Karsan Bozankaya De elektrische bus van Automotive kopen

karsan bozankaya koopt elektrische autobus
karsan bozankaya koopt elektrische autobus

Karsan, om zijn effectiviteit op de markt van elektrische bussen te vergroten, Bozankaya Ontwikkeld door de auto- en elektrische bussen die alle rechten hebben zoals voorzien in een apart handelsmerk in Turkije en die niet zijn geregistreerd op de internationale markt en die alle intellectuele en industriële eigendomsrechten hebben gekocht.


Fabrikant van binnenlandse bedrijfsvoertuigen Karsan, Bozankaya Het kondigde aan dat het een overeenkomst heeft ondertekend voor de overdracht van technologie en de overdracht van intellectuele en industriële eigendomsrechten met de auto-industrie.

Met de betreffende overeenkomst Bozankaya de elektrische bus ontwikkeld door de Automotive merkrechten zoals voorzien in apart, Turkije en werd geregistreerd op de internationale markt met en zonder intellectuele en industriële eigendomsrechten Karsan. Er wordt gesteld dat de beslissing is genomen om de effectiviteit van Karsan op de markt van elektrische bussen te vergroten.

In de verklaring van het bedrijf aan het Public Disclosure Platform (KAP): “Om de effectiviteit ervan op de markt van elektrische bussen te vergroten, in onze aankondiging van speciale gevallen van 20 mei 2020; Bozankaya Productie van auto-machines Import en Export Inc. (Bozankaya Automotive) heeft ontwikkeld en heeft alle rechten 10,5 m., 12 m., 18 m. en 25 m. Traction Unit en High Voltage (HV) met betrekking tot alle intellectuele en industriële eigendomsrechten, knowhow en technologie, inclusief investeringen in dochterondernemingen, geregistreerd en buitenlands en in het buitenland, op voorwaarde dat de merkrechten van de elektrische bussen gescheiden zijn. behalve voor sommige delen) Om alle investeringen in bussen aan ons over te dragen Bozankaya Hij kondigde aan dat hij had besloten een contract inzake de overdracht van technologie en de overdracht van intellectuele en industriële eigendomsrechten in de automobielsector te ondertekenen en bij de mededingingsautoriteit een aanvraag in te dienen voor het verkrijgen van toestemming voor dergelijke overdrachtsactiviteiten.

Bozankaya Ons bedrijf heeft een aanvraag ingediend bij de Mededingingsautoriteit met het verzoek om een ​​overdrachtsovereenkomst in het kader van de technologieoverdracht en de overdracht van intellectuele en industriële eigendomsrechten, ondertekend met Automotive, en de ontwikkelingen zullen worden gedeeld met het publiek en onze investeerders. ” De verklaring zei.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen