Proefritten begonnen in de nieuwe tramlijnen van Eskişehir

Op de nieuwe tramlijnen van Eskisehir zijn proefritten gestart
Op de nieuwe tramlijnen van Eskisehir zijn proefritten gestart

De gemeente Büyükşehir, die een grote investering in stedelijk vervoer heeft gedaan, heeft de 75e Yıl-wijk bereikt via het stadsziekenhuis en Kumlubel via de Opera, en is begonnen met proefdraaien door de voltooide lijnen van stroom te voorzien.


De proefritten, die begonnen tussen het stadsziekenhuis en 75. Yıl Mahallesi, gingen verder op Gazi Yakup Satar Street, die Opera en Yıldız met elkaar verbindt. De verbinding tussen het busstation en de opera, die het vervoer naar Kumlubel zal vergemakkelijken, werd ook op de eerste dag van de proefritten gecontroleerd door ESTRAM-functionarissen. De functionarissen verklaarden dat de proefritten belangrijk zijn om de tekortkomingen in de nieuwe lijnen weg te werken, en verklaarden dat de proefritten in mei tussen Opera en Kumlubel zullen beginnen.

De inwoners van Eskişehir, die zeer verheugd zijn met de start van de proefritten, zeiden dat ze uitkijken naar een zo spoedig mogelijke afronding van de tekortkomingen en met het bedienen van de lijnen.

JavaScript is vereist voor deze diashow.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen