President Çalışkan bezoekt General Manager Yazıcı

algemeen voorzitter, algemeen, bezocht de drukker
algemeen voorzitter, algemeen, bezocht de drukker

Kenan Çalışkan, voorzitter van de Transportation Officer-Sen, TCDD Taşımacılık A.Ş. Hij bezocht de algemeen directeur van Kamuran Yazıcı in zijn kantoor en vroeg om de promotie van de promotie en de titelwisseling.


TCDD Taşımacılık A.Ş. Algemeen directeur Kamuran Yazıcı zei tegen president Çalışkan: “De promotie-interviews kunnen niet worden gehouden vanwege de beperkingen die zijn opgelegd vanwege de coronavirusepidemie, en dat interviews verplicht zijn vanaf het einde van de beperkingen.

Algemeen directeur Yazıcı voegde toe dat als de beperkingen langer aanhouden dan verwacht, ze ook interviews kunnen houden via videoconferentiemethode.

In zijn ontmoeting met algemeen directeur Yazıcı bracht president Çalışkan ook de verzoeken van het personeel over met betrekking tot de organisatorische activiteiten van de instelling.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen