Wereldwijd verlies in luchtvaart $ 314 miljard

wereldwijde schade aan luchtvaart miljard dollar
wereldwijde schade aan luchtvaart miljard dollar

KPMG Turkije zou de effecten van de uitbraak van het coronavirus in de logistieke sector evalueren. Over de hele wereld in het lucht-, land- en zeeverkeer, wat aangeeft dat de stop en de leider in het transport van de transportsector van KPMG Turkije Lock Yavuz op slot heeft gedaan, zei dat het grootste inkomstenverlies van de luchtvaartmaatschappij. Öner: "IATA voorspelt het wereldwijde verlies van luchtvaartmaatschappijen van Covid-19 op $ 314 miljard", zei hij.


KPMG onderzocht het effect van de logistieke sector Covidien-19 in Turkije, hij heeft een inschatting gemaakt over de periode na de uitbraak. Marktleider in de transportsector, KPMG Turkije Yavuz Öner, "een van de belangrijkste oorzaken van het uitbreken van de wereldwijde macro-economische ineenstorting Covidien-19 op de goede weg, was de verslechtering van het wereldwijde supply chain-netwerk. Het stopzetten van activiteiten in China, dat wordt beschouwd als de grondstoffabriek van de wereld, begon vanuit het wereldhandelsvolume en had gevolgen voor de haarvaten van bijna elke economie. ”

Öner zei dat veel landen in de wereld het passagiersvervoer over de weg, door de lucht en over zee hebben opgeschort, en zei dat de luchtvaartmaatschappijen de krachtigste klap kregen:

“Bijna een nulstelling van de vluchten trof de sector. Het inkomstenverlies is te groot om bedrijven te laten overleven zonder overheidssteun. De International Air Transport Association (IATA) voorspelt de verliezen van luchtvaartmaatschappijen als gevolg van de Covid-19-pandemie wereldwijd tot $ 314 miljard. Volgens de IATA-enquête van april 2020 verwacht 86 procent van de vertegenwoordigers van de sector geen herstel binnen 6 maanden. Door de verlenging van dit proces wordt de last voor de luchtvaartmaatschappijen bovendien nog zwaarder. Dit is de belangrijkste reden waarom Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen SOS-verzoeken om overheidssteun uiten. ”

stel voor; "Gegevens april DHMİ-vluchten in Turkije daalden met 4 ​​procent in de eerste vier maanden Over het geheel genomen werd een daling van 32 procent in passagiers gemeld. Turkije is in het kader van de bestrijding van de epidemie van de luchthaven van Sabiha Gokcen voor een tijdelijke periode stopgezet en een beperkt aantal binnenlandse vluchten herinnert eraan dat alleen THY toestemming heeft gegeven ", in dit geval betekent dit een grote uitdaging voor andere luchtvaartmaatschappijen", zei hij.

Moeilijk jaar op zee

De effectbeoordeling van Covidien-19 volgens KPMG Turkije kreeg te maken met een vergelijkbare belasting tijdens het zeevervoer. De Baltic Dry Cargo Index, een zeer belangrijke indicator voor de wereldhandel, noteerde in maart van dit jaar het laagste niveau van de afgelopen vier jaar, aangezien COVID-19 de vraag naar vervoer van droge ladingen vertraagde. Vanaf april herstelde de index zich enigszins door de hervatting van enkele bedrijven, maar hij bereikte geen significant herstel. Öner, “Moody's, een internationaal kredietbeoordelingsbureau, heeft de vooruitzichten voor de wereldwijde scheepvaartsector in de komende 19-12 maanden veranderd vanwege Covid-18 van stagnant naar negatief. De vraag, die een serieuze daling laat zien voor container- en droge lading, parallel met afzwakkende productie- en handelsactiviteiten, zal de winsten van wereldwijde scheepvaartmaatschappijen in 2020 verminderen, vóór rente, afschrijvingen en belastingen.

Post-Covid periode

Öner reageerde na de wereldwijde quarantaine als volgt: "Vandaag is de naam van het spel veranderd als" bescherming van de toeleveringsketen "voor bedrijven die actief zijn in zowel de productie- als de dienstensector. Iedereen, van retailbedrijven tot autofabrikanten tot online verkoop, herziet hun toeleveringsketens om operationele verstoringen te voorkomen. Bedrijven die weten welke ring in de toeleveringsketen is gebroken of in gevaar is, minimaliseren snel de schade die ze zullen oplopen en degenen die geen voorzorgsmaatregelen nemen, moeten hoge kosten maken.

Nadat het virus onder controle is gebracht en het leven weer normaal is geworden, zullen we doorgaan met het beoefenen van veel van de praktijken die we in dit proces hebben geleerd en aangepast. Ongeacht de goederen of diensten die we ontvangen, het belangrijkste punt van onze tevredenheid is de activiteit in de supply chain. De uitdagingen van de sector van vandaag zijn dan ook de gebieden waar de belangrijkste investeringen voor de toekomst moeten worden gedaan. Ongeacht hoe het koop- en koopgedrag van consumenten verandert, het logistieke proces hierachter zal de sleutel zijn voor de toekomst van bedrijven. ”Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen