijn om 2 maanden geleden in het Eurasia Show Center in Yenikapı te gaan fotograferen en zei dat ze vanwege de pandemie niet aan deze verzoeken konden voldoen. Kurt zei dat ze de regelingen hadden getroffen voor de begunstigden die moeilijkheden zouden ondervinden in dit proces. " In onze interimperiode in mei hebben we een regeling getroffen die in 2 gelijke termijnen moet worden betaald. Ons doel bij deze toepassing was om de last van onze burgers die zowel huur als termijnen betalen te verlichten. We zijn er trots op dat we de eerste bedrijfsstructuur zijn die ook in dit aanvraagproces uitbraken in Turkije verwerkt, "zei hij.

İMAMOĞLU: "WE MAKEN HET PROJECT ZONDER CONFLICT"
İBBoğlu President İmamoğlu zei: “In zo'n moeilijke periode en in een onrustige omgeving heeft alle KIPTAS zijn uiterste best gedaan om een ​​project voor te bereiden dat eerder bepaalde problemen had, om het op de meest gekwalificeerde manier bij de juiste houders te brengen en de kwaliteit op het hoogste niveau te houden. Ik dank oprecht de medewerkers, de General Manager, de Voorzitter van de Raad, alle managers en natuurlijk alle arbeiders in het veld. Toen ik het veld bezocht, zag ik met mijn ogen dat er zowel een werkomgeving was die geschikt was voor het pandemische proces als dat de kwaliteit van de door de begunstigden gewenste productie werd onthuld. Ik was gelukkig ".

Imamoğlu zei dat hij het project vanaf het begin heeft gevolgd en zei: 'Sommige wensen en eisen van onze mensen staan ​​ook op mijn agenda. Het is een waardevol punt qua locatie. Het heeft een identiteit om een ​​ander proces in Silivri te beleven. Er is iets dat mensen stoort. In folders of mock-ups staat een groen veld ernaast, er ligt een proces voor ons dat helemaal niet is gedaan, maar helemaal niet is begonnen. Er is hier een recreatiegebied, het is de plicht en verantwoordelijkheid van IMM om het te verrijken en te verrijken met de vorm van een voornaam park van Istanbul ”.

"WE HEBBEN VERANTWOORDELIJKHEID OM ESTHETISCH GEVOEL AAN DE STAD TOE TE VOEGEN"
İmamoğlu benadrukte dat de belangrijkste filosofie van KİPTAŞ het produceren van sociale woningen is en onderstreepte dat het toevoegen van een gevoel van esthetiek aan de ontwikkeling van de stad een van de belangrijke doelen is. İmamoğlu zei dat het absoluut noodzakelijk is dat staatsinstellingen zo'n prioriteit en verantwoordelijkheid hebben, “In dit opzicht moet KİPTAŞ een voorbeeld zijn voor het district of de regio waar elk product produceert, met zijn eigen stijl en architectuur. Het heeft zo'n missie. In een andere missie, echter, het concept van sociale huisvesting, mensen de mogelijkheid om huisvesting met inkomen te verkrijgen in hun woonomstandigheden in Turkije, een financiële regeling, ook over het vermogen om hem te geven, voorschotten, zodat ze alleen van de mensen kunnen dromen en een omgeving voor woningverwerving kunnen bieden, kan zijn droom verwezenlijken. Deze principes zijn belangrijk voor de KIPTAS-filosofie. Natuurlijk is het proces van het maken van modelmodellen met betrekking tot stedelijke transformatie een andere dimensie. "Het moet het vermogen hebben om een ​​financieel uitgebalanceerd project te produceren en het moet projecten kunnen produceren die in reële zin kunnen bijdragen aan de stedelijke transformatie en stadsvernieuwing van Istanbul."

"WE ZULLEN NIEUWE MOGELIJKHEDEN CREEREN"
İmamoğlu verklaarde dat de hele wereld door het pandemische proces een gezondheids-, sociaal leven en een economisch onrustig proces zal betreden, en benadrukte dat zij in deze zin met een mobilisatiegeest handelen. İmamoğlu wees erop dat deze dagen kunnen worden overwonnen door een omgeving van solidariteit, verzoening en vertrouwen tot stand te brengen, en ging als volgt verder:

'Dit proces eindigt, het leven gaat door. Maar instellingen zoals wij hebben de verplichting om de hoop van mensen te koesteren met de juiste banen. Ondanks deze moeilijkheden, ons vermogen om banen te produceren; Ondanks deze moeilijkheden, het creëren van banen; Ondanks deze moeilijkheden hebben we de plicht om het vermogen om het comfort van onze medewerkers te maximaliseren aan te tonen. Ondanks al deze moeilijkheden zullen we onze weg vervolgen door de omstandigheden van onze medewerkers te verbeteren. We zullen nieuwe banen creëren en we zullen de hoop zijn van sommige sectoren met de baanbrekende stappen die we zullen voorstellen. ”

"VAKANTIES ZIJN VERVOERD NAAR GEZINNEN"
Na deze woorden beëindigde İmamoğlu zijn toespraak door de volgende oproep te doen aan Kurt, General Manager van KIPTAS:
'In juni levert u enkele woningen op die we tekenen. Wij, onze landgenoten van daar en hun familieleden, rekening houdend met het minimumloon in Turkije, konden niet eens dromen van onze mensen met een minimuminkomen, een projectconcept kan mee naar huis nemen met inkomen, kondigt I Silivri 4 Project aan. Tegenwoordig worstelen we tegenwoordig met zowel morele als economische moraal; Laten we erin slagen om hoop voor mensen te zijn door de juiste manier, de juiste methode, het juiste model te produceren en kwaliteit en gekwalificeerd werk te produceren. Laten we vandaag loten trekken, laten we het goede nieuws van Eid aan hun families brengen. Laten we onze mensen, onze samenleving, voeden in de hoop dat het volgende week mogelijk is om zelfs onder deze omstandigheden kansen te verwerven. Dit is onze verantwoordelijkheid. Hopelijk geven we volgende week via KIPTAS dit goede nieuws aan onze Istanbul. Onze vrienden zullen zich hierop voorbereiden. '

In aanwezigheid van de toespraken in de 23e notaris van Bakırköy werd een loterij gestart. Imamoğlu, Erkut, Ongun, Yıldız en Kurt hebben de lotnummers bepaald en de appartementen die ze hebben verdiend in Silivri 3rd Stage Project.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen