Ministerie van Cultuur en Toerisme om 20 inspecteurs aan te schaffen

het ministerie van cultuur en toerisme zal inspecteurs maken
het ministerie van cultuur en toerisme zal inspecteurs maken

Het ministerie van Cultuur en Toerisme zal met het mondeling examen circa 20 inspecteurs en hoofdinspecteurs werven.


Vanaf 26 maart 2020 zal het ministerie maximaal 20 inspecteurs en hoofdinspecteurs rekruteren onder degenen die binnen het kader van de algemene begroting zijn binnengekomen met een beroepsspecifiek wedstrijdexamen en na een specifiek opleidingsprogramma worden onderworpen aan een bekwaamheidsexamen.

Het mondelinge examen over aankopen, waarvan de aanmeldingen eind mei 22 worden afgerond, vindt plaats tussen 8 en 12 juni.

Kandidaten kunnen hun aanvraag persoonlijk indienen bij het servicegebouw van de inspectieraad van het ministerie in Hacı Bayram Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi (Old Court of Accounts Building), nr .: 4, A Blok, Ulus-Altındağ / Ankara of per e-mail via het adres van het voorzitterschap's teftiskurulu@ktb.gov.tr .

Kandidaten moeten ten minste 5 jaar in de functie van inspecteur, auditor en controleur hebben gediend, inclusief de tijd die hij in assistentschap of stage heeft doorgebracht, of ze hebben deze titels verdiend, mits ze deze werkperiode hebben.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen