Wat is ePttAVM Store? Hoe ePttAVM werkt? Hoe een ePttAVM-winkel openen?

epttavm store Wat is epttavm store Hoe werkt epttavm werken Hoe epttavm store openen
epttavm store Wat is epttavm store Hoe werkt epttavm werken Hoe epttavm store openen

PttAVM Het openen van een winkel / EPttAVM is alles wat u zich afvraagt ​​over verkopen in deze e-commerce gids. EPttAVM kan worden beschouwd als een ideale methode voor bedrijven die fysieke winkels hebben of online willen verkopen. EPttAVM is een van de marktplaatsen die een extra verkoopkanaal creëert voor bedrijven die online willen verkopen. Door te verkopen bij EPttAVM bereikt u verschillende doelgroepen. Er zijn enkele dingen die u moet weten over het openingsproces van de EPttAVM-winkel om te verkopen.


In deze gids hebben we voorbereid voor diegenen die hun eigen winkel in E Ptt AVM willen openen, hoe een winkel in EPttAVM te openen / Hoe een EPttAVM-winkel te openen, EPttAVM-winkelopeningsvoorwaarden, EPttAVM-winkelbeheer, om EPttAVM-producten te verkopen, wat zijn de vereisten voor het verkopen van EPttAVM Veel onderwerpen zoals vereiste documenten opslaan (EPttAVM-winkeldocumenten), EPttAVM-winkelprijzen / EPttAVM-winkelkosten en EPttAVM-winkelcommissietarieven / EPttAVM-winkelverkoopcommissie, dwz EPttAVM-winkelaftrekpercentages staan ​​in deze gids.

Wat is EPttAVM?

EPttAVM is een online winkelplatform waar bedrijven winkels kunnen openen en hun consumenten kunnen bereiken door hun producten te exposeren. We kunnen deze media, die veel merken omvat, ook definiëren als een virtuele marktplaats. Op EPttAVM, een dochteronderneming van PTT, kunnen bedrijfseigenaren winkels openen en hun eigen producten verkopen.

Hoe werkt EPttAVM?

EPttAVM werkt als een online virtueel marktplaatsmodel. In dit model kunnen bedrijfseigenaren beginnen met verkopen door een winkel te openen in EPttAVM. Winkeliers kunnen hun producten openen nadat ze zijn vermeld. Hier zijn de winkels verplicht om verschillende commissietarieven te betalen volgens de categorie van het product dat ze verkopen, na de verkopen die ze maken.

Over EPttAVM

EPttAVM is een online winkelplatform waar bedrijven winkels kunnen openen en hun consumenten kunnen bereiken door hun producten te exposeren. We kunnen deze media, die veel merken omvat, ook definiëren als een virtuele marktplaats.

Waarom zou ik een winkel openen in EPttAVM?

epttavm in winkels open / epttavm voor de verkoper, omdat u hiermee een ander publiek kunt bereiken en uw zichtbaarheid op internet kunt vergroten, kunt u overal in Turkije producten verkopen via internet. Dit is belangrijk voor het creëren van een extra verkoopkanaal voor uw bedrijf.

EPttAVM Winkelopeningsproces

Er zijn een paar stappen die u moet volgen bij het openen van de EPttAVM-winkel. Ten eerste 'EPttAVM Store-applicatieU moet de vereiste informatie invullen op de "pagina. Na het invullen van deze informatie en documenten begint uw proces van het openen van een winkel.

Hoe EPttAVM Store te openen?

Er zijn een paar stappen die u moet volgen bij het openen van een EPttAVM-winkel / het openen van een EPttAVM-winkel. Ten eerste "EPttAVM Store-applicatie" U moet de vereiste informatie op de pagina invullen. Na het invullen van deze informatie en documenten begint uw proces van het openen van een winkel.

Wat zijn de vereiste documenten voor het openen van een EPttAVM-winkel?

U moet een bedrijf zijn om een ​​EPttAVM-winkel te openen / om een ​​EPttAVM-winkel te openen. Degenen die geen bedrijf hebben, verkopen niet door hier winkels te openen. Bedrijfseigenaren zijn verplicht om de volgende informatie in het aanvraagformulier in te vullen bij het aanvragen van een winkel hier:

 • Bedrijfsnaam / titel
 • Bedrijfsadres
 • Adres magazijn
 • Telefoon
 • Fax
 • website
 • Belastingkantoor en nummer

In de volgende stap is enige informatie van de bevoegde persoon vereist. Deze informatie is als volgt:

 • Naam Achternaam
 • taak
 • Telefoon
 • E-mail

In de volgende stap is enige informatie over het product en het bedrijf vereist:

 • Bedrijfsinformatie (hoofddealer, dealer, distributeur)
 • Productinstallatie en updatemethode (API, XML, EXCEL)
 • Winkelcategorie
 • Lijst met merkproducten

Afgezien van het servicecontract;

 • Handelsregister en handtekeningcirculaire
 • Vereist in leveranciersformulier.

Na het invoeren van deze informatie dient u uw winkelaanvraag in.

Hoe snel kan de EPttAVM Store worden geopend?

Nadat u uw winkelaanvraag heeft ingediend om te verkopen bij EPttAVM / om te verkopen bij EPttAVM, wordt de informatie die u invoert gecontroleerd en kan dit proces variëren. U kunt het proces van uw winkel volgen via de contactgegevens die u deelt.

Kan ik verkopen zonder een winkel te openen in EPttAVM?

Verkopen kan niet in EPttAVM zonder een winkel te openen. Bedrijfseigenaren kunnen hun EPttAVM-webwinkels openen en hun producten op dit platform vermelden.

Is het de moeite waard om een ​​winkel te openen in EPttAVM?

Er zijn geen EPTT AVM-openingskosten voor winkels. Nadat u de benodigde documenten en informatie heeft ingevoerd, kunt u een winkel openen. Bovendien zijn er geen kosten voor productvermelding. De aftrek van de provisie geschiedt tegen een bepaald tarief volgens de productcategorie.

EPttAVM Commissie tarieven en verzendkosten

Om EPttAVM te verkopen, moet u rekening houden met uw commissies wanneer u uw prijzen bepaalt. Commissietarieven kunnen per productcategorie verschillen. Deze commissietarieven worden tijdens het winkelopeningsproces met de winkeliers gedeeld.

EPttAVM Commissie tarieven

U moet rekening houden met de EPttAVM-provisie (s) wanneer u uw prijzen instelt voor de verkoop van EPttAVM / e ptt avm. Commissietarieven kunnen per productcategorie verschillen. Deze commissietarieven worden tijdens het winkelopeningsproces met de winkeliers gedeeld. Sommige van deze commissietarieven zijn als volgt:

 • Moeder / baby / speelgoed: 15%
 • Voedingssupplementen: 10%
 • Witgoed: 5%
 • Computer / tablet: 5%
 • Computer / tablet-accessoire: 10%
 • Woondecoratie: 10%
 • Home-elektronica / TV: 5%
 • Film / Muziek / Game: 8%
 • Fitness / Cardio: 10%
 • Foto / camera: 5%
 • Foto- / camera-accessoires: 10%
 • Kleding / accessoires: 10%
 • Hobby / speelgoed: 10%
 • Kampeermateriaal: 10%
 • Boek: 8%
 • Cosmetica / gezondheid / verzorging: 10%
 • Kantoor / schrijfwaren: 8%
 • Autoband: 5%
 • Auto / motorfiets: 10%
 • Outdoorschoenen: 10%
 • Dierenwinkel: 10%
 • Pilates / Yoga: 10%
 • Sport / Outdoor: 10%
 • Sneakers: 10%
 • Supermarkt: 10%
 • Sieraden / Brillen / Horloge: 10%
 • Telefoon: 5%
 • Telefoonaccessoires: 10%
 • Gebouw markt / tuin: 10%
 • Elektrische onderhoudsproducten: 5%

EPttAVM verzendkosten

Bedrijven die op EPttAVM verkopen, kunnen ook profiteren van PTT-vracht. Verzendkosten worden anders in rekening gebracht volgens de desi-waarden van de productpakketten. Deze vergoedingen zijn als volgt:

 • 0-1,99 kg / desi 3,70 TL
 • 2,00-3,99 kg / desi 4,10 TL
 • 4,00-7,99 kg / desi 4,90 TL
 • 8,00-11,99 kg / desi 5,10 TL
 • 12,00-14,99 kg / desi 5,50 TL
 • 15,00-29,99 kg / desi 8,50 TL
 • 30,00-49,99 kg / desi 16,10 TL
 • 50,00-69,99 kg / desi 28,00 TL
 • 70,00-100,00 kg / desi 43,00 TL
 • Factuur / leveringsbon / document 2,50 TL

EPttAVM Winkelbelastingproces en facturering

Wanneer u bij EPttAVM verkoopt, bent u volgens het TC-belastingstelsel en -praktijken belastingplichtig. Als bedrijf dat u hier verkoopt, moet u de producten die u verkoopt factureren en vervolgens uw belasting over deze facturen betalen.

EPttAVM Winkelbelastingproces

Wanneer u bij EPttAVM verkoopt, bent u volgens het TC-belastingstelsel en -praktijken belastingplichtig. Als bedrijf dat u hier verkoopt, moet u de producten die u verkoopt factureren en vervolgens uw belasting over deze facturen betalen.

Voor meer gedetailleerde informatie over uw fiscale verplichtingen kunt u contact opnemen met uw financieel adviseur of accountant; Van de belastingdienst of www.egirisimci.gov.t is U kunt informatie krijgen op.

EPttAVM Facturering in winkel

U bent verplicht om uw facturen met betrekking tot het verkochte product na uw verkoop te knippen en naar de consumenten te sturen. Het is niet mogelijk om hier vooruitbetaalde verkopen te doen in uw verkopen.

EPttAVM Store Management

Naast het openen van een winkel om EPttAVM te verkopen, is het erg belangrijk om digitale marketingstudies te doen. Het doen van digitale marketing is belangrijk voor het promoten van uw winkel en producten. U kunt uw verkoop hier verhogen door verkeer naar uw EPttAVM-winkel te leiden door deze werkzaamheden op verschillende kanalen uit te voeren; u kunt ook uw merkbekendheid vergroten.

Digitale marketing en SEO

Naast het openen van een winkel om EPttAVM te verkopen, is het erg belangrijk om digitale marketingstudies te doen. Het doen van digitale marketing is belangrijk voor het promoten van uw winkel en producten. Door deze werkzaamheden op verschillende kanalen uit te voeren, kunt u uw verkoop hier verhogen door verkeer naar uw EPtt AVM (avm ptt) -winkel te leiden; u kunt ook uw merkbekendheid vergroten. We kunnen de basiswerken die u kunt doen in digitale marketing als volgt opsommen:

SEO-onderzoeken: Het doen van SEO-onderzoeken is een van de toepassingen die uw producten helpen hoger te scoren in zoekopdrachten. U kunt uw organische verkeer vergroten door SEO-onderzoeken uit te voeren op uw winkelpagina en productpagina's. De werken die u op dit moment kunt doen, zijn als volgt:

 • Neem zoekwoorden op die betrekking hebben op uw services en de producten die u verkoopt in het beschrijvingsgedeelte van uw winkelpagina.
 • Vermeld altijd details zoals het productmodel, volledige naam, merk, kleur in de producttitels.
 • Bereid gedetailleerde productbeschrijvingen voor. Naast het gebruik van productgerelateerde zoekwoorden in deze beschrijvingen, kunt u kwaliteitsfoto's met betrekking tot het product delen en productgerelateerde video's toevoegen in het beschrijvingsgedeelte. Het gedetailleerd voorbereiden van de beschrijvingspagina zal helpen om deze pagina beter te indexeren.

AdWords-advertenties: Adwords-advertenties behoren tot de advertentie-indelingen die vaak worden gebruikt door e-commercebedrijven. Door zoekwoorden te kiezen die verband houden met uw zoekopdrachten op Google, kunt u verkeer genereren en uw recycling naar uw producten en uw EPttAVM / e-ptt-winkelcentrum vergroten met AdWords-advertentiecampagnes.

Advertenties op sociale media: Social media-advertenties zijn zeer effectief voor het promoten van producten, het vergroten van de naamsbekendheid en het bereiken van verschillende doelgroepen. Door uw advertenties met betrekking tot uw producten voor te bereiden op uw EPttAVM / EPttAVM com-winkel, kunt u via sociale kanalen verkeer naar uw winkel trekken.

E-commerce Infrastructuurselectie voor EPttAVM Store

Hoewel de verkoop van EPttAVM de mogelijkheid biedt om op het internet plaats te vinden en de consumenten te bereiken, zal het u moeilijk maken om u te onderscheiden, zowel in de zakelijke zin als in het merkproces. Het is erg belangrijk om uw eigen e-commercesite te hebben voor institutionalisering en branding.

Hoewel de verkoop van EPttAVM de mogelijkheid biedt om op het internet plaats te vinden en de consumenten te bereiken, zal het u moeilijk maken om u te onderscheiden, zowel in de zakelijke zin als in het merkproces. Het is erg belangrijk om uw eigen e-commercesite te hebben voor institutionalisering en branding.

Het opzetten van uw e-commercesite biedt u extra voordelen om uw merk te creëren, uw prijsbeleid te bepalen wanneer u maar wilt, geen commissies per virtuele marktplaats te betalen en uw klantenlijst te beheren en gepersonaliseerde e-commercecampagnes aan te bieden.

Als u nog niet eerder een e-commercesite heeft opgezet, kunt u snel en eenvoudig uw eigen site opzetten met behulp van e-commerce-infrastructuurpakketten. U kunt een online winkel bezitten, die zich alleen richt op uw bedrijf en productverkoop, zonder dat u op de achtergrond met technische taken te maken krijgt.

E-commerce infrastructuurpakketten hebben verschillende prijzen, afhankelijk van de diensten en functies die ze aanbieden; er zijn echter enkele functies die in het algemeen in deze pakketten moeten worden opgenomen. Het ontbreken van deze functies zorgt ervoor dat uw e-commercesite niet op een solide basis wordt gebouwd. Bij het kiezen van een e-commerce infrastructuurpakket, vooral de tools en features die u benadrukt:

Zoekmachine compatibiliteit: Een van de belangrijkste punten is dat het gekozen infrastructuurpakket compatibel is met de zoekmachines. Naast het feit dat uw inhoud op uw site correct kan worden geïndexeerd, zou u in staat moeten zijn om het SEO-werk te doen dat u op uw site wilt.

Technische service en klantenondersteuning: Uw e-commerce infrastructuurprovider moet u op een snelle en kwaliteitsvolle manier technische ondersteuning kunnen bieden; Tegelijkertijd moet het u kunnen helpen uw werk beter te doen door u ondersteuning te bieden voor e-commerce gerelateerde problemen en problemen met uw site.

Integratie met virtuele marktplaatsen: Wanneer u een extra verkoopkanaal voor uw e-commercesite wilt creëren, wilt u misschien een winkel openen op virtuele marktplaatsen. In dit geval zal de integratie van de infrastructuurdienst die u kiest met de marktplaatsen de winkelopeningsprocessen en productvermeldingsprocessen vergemakkelijken.

Compatibiliteit met SEO-tools en zoekmachines Het gewenste infrastructuurpakket zou u verschillende SEO-tools moeten kunnen bieden. U kunt dus de prestaties en waarde van uw pagina's verhogen door deze tools te gebruiken bij trefwoordselecties en SEO-onderzoeken op de pagina's. Het ontbreken van Google-compatibiliteit van uw site zorgt ervoor dat u gebruikers niet organisch bereikt. Om deze reden zijn SEO-tools een van de belangrijke details in de infrastructuurpakketten.

Product- en categoriebeheer: Een van de belangrijkste problemen op uw e-commercesite is dat u de producten en categorieën op uw site correct kunt beheren. Een van de functies die in uw e-commercepakket moeten worden opgenomen, moet product- en voorraadbeheer zijn. Op deze manier kunt u de producten op uw site op elk moment bijwerken, nieuwe productvermeldingen invoeren, de voorraadstatus controleren, nieuwe categorieën maken en uw producten op uw site beter weergeven.

Ladingbeheer: Het is ook belangrijk dat u uw lading kunt volgen nadat u uw producten samen met het productbeheer naar de lading heeft gestuurd. Cargo tracking module maakt uw werk niet alleen gemakkelijker, het zorgt er ook voor dat uw bestellingen op de juiste adressen terechtkomen.

Alternatieve oplossingen voor betalingen: Betalingssystemen zijn ook een belangrijk detail in e-commerce. Met verschillende betalingssysteemoplossingen op uw site kunnen gebruikers die met verschillende methoden willen betalen, comfortabel winkelen. Bovendien maakt het hebben van overeenkomsten met verschillende banken het gemakkelijker voor u om virtuele POS-oplossingen op creditcards aan te bieden. U moet ervoor zorgen dat het door u gekozen infrastructuurpakket verschillende betalingsalternatieven biedt.

Blog- en e-mailtools: Content- en e-mailmarketing zijn belangrijke marketingkanalen voor bedrijven die online verkopen. Het is erg belangrijk dat u bloginhoud op uw e-commercesite kunt maken en dat u SEO-onderzoeken naar deze inhoud kunt doen. Bovendien moet u speciale e-mailmarketingactiviteiten kunnen uitvoeren voor gebruikers die zich op uw site abonneren. Aangezien e-mailmarketing een van de meest recyclingkanalen is op digitale marketingkanalen, moet u ervoor zorgen dat uw e-commerce-infrastructuurpakket e-mailtools bevat.

Integraties van sociale media: Om marketingactiviteiten op sociale media te kunnen uitvoeren, moet uw e-commercesite ook geïntegreerd werken met uw sociale media-accounts. Hiervoor moet je ervoor zorgen dat je social media tools of social media integraties in je infrastructuur hebt.

Rapportage- en analysehulpmiddelen: Een van de schoonheden van zakendoen in een digitale omgeving is dat de resultaten van alle onderzoeken kunnen worden geanalyseerd en gerapporteerd. U moet ervoor zorgen dat het infrastructuurpakket dat u kiest, u voorziet van rapportage- en analysehulpmiddelen voor veel zaken zoals siteverkeer, maandelijkse jaarlijkse verkooprapporten, sitebezoekers.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen