EGO-bussen bieden gratis service aan burgers die zijn vrijgesteld van een verbod

egobussen bieden gratis service aan burgers die zijn vrijgesteld van een verbod
egobussen bieden gratis service aan burgers die zijn vrijgesteld van een verbod

De gemeente Ankara heeft de voorbereidingen voor de Eid al-Fitr afgerond. Naast de straten en boulevards van Başkent worden er schoonmaakwerkzaamheden verricht op begraafplaatsen, terwijl de teams van de politie de voedselinspecties hebben verscherpt, vooral voor bedrijven die snoep produceren. Crisis Desk, Başkent 153, ASKİ, Ankara Fire Brigade en gemeentelijke politieteams werken 7/24 tijdens het feest, inclusief de dag van Arife. Halk Ekmek-winkels en Halk Ekmek-buffetten zijn op 23 mei, zaterdag en 3 mei alleen tussen 26-10.00 uur geopend. De teams van Science en ASKİ zetten hun infrastructuur- en bovenbouwwerken voort. EGO-bussen, die inwoners van Ankara gratis vervoeren tijdens nationale en religieuze feestdagen, zullen ook burgers dienen die zijn vrijgesteld van avondklok.


De Metropoolgemeente van Ankara heeft al haar voorbereidingen in de hele stad voltooid vóór het Ramadanfeest, dat in de schaduw van de avondklok zal vallen vanwege de coronavirusepidemie dit jaar.

Baskent 153, Crisis Desk, EGO en ASKI General Directorate, Ankara Police en Metropolitan Fire Department zullen 7/24 werken om aan de behoeften en eisen van de inwoners van Ankara te voldoen tijdens de vakantie.

EGO BUSSEN OM GRATIS SERVICE TE BIEDEN

Het directoraat-generaal van de EGO, dat op 23 mei tussen bepaalde uren voor openbaar vervoer zorgt, biedt tussen 24 en 26 mei een gratis busdienst, behalve voor spoorwegsystemen, in overeenstemming met het besluit van de provinciale algemene gezondheidsraad van het provinciale gouverneurschap van Ankara:

- 23 mei 2020: 07.00-20.00 uur

- 24-26 mei 2020: 07.00-09.00 uur en 16.30-20.00 uur

Tijdens het Ramadanfeest, waar de beslissing van de Metropolitan Municipality Assembly om gratis vervoer te bieden op religieuze en nationale feestdagen, zullen inwoners van Ankara die zijn vrijgesteld van de avondklok, op de aangegeven uren gratis kunnen profiteren van EGO-bussen.

OFFICIER TEAMS VERBETERDE VOEDSELAUDITS

Het verhogen van de routinematige voedselinspecties die door burgers worden uitgevoerd om vóór de vakantie gezond voedsel te bereiken, politie van Ankara; Het zet zijn audits voort voor bedrijven die bakkerijproducten en zoete producten produceren en verkopen.

Er worden juridische stappen ondernomen voor tekortkomingen die worden geconstateerd bij audits die controleren of de naleving van de gezondheids-, hygiënische, belastingplaat- en coronavirusepidemie, de naleving van het gebruik van maskers, handschoenen, mouwen, botten en jassen, sociale afstand, aantal werknemers en klanten worden gecontroleerd.

Het hoofd van de politie van de Metropolitan Municipality, Mustafa Koç, verklaarde dat de politie van Ankara ook zal controleren of de bedrijven en bedrijven gesloten zijn op de dagen van de avondklok:

“Tijdens deze dagen, wanneer we ons voorbereiden om de gezegende Eid al-Fitr te ontmoeten met onze Ankara-onderdanen in de omstandigheden van het bestrijden van de epidemie, blijven onze teams, die de klok rond mobiel zijn, hun controle over de hele stad uitoefenen. In het centrum hebben we teams die onmiddellijk reageren op klachten die lijn Başkent 153 bereiken. ”

BEGRAAFPLAATS KLAAR OM TE BEZOEKEN

De afdeling Begraafplaatsen bereidde ook de schoonmaak van de begraafplaatsen voor de Ramadan Holiday voor en bereidde ze voor op het bezoek.

Naast alle wijken van de hoofdstad KarşıyakaTijdens het uitvoeren van gedetailleerde reinigingswerkzaamheden in Ortaköy, Cebeci Asri, Gölbaşı, Bağlum en Sincan Cimşit begraafplaatsen, werd ervoor gezorgd dat het algemene uiterlijk van de begraafplaatsen die vóór het feest zwaar onder water stonden als gevolg van de avondklok, wordt toegepast.

In het kader van de werken waarin de bomen op de begraafplaatsen werden onderhouden, werden de gedroogde boomtakken gesnoeid en ook het onkruid. Op de begraafplaatsen van de begraafplaats, waar de nabestaanden de eerste dag van het feest mochten bezoeken, werd nauwgezet schoongemaakt.

Hoofd van de afdeling Begraafplaatsen Köksal Bozan zei dat ze begonnen waren met de voorbereidingen voor het feest 1 maand geleden op alle begraafplaatsen:

“Overeenkomstig de instructies van onze burgemeester, de heer Mansur Yavaş, werden niet alleen de centrale begraafplaatsen, maar ook alle districtsbegraafplaatsen schoongemaakt. Op onze 6 begraafplaatsen in het centrum zijn schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. We zijn begonnen met het maken van brandmetingen aan de toegangspoorten van onze burgers die op bezoek kwamen, we voorzien ook maskers voor degenen die geen masker hebben. Familieleden van de martelaren zullen op de eerste vakantiedag het martelaarschap kunnen bezoeken, in overeenstemming met de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Onze begraafplaatsen staan ​​open voor de bezoeken van onze burgers die tijdens de avondklok geen avondklok hebben. ”

ANKARA Brandweer MET DE HOOFDSTEL 153 EN CRISISTAFEL MAAKT 7/24 VAKANTIE OP VAKANTIE

Als een communicatiebrug tussen de hoofdstad en de metropool, zal Başkent 153/7 dienen om de eisen van de burgers zo snel mogelijk op 24 vakanties op te lossen.

De crisisdesk en de psychologische ondersteuningslijn die tijdens het coronavirusepidemieproces zijn opgericht, zullen gedurende de hele vakantie blijven werken aan de eisen van de burgers. Inwoners van Ankara kunnen hun verzoeken en klachten indienen bij de Metropolitan Municipality via het Crisis Desk-telefoonnummer 0312 666 60 00 of via de hoofdstad 153.

De brandweer van Ankara werkt ook 46/7 samen met de districten op 24 stations. Inwoners van Başkent kunnen mogelijke brandmeldingen melden via de 112-alarmcentrale.

HANGER EN WETENSCHAP WERKEN OP RECHT

Het directoraat-generaal van ASKI zal samen met zijn personeel 7/24 diensten blijven verlenen aan de hoofdsteden.

In dringende gevallen kunnen de burgers ASKİ bereiken via de alarmcentrale "0312 616 10 00" of via de hoofdstad 153. ASKİ-teams, die 24 uur per dag mobiele diensten blijven leveren op het gebied van onderhoud en reparatie van kaarttellerstoringen; Kaarttellerstransacties van gehandicapte burgers, gezondheids- en veiligheidsmedewerkers, met name 65-plussers, gaan naar hun adressen.

Het servicegebouw van het ASKI-directoraat-generaal is gedurende 4 dagen geopend van 08.00-17.00 uur voor de vervanging, vernieuwing en het laden van de kaartenteller magnetische kaarten. De teams zullen ook zonder onderbreking doorgaan met pech, onderhoud en infrastructuur.

Als onderdeel van de strijd tegen het coronavirus zal het ministerie van Wetenschappelijke Zaken, dat de asfaltverschuivingen in het uitgaansverbod in het weekend heeft opgevoerd, blijven werken aan het feest. De teams van de afdeling Wetenschapszaken, die in het centrum en alle districten asfalt leggen en onderhoudswerkzaamheden gaan uitvoeren, zorgen voor een moderne uitstraling en rijveiligheid op de hoofdwegen.

DAG REINIGING IN DE HOOFDSTAD

De teams van de afdeling City Aesthetics Department versnelden ook de schoonmaakwerkzaamheden in de stad vóór het Ramadan-feest.

Naast de straten en boulevards van Ankara hebben teams die wasbeurten uitvoeren bij bushaltes, banken, trottoirs, pleinen en slagbomen op centrale punten zoals Ulus en Kızılay de stad voorbereid op het feest. Vegende voertuigen en mobiele teams blijven 7/24 werken op een feest voor een glanzend avondklok in Ankara.

VOLKSBROOD OPENING OP DE LAATSTE DAG VAN HET ARIFE EN DE VAKANTIE

De Metropolitan Municipality Public Bread Factory, die een merk is geworden in de hoofdstad, heeft het werkschema voor het Ramadan-feest bepaald.

Halk Ekmek, die de werkdagen en uren organiseert om aan de voedselbehoeften van burgers te voldoen en de producten van lokale producenten naar de schappen brengt, presenteerde de speciaal voor het festival bereide baklava en dessertvariëteiten naar de smaak van de kapitalisten.

Halk Ekmek-winkels en Halk Ekmek-buffetten zijn alleen geopend tussen 23-3 uur op zaterdag 26 mei, dinsdag 10.00 mei, de derde vakantiedag.

Na het begin van de intercityreizen, nadat de 65-plussers de vrijheid hadden gekregen om naar huis te gaan, werden bij AŞTİ alle noodzakelijke maatregelen genomen. Terwijl burgers met een reisvergunning niet zonder masker naar AŞTİ worden gebracht, worden veiligheidsmaatregelen ook naar een hoger niveau gebracht.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen