Hoe is het openbaar vervoer 4 dagen in Istanbul? Metro Metrobus en veerboot werken?

Hoe rijden de metro, metrobus en veerboten overdag in Istanbul?
Hoe rijden de metro, metrobus en veerboten overdag in Istanbul?

De avondklok, die met tussenpozen wordt aangekondigd vanwege de Covid-19-pandemie, zal ook worden toegepast van 16 tot en met 19 mei. Terwijl de inwoners van Istanbul in hun huizen blijven na de avondklok die gedurende 4 dagen is beperkt, zullen veel van de dochterondernemingen van İBB en haar dochterondernemingen hun diensten zonder onderbreking voortzetten om de stad rust en werk ononderbroken te laten houden. Met de mogelijkheid om comfortabel te werken in de straten van de stad en straten in de eerder aangekondigde uitgaansverboden, krijgt IMM de kans om de projecten die het uitvoert de komende 11 dagen sneller te voltooien.


In het kader van de pandidische maatregelen Covid-19 zal Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) haar diensten aan inwoners van Istanbul voortzetten met 16 personeelsleden tijdens het vierdaagse uitgaansverbod, dat geldig zal zijn tussen 19 en 4 mei. Naast basisbehoeften zoals transport, water, aardgas en brood, zal İBB zijn beveiligingsdiensten voortzetten met het gebruik van groenten, fruit, ouderen- en gehandicaptenzorg, begrafenisdiensten, verwijdering van medisch en vast afval, team voor mobiele hygiëne, ALO 11, bouwplaatswerken, zal niet ontbreken. In de eerder aangekondigde uitgaansverboden had IMM de kans om veel sneller te eindigen dankzij de trage voortgang van de projecten waarin het voertuig- en voetgangersverkeer intens was, dankzij het leegmaken van de straten en straten van de stad. de İSKİ KadıköyIn Seyit Ahmet Creek zullen sommige projecten die op het Ortaköy-strand worden uitgevoerd, eerder worden voltooid dan gepland en eind juni in gebruik worden genomen.

ZAL GEEN ERVARING HEBBEN IN HYGIËNEWERKEN EN GEZONDHEIDSDIENSTEN

Mobiele hygiëneteams van de gezondheidsafdeling van IMM zullen hun hygiëneactiviteiten in openbare instellingen en ziekenhuizen voortzetten. Voor desinfectie buitenshuis zullen 10 personeelsleden hun diensten gedurende 5 dagen voortzetten met 4 voertuigen, en voor desinfectie binnenshuis zullen 64 personeelsleden hun diensten voortzetten op zaterdag, zondag en maandag met 30 voertuigen. Om muggen te bestrijden die worden veroorzaakt door de opwarming van het weer, zullen maandag 412 personeel spuitwerkzaamheden in de stad uitvoeren.

İBB, dat zijn thuiszorgdiensten op maandag en dinsdag zal voortzetten, met 182 personeelsleden en 69 voertuigen, zal de Community Mental Health Services met 15 personeelsleden, 3 psychiaters en 76 psychologen gedurende 4 dagen bedienen.

ISPARK PARKING PARKS GESLOTEN

De parkeerplaatsen van İSPARK zijn 4 dagen gesloten. Om echter problemen tijdens de dagen van het verbod te voorkomen, hebben in totaal 203 ISPARK-medewerkers, waaronder het hoofdkantoor, een aantal open en verdiepte parkeergarages, het Alibeyköy Cep-busstation P + R, İstinye en Tarabya Marina, de Bayrampaşa-groentefruitmarkt en de Kozyatağı-groentefruitmarkt. zal dienst hebben.

ISKI KOMT NAAR EEN COMFORTABEL WERKGEBIED

In uitgaansverboden heeft İSKİ de mogelijkheid om veel comfortabeler te werken vanwege zwaar voertuig en menselijk verkeer. De projecten, die in een lange tijd zullen worden afgerond, verlopen veel sneller dankzij de ontspannende straten en straten. Onder de 4-daagse avondklokbeperking zal İSKİ met 5 personeelsleden op 850 verschillende locaties in Istanbul werken aan afvalwater, regenwater, stroomverbetering en drinkwater.

PUNTEN DIE İSKİ WERKT

Aan de Europese kant;
Beşiktaş Barbaros Boulevard, Beşiktaş Ortaköy, Beşiktaş Şair Nedim Caddesi, Beşiktaş Nisbetiye Caddesi, Zeytinburnu 10. Yıl Stream, Bakırköy Kennedy Caddesi, Bakırköy İstanbul Caddesi, Bakırköy Yoedar, -Yavedüt Caddesi, Beyoğlu Dolapdere Caddesi, Beyoğlu Meclisi Mebusan Caddesi.

Aan de Anatolische kant;
Pendik Ankara Caddesi (Sabiha Gökçen Airport Road), Kartal Meydan, Kartal Cengiz Topel Caddesi, Kartal Karlıktepe, Kadıköy Dok, Kadıköy E-5 onderdoorgang, Kadıköy Dinlenç Creek, Üsküdar Beach, Üsküdar Square, Üsküdar Libadiye Caddesi, Ümraniye Tantavi Tunnel Underpass, Ümraniye Küçüksu Caddesi, Beykoz Ali Bahadır Creek, Ataşehir Libadiye Caddesi, Tuzla Birlik OSB.

DE STAD WORDT GEREINIGD, MEDISCH AFVAL WORDT INGEZAMELD EN VERWIJDERD

İSTAÇ, mechanisch wassen, mechanisch vegen en mechanisch vegen in openbare ruimtes zoals hoofdwegen, pleinen, Marmaray en metro-ingangen, viaducten - onderdoorgangen, busplatforms / haltes, Bayrampaşa en Ataşehir-staten, ziekenhuizen en verschillende openbare instellingen en organisaties. zal het handveegwerk 4 dagen zonder onderbreking voortzetten.

Bij de reinigingswerkzaamheden die İSTAÇ gedurende 4 dagen zal uitvoeren, zal de oppervlakte van 2 miljoen 162 duizend 580 vierkante meter (ter grootte van ongeveer 303 voetbalvelden) worden gesloopt en de oppervlakte van 16 miljoen 555 duizend 80 vierkante meter (ongeveer de omvang van 2 319 XNUMX voetbalvelden) zal worden schoongemaakt door te vegen met mechanisch gereedschap. .

SPECIALE PLANNING GEMAAKT

İSTAÇ, tijdens de dagploeg van 16-17-18-19 mei, zal de wegen op de begraafplaatsen en zijn omgeving wassen onder de İBB Cemeteries Department, die geschikt zijn voor mechanisch waswerk, en zal ook handvegende teams aanwijzen om de punten te reinigen waar voertuigen niet kunnen komen. Aan het einde van de 4 dagen zijn de voertuigen 141 keer en hebben 416 personeelsleden dienst.

AFVALINZAMELING EN VERWIJDERINGSWERKEN

Aan Aziatische en Europese zijde wordt in 245-daagse diensten ongeveer 4 ton medisch afval, inclusief quarantaineslaapzalen, met 323 voertuigen verzameld door 55 voertuigen. 93 personeelsleden zullen werken voor verwijdering. Het aantal personeelsleden van İSTAÇ dat 4 dagen zal dienen, zal 6 duizend 775 bedragen.

GEEN AARDGASPROBLEMEN

İGDAŞ zal werken met 7 24 personeelsleden in ploegendiensten, met name 187/4 BHV-teams, 883 Aardgas-noodtelefooncentrales en logistieke teams, om zonder onderbreking en veilig aardgas te leveren aan alle delen van Istanbul.

VERZENDING ZAL NIET VERHOGEN

Het zal 621 personeelsleden bedienen in City Lines, schepen, pieren en Haliç Shipyard. Gedurende 4 dagen zullen in totaal 15 reizen worden uitgevoerd op 11 slaapplaatsen, op 1 pieren, 6 schepen en 382 stoomboot.

Te bedienen lijnen:
Uskudar-Karaköy-Eminönü
Kadıköy-Karaköy Eminonu,
KadıköyBesiktas,
Kabataş-Naam zijn,
Bob-Island,
İstinye-Çubuklu Veerbootlijn.

KOSTEN ZULLEN NIET VERHOGEN

IETT zal 4 duizend 42 reizen maken binnen een periode van 340 dagen. In totaal zullen 91 voertuigen worden toegewezen aan 141 openbare en particuliere ziekenhuizen.

Er is voor gekozen om een ​​avondklok aan te vragen voor 4 dagen, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag. Veel burgers, zoals ambtenaren, ambtenaren in de gezondheidszorg, apothekers, bakkers, zullen tijdens de restrictiedagen hun werk blijven doen. IETT zet zijn vluchten tot woensdagavond 01:00 uur voort voor Istanbulieten die moeten gaan werken. In de eerste twee dagen van de avondklok, dat wil zeggen op zaterdag en zondag, zullen 494 reizen worden gemaakt met 488 zelfs 8 voertuigen. Maandag en dinsdag worden 358 duizend 494 vluchten georganiseerd met 512 zelfs 12 voertuigen. Reservevoertuigen worden bewaard voor onmiddellijke verzoeken op de lijnen en als er vraag is, worden ze naar de relevante lijnen geleid.

Daarnaast werden in totaal 4 particuliere en openbare ziekenhuizen toegewezen aan voertuigen tijdens de 91 dagen van beperking. Op zaterdag, zondag, maandag en dinsdag kregen in totaal 141 voertuigen de opdracht voor het ziekenhuispersoneel.

Op de Metrobus-lijn zal er op zaterdag en zondag een vlucht van 06 minuten zijn tussen 10 uur en 3 uur. Elke 10 minuten is er een expeditie tussen 16 en 10 uur. Wederom worden er om de 16 minuten tussen de 20 en 3 reizen gemaakt. De vluchten van 20 tot 24 worden elke 15 minuten gehouden.

Op maandag en dinsdag is er elke 06 minuten een rit tussen 10 en 3 uur 's ochtends, elke 10 minuten tussen 16 en 10 uur, elke 16 minuten tussen 20 en 3 uur en elke 20 minuten tussen 01 en 10 uur.

METROBUS REISBEREIKEN
Tijdsbestek 16-17 Mei 18-19 Mei
Ochtend: 06 - 00 3 minuten 3 minuten
Ochtend: 10 - 00 10 minuten 10 minuten
Ochtend: 16 - 00 3 minuten 3 minuten
Ochtend: 20 - 00 15 minuten X
Ochtend: 20 - 00 X 10 minuten

LIVE UITZENDING VANUIT BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞ

Tijdens de vierdaagse avondklok staat Boğaziçi Yönetim AŞ op het veld in İBB-service-eenheden, gelieerde ondernemingen en ruimtes die worden gebruikt door inwoners van Istanbul, met een team van 4 mensen bestaande uit technisch en schoonmaakpersoneel.

Bovendien, voor ouders die vanwege het verbod tijd thuis zullen doorbrengen, zal deskundige psycholoog Ceyda Yanar het publiek ontmoeten met een praatje met de inhoud van "Kinderen en angstbeheersing tijdens de pandemieperiode" in de live uitzending van Boğaziçi Yönetim Instagram-account op zondag om 16:00 uur.

WERKPLAATSWERKEN ZULLEN DOORGAAN

İSTON, Hacı Osman Grove, landschapsarchitectuur, Kadıköy Kurbağalıdere Yogurtçu Park Zeestructuur en landschapsarchitectuur tussen Moda, Atatürk Olympic Stadium landschapsarchitectuur, Beylikdüzü en Avcılar voetgangers overstijgt onderhoud en reparatie, Büyük Istanbul Bus Terminal paviljoen arrangement, Göztepe Metro Station, Kağıthane Metro Station Entree Bestrating Arrangement, Giyimkent Street-Tem Side Wegversterkte betonnen muur- en onderdoorgangsarrangement, Yeni Mahalle-metrostation, Karadeniz Mahallesi-metrostation, landschapsarchitectuur, Güngören Kale Center-transportverkeersregeling, Hasan Tahsin Street voetgangersgebiedarrangement, IETT Garage en Havaist Platform Areas Arrangement, Sunflower Street Concrete Pavement Construction Work, Saltuk Buğrahan Straat Betonverharding Bouw, Bağlar Caddesi Betonverharding Bouw, Şamlar Caddesi voetgangersgebied, Sarıyer Özdereiçi stenen muurconstructie, Beylikdüzü Cemevi straatverharding zal blijven werken op de bouwplaatsen van de stad.

Ook wordt er gewerkt aan onderhouds- en reparatieprojecten van verschillende kinderparken onder de directie Parken en Tuinen. In deze context zullen in totaal 779 ISTON- en onderaannemerspersoneel werken. Bovendien zal de productie tussen 16 en 19 mei zonder onderbreking plaatsvinden in de fabrieken van İSTON Hadımköy en Tuzla.

17 DUIZEND 840 TON ASFALTGIETEN GEPLAND

İSFALT zal ter plaatse zijn met 853 personeelsleden voor het uitvoeren van asfaltproductie en asfalttoepassingsactiviteiten en 260 personeelsleden voor desinfectie.

Studies in dit proces; Maltepe, Ümraniye, Üsküdar, Tuzla, Pendik, Kadıköy, Büyükçekmece, Sarıyer, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Bağcılar, Avcılar en Bakırköy. In totaal is 17 ton asfalttoepassing gepland.

VOEDSELHULP ZAL NIET VERHOGEN

270 voertuigen, 270 chauffeurspersoneel, 270 maatschappelijk werkers en 270 assistent-medewerkers zullen werken aan het bezorgen van hulppakketten aan onze hulpbehoevende burgers, bepaald door het Directoraat Sociale Diensten.
Transport-, energiecentrale-, cafetaria- en desinfectiediensten zullen op dagen met een uitgaansverbod doorgaan, zodat openbare diensten zonder onderbreking kunnen worden uitgevoerd.

BEREIDING EN IFTAR IS BEREID

Logistics Support Center zal 24 uur per dag blijven werken om ervoor te zorgen dat openbare diensten soepel worden uitgevoerd en dat openbare diensten kunnen worden gehandhaafd en ondersteund. De maaltijden van Iftar en Sahur zullen worden bereid en geleverd aan 7 brandweerpersoneel en brandweerlieden in 88 vuurkeukens.

Logistiek ondersteuningscentrum Andere diensten die gedurende vier dagen worden voortgezet, zijn als volgt;
- 153 Witte tafels, afdeling begraafplaatsen, politie en al het verantwoordelijke personeel worden afgeleverd bij hun dienstdoende, iftar- en sahur-commando's.
- Er zal blijven voorzien in de voedsel- en drankbehoeften van onze burgers in het daklozenkamp.
- Iftar, ongeveer 10 mensen worden voorbereid op de districtsgemeenten die erom vragen.
- De accommodatiediensten blijven worden verleend aan 32 gezondheidswerkers in de sociale faciliteit Zeytinburnu.
- Er wordt voorzien in de behoeften aan eten en drinken van zorgverleners die in hotels verblijven.

ALO 153 24 UUR RECHT

Het callcenter Alo 153, dat assistentie verleent in alle aspecten van Istanbul, zal 24 uur per dag aan de avondklok werken. Het aantal personeelsleden dat dienst zal doen in ploegendiensten zal 691 bedragen.

VAKANTIE THUIS

IMM organiseert de activiteiten van 19 mei in een digitale omgeving vanwege pandemische maatregelen en avondklok. Concerten die tussen 16 en 19 mei worden gedeeld via de sociale media-accounts van de afdeling IMM Cultuur; Documentaire-, film- en theatervertoningen en nog veel meer evenementen zullen inwoners van Istanbul in staat stellen te genieten van het feest van hun huis.

4 DAGEN INTENSIEF PROGRAMMA VAN SPORT ISTANBUL

SPORT ISTANBOEL, op maandag 18 mei tussen 21:00 en 22:00 @ ıbbsporistanbul youtube kanalen en schaak-tv jetube İBB Spor İstanbul Online Chess Tournament Final Night wordt op zijn kanaal uitgezonden. Live uitzending wedstrijden, schaakspeler utubeSabri Can zal reageren met moderator Gürcan Engel en Talha Emre Akıncıoğlu. Daarnaast zal Renay Onur, General Manager van Spor Istanbul, als gast aanwezig zijn.

Op dinsdag 19 mei, bij de opening van Atatürk Kent Orman, zal de deelname van hardloopgroepen en nationale atleten deelnemen aan de ondersteuning van Sports Istanbul, Istanbul Metropolitan Municipality Parks and Gardens Directorate voor het gebruik van sociale media-invloed.
Andere diensten die door İBB-filialen moeten worden verleend op 16-17-18-19 zijn als volgt:
Istanbul Public Bread:
Het blijft op volle capaciteit werken met 3 fabrieken, 514 buffetten en 364 personeelsleden.
İSYÖN AŞ:
Gürpınar Seafood Products en Kadıköy Het zal op dinsdagmarkt met 50 personeelsleden dienen.

İSBAK AŞ: De metrosignalisatie, signaleringssystemen, programmering, toepassing, installatie en bediening zullen doorgaan met 108 personeelsleden door de hele stad.
Beltur AŞ: 40 ziekenhuizen zullen met ongeveer 55 medewerkers op 400 punten dienst doen.
Ik İSTTELKO: Om alle communicatie-infrastructuursystemen zonder onderbreking te onderhouden, zal Data Merkei zonder onderbreking blijven werken, met in totaal 10 technische experts, 30 in WIFI-diensten, 8 in WIFI-diensten, 6 in IT-diensten en 24 in infrastructuurdiensten.
İSTGÜVEN AŞ: Tijdens de 4-daagse avondklok blijven 5 medewerkers werken op 860 locaties.
AĞAÇ AŞ: Als onderdeel van het onderhoud en de inrichting van groen in Istanbul, zullen 723 personeelsleden hun werk met 306 voertuigen voortzetten.
İSPER AŞ: Hospice, thuiszorg, sociale diensten, politie, ambulante diagnose en behandeling, İSKİ, gehandicapte diensten, begrafenisdiensten, kinderactiviteiten, jeugd en sport, public relations, directoraat van de staat, Hızır Emergency, İGDAŞ, Family Counseling en Education Center, directoraat Operations Blijft de inwoners van Istanbul en Istanbul bedienen met meer dan 4 duizend personeelsleden die werken in Women Family Services, Orchestras and Theatres, Rehabilitation of Orphaned Animals.
Afdeling IMM Begraafplaatsen: Het zal werken met ongeveer duizend 245 personeelsleden en 350 servicevoertuigen om de dienstverlening laag te houden.
Brandweer Istanbul: Het zal dienst doen met 849 voertuigen en 2 personeelsleden.
IMM Politie: Tijdens de vierdaagse avondklok werken 23 duizend mensen, 483 voertuigen en 220 teams in ploegendiensten, op afstand en afwisselend. Het zal op veel gebieden diensten verlenen, van de controle van de werkplekken die gesloten moeten blijven tot het voldoen aan de transportbehoeften van gezondheidswerkers.
Hamidiye AŞ: Terwijl de productie en verzendingen 4 dagen duren, worden sommige machines op 19 mei geproduceerd. Kantoorwerkers; tenzij er een dringende behoefte is, zal de avondklok op die dagen niet werken. 167 dealers zullen 263 dagen blijven werken met 760 voertuigen en 4 personeelsleden.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen