Het werk gaat verder bij Keltepe Ski Center

Het werk gaat door in skicentrum Keltepe
Het werk gaat door in skicentrum Keltepe

De infrastructuur- en wegenuitbreidingswerken die door de provinciale administratieteams van Karabük zijn gestart op de weg naar het skicentrum Keltepe, gaan door.


Secretaris-Generaal van de Bijzondere Provinciale Administratie Mehmet Uzun, Voorzitter van de Provinciale Algemene Vergadering Hasan Yıldırım, Provinciale Algemene Vergadering Lid Tevfik Ayvalık, AK Partij Karabük Provinciale President Av. İsmail Altınöz en weg- en transportservicemanager Özgür Bülbül hebben ter plaatse de infrastructuur en wegenuitbreidingswerken op de weg naar het Keltepe-skicentrum onderzocht.

Onze algemeen secretaris Uzun, die de delegatie informatie verstrekte over het parkeerterrein, de wegenuitbreiding en de infrastructuurwerken, die ook de sub-dagfaciliteiten van het Keltepe-skicentrum onderzocht, zei: “De weg van 4 km die we vorig jaar verbreedden vanwege de muren die we bij de kruisingen van het dorp hebben aangelegd, 1.5 km, We zullen de infrastructuur van de 5.5 km lange weg in totaal voorbereiden en het asfalt maken. Onze teams zetten de infrastructuurwerken van de weg zonder onderbreking voort. Als deze dingen zijn gedaan, zullen we het asfalt van de weg maken en in gebruik nemen. 'Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen