EGO brengt Ankarakart-applicaties online

applicaties voor ego-kaartoverdracht online
applicaties voor ego-kaartoverdracht online

EGO, die een nieuwe aan de innovaties heeft toegevoegd om thuis te blijven en de burgers sociaal isolement te bieden, heeft tijdens de epidemie van het coronavirus (Covid-19) de Ankarakart-applicaties online gezet.


Met de nieuwe aanvraag van het directoraat-generaal EGO van de gemeente Ankara hoeven burgers niet langer naar de kassa te gaan om Ankarakart te kopen. Burgers van Ankara zeiden: 'www.ankarakart.com.t is“Nadat ze zich op de website hebben aangemeld, met de aanvraag die ze in vier eenvoudige stappen zullen maken, worden Ankara-kaarten voorbereid en afgeleverd via het vrachtbedrijf. Degenen die hun kaart met de hand willen ontvangen, nadat ze al hun transacties online hebben afgerond, kunnen een afspraak maken en hun kaarten ophalen bij de aanmeldingspunten.

Studenten, docenten en burgers ouder dan 65 jaar zullen profiteren van de applicatie, die het leven van de inwoners van Ankara zal vergemakkelijken en de opeenhoping op de applicatiepunten zal voorkomen. In de toekomst zullen alle inwoners van Ankara deze applicatie kunnen gebruiken voor kaartaankopen.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen