Somalië is het eerste adres van het nationale ademhalingsapparaat in het buitenland

het eerste adres van het nationale gasmasker in het buitenland was Somalië
het eerste adres van het nationale gasmasker in het buitenland was Somalië

Onder coördinatie van het Ministerie van Industrie en Technologie, met de medewerking van het Ministerie van Volksgezondheid, werd begonnen met de verzending naar de landen die waren ontwikkeld door Baykar, Biosys, Arçelik en Aselsan, en die na succesvolle tests de volledige beoordeling van artsen kregen.


Somalië was het eerste adres van het ademhalingsapparaat dat in het buitenland met nationale faciliteiten was ontwikkeld. Turkije koronavirüsl een nieuw type (Covidien-19) gestuurd medische voorraden naar Somalië, waar de verschillende lokale bevolking, met inbegrip van de intensive care ademhalingsapparaat te vechten. Het materiaal dat in opdracht van president Recep Tayyip Erdoğan was bereid, bereikte Somalië. Premier Recep Tayyip Erdogan, stuurde Turkije ten aanzien van hulp aan Somalië, "ademende apparaten die we hebben ontwikkeld in samenwerking met het Nationaal technologische doorbraak zal onze Somali broeders en zusters te ademen." gevonden in de beschrijving. Minister van Industrie en Technologie, Mustafa Varank, drukt uit dat moeilijke tijden ons land leren vertrouwen, en zei: 'We zijn getuige van de successen van de Nationale Technologiebeweging die we onder leiding van onze president hebben geïnitieerd. Turkije zal onze Somali broeders en zusters te ademen, "zei hij.

HET EERSTE ADRES IS SOMALI IN HET BUITENLAND

Turkije, een nieuw type coronavirus (Covidien-19) heeft medische voorraden gestuurd naar Somalië, waar de ademhalingsapparatuur aan de epidemie onder inheemse intensive care te bestrijden. Zo was het eerste buitenland waar het binnenlandse beademingsapparaat voor intensieve zorgen, dat in 14 dagen onder leiding van het ministerie van Industrie en Technologie met massaproductie begon, werd verzonden, Somalië, waar werd vernomen dat er geen beademingsapparaten waren.

GELADEN VOOR VERVOER VLIEGTUIGEN

In opdracht van president Recep Tayyip Erdoğan werden de materialen die door het ministerie van Nationale Defensie, Gezondheid, Industrie en Technologie waren voorbereid, geladen op het vliegtuig van het type A 400M op de militaire luchthaven Etimesgut.

MEVLANA'S LYRICS ZIJN GEPLAATST

In het vliegtuig waren er 5 preventieve gezondheidsapparatuur zoals diagnostische kit, overall en masker van het lokale beademingsapparaat voor intensieve zorgen, dat in de eerste fase werd geproduceerd, 10. Presidentiële wimpel over Turkije en de Turkse kant van Somalië en Somalische vlag evenals Mevlana: "Er is hoop voorbij de wanhoop nice. Er zijn veel zonnen achter de duisternis. ' Het vliegtuig vertrok nadat de hulpmaterialen waren opgegeven.

"BESCHAVING IS NIET MOGELIJK, HET IS EEN VİCDAN-PROBLEEM"

President Erdoğan zei in zijn post op zijn Twitter-account: 'De ademhalingsapparatuur die we hebben ontwikkeld met de National Technology Move zal onze broeders in Somalië ademen. Beschaving is geen vraag, het is een gewetenskwestie. De mogelijkheden en het geweten van onze natie zijn bij de onderdrukten en behoeftigen. Aziz Millim, er is een plataan die compassie in je hart heet. ' gebruikte uitdrukkingen.

'WIJ zijn getuige van verwezenlijkingen'

Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank deelde op zijn Twitter-account: “Moeilijke tijden leerden ons land hem te vertrouwen en inspireerden hem. We zijn getuige van de prestaties van de National Technology Move, die we zijn begonnen onder leiding van onze president. Turkije zal onze Somali broeders en zusters te ademen. " zei hij.

"HOOP VAN DE ZWANGER"

Selcuk Bayraktar, Manager Technische Defensie van Baykar, zei vanuit zijn account op sociale media: “We sturen onze door Turkse ingenieurs ontwikkelde ademhalingsapparatuur naar Somalië, een zusterland zonder apparaten. De National Technology Move is niet alleen van deze landen. 'De hoop van de behoeftigen van de onderdrukten over de hele wereld.'

HOE WAS DE PRODUCTIEFASE?

Onder leiding van het ministerie van Industrie en Technologie, onder leiding van president Erdoğan, handelden Turkse ingenieurs die onder Biosys werkten, Baykar, Arçelik en Aselsan, die in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid werkten, met opoffering door te handelen met het bewustzijn van het nationale strijdproces. Zolang het team kwamen samen voor de productie van het apparaat "om geld te verdienen" kijken, de diffucult op uit het buitenland worden geïmporteerd, zelfs met tweemaal de prijs in geanalyseerd verzonden goederen naar Turkije moeten worden genomen had vernacularization in een korte periode van 2-3 dagen.

HET FEDERALE VERHAAL

In een interview vorige maand legde minister Varank het productieproces van het apparaat als volgt uit:

"Het virus voordat ze de instructies van Turkije premier Recep Tayyip Erdogan, probeerde samen op te treden met het ministerie van Volksgezondheid. Ik las elke dag de rapporten van het technische werk van onze ingenieurs. Turkse ingenieurs hebben in het project gehandeld met het bewustzijn van het nationale strijdproces. Elk van hen werkte toegewijd door hun nachten aan de dag toe te voegen. Ik heb de producten gevolgd die moeite hebben met importeren vanuit het buitenland en heb zelfs geprobeerd om voor twee keer de prijs te worden gekocht, en dat de producten die niet naar ons worden verzonden in korte tijd, zoals 2-3 dagen, zijn gelokaliseerd. Dit is iets dat opgeofferd kan worden.

'WE ZEGGEN DAT WE KUNNEN PRODUCEREN'

Ons ministerie had een ondernemerschapsbedrijf dat een breed scala aan ondersteuningen bedacht, genaamd Biosys. We hebben vastgesteld dat dit bedrijf beademingsapparatuur voor intensieve zorg produceert. De piloot niveau alle 12 eenheden, verkregen in Turkije en set wordt gebruikt in sommige ziekenhuizen. We maakten een planning met onze vrienden en zeiden: 'We kunnen deze apparaten in ons land produceren.' Dus vertrokken we.

"LIJN IS GEVESTIGD"

Hier had vooral Selçuk Bayraktar uit Baykar veel steun. We hebben deze taak omarmd en we hebben technisch werk gedaan voor massaproductie van het apparaat. Ondertussen hebben we contact opgenomen met Arçelik, een van de gerenommeerde industriële organisaties van ons land. Ze spraken ook af om mee te werken aan dit werk. Voor snelle en massaproductie hiervan werd een kraslijn opgezet en werden apparaten op deze lijn geproduceerd.

Hij gaf zijn signalen

We hebben deze apparaten ook voor de mensheid gemaakt. Als onze president het nodig acht, kan dit apparaat ook worden geëxporteerd. Omdat we geloven dat we een tool van wereldklasse produceren.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen