De eerste binnenlandse goederentrein die uit Anatolië komt, passeert Marmaray

De eerste binnenlandse goederentrein kwam uit Marmaray
De eerste binnenlandse goederentrein kwam uit Marmaray

De goederentrein met plastic grondstoffen van Gaziantep naar Çorlu voltooide de passage door Marmaray met de medewerking van minister Karaismailoğlu.


Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu verwelkomde zijn eerste binnenlandse goederentrein op het station Söğütlüçeşme, dat op 08.05.2020 door Marmaray zal rijden. TCDD General Manager Ali İhsan Uygun en de ambtenaren vergezelden de minister Karaismailoğlu bij de Marmaray-pas van onze eerste binnenlandse goederentrein die met Marmaray van Azië naar Europa reed.

Minister Karaismailoğlu nam de trein om 22.36 uur naar het treinstation en ging naar het Kazlıçeşme-station. De trein die vertrok uit Söğütlüçeşme om 22.40 uur arriveerde op 23.04 op het station van Kazlıçeşme. Er werd een persconferentie gehouden voor de eerste pass binnenlandse goederentrein van Kazlıçeşme Station. Tijdens de bijeenkomst zei minister Adil Karaismailoğlu: “We zijn getuige van een historisch moment vanavond. De eerste binnenlandse goederentrein passeert Marmaray en bereikt Çorlu. De trein met een gewicht van 1200 ton bestaat uit 16 wagons die plastic grondstoffen vervoeren in 32 containers. De lading uit Anatolië wordt continu vervoerd tussen Azië en Europa. Ladingen die van Anatolië naar Tekirdağ moesten worden vervoerd, werden eerder met de trein naar Derince vervoerd, van Derince met de veerboot en vervolgens over land naar industriële installaties in Corlu. Daarna gaat de lading zonder onderbreking van Marmaray naar Europa. Vanaf deze avond beginnen we onze binnenlandse goederentreinen door Marmaray te passeren. Op de spoorlijn worden al 17 jaar grote doorbraken gemaakt. De lijn Baku-Tbilisi-Kars werd eerder geopend. De Samsun-Sivas-lijn tussen de Zwarte Zee en Anatolië is vorige week in gebruik genomen. ”

"Onze investeringen in hogesnelheidstreinen gaan door"

Minister Karaismailoğlu zei: “De investeringen in hogesnelheidstreinen gaan door. We proberen dit jaar de hogesnelheidstrein Ankara-Sivas in gebruik te nemen. Er wordt verder gewerkt aan de lijn Ankara-Izmir. Onze spoorweginvesteringen in alle delen van ons land, zoals Bursa, Yenişehir, Osmaneli, Adana en Mersin, gaan snel. Zoals u weet, waren we via de middelste gang de goederentrein gepasseerd die vanuit Peking in november vertrok naar Europa. Hij voerde het eerste internationale vrachttransport uit ', zei hij.

Minister Karaismailoğlu beantwoordde de vragen na zijn verklaringen en zei: "Zal de voortzetting van de internationale transportactiviteiten doorgaan?" 'We zijn voorbereidingen aan het treffen. Onze voorbereidingen gaan verder door gebruik te maken van de middelste gang op onze internationale treinen. Ik hoop dat we ze hier binnenkort weer zullen zien. '

“Commerciële vrachtdiensten zijn begonnen op de Samsun-Sivas-spoorlijn. Zullen we de reizen hiervan kunnen zien? ' Minister Karaismailoğlu antwoordde dat de voorbereidingen doorgaan.

Minister Karaismailoğlu maakte na zijn verklaringen zijn trein naar Çorlu.

JavaScript is vereist voor deze diashow.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen