Covid-19 Hygiene Infection Prevention and Control Guide van TSE voor industriëlen

covid hygiëne infectiepreventie- en controlegids voor industriëlen
covid hygiëne infectiepreventie- en controlegids voor industriëlen

“Covid-19 Hygiene, Infection Prevention and Control Guide” is opgesteld door de experts van het Turkish Standards Institute (TSE), dat een gids zal zijn in de strijd van industriële ondernemingen met Covid-19.


De gids zal een gids zijn in de strijd tegen industriële organisaties tegen Covid-19 op het gebied van hygiëne en infectiepreventie. Minister Varank verklaarde dat de gids erop gericht is ervoor te zorgen dat industriëlen in alle sectoren worden geïnformeerd over infectiepreventie- en -bestrijdingsprocedures, en zei: “De gids heeft tot doel ervoor te zorgen dat industriëlen in alle sectoren worden geïnformeerd over infectiepreventie- en -bestrijdingsprocedures. De maatregelen die we hebben getroffen voor de gezondheid van werknemers, bezoekers, leveranciers, dus alle belanghebbenden in industriële ondernemingen. We leggen bedrijven geen hoge kosten op. Daarom raden we aan om eenvoudige maar effectieve maatregelen te nemen. ' zei. Minister Varank vroeg industriële organisaties om aandacht te besteden aan alle aanbevelingen in het handboek als ze veilige en hygiënische productie in hun fabrieken willen produceren: “Het zal niet alleen bedrijven begeleiden bij het bestrijden van de epidemie. Het zal er ook voor zorgen dat bedrijven voldoen aan betrouwbare en hygiënische productienormen die nodig zijn voor de post-epidemieperiode. We zullen de bedrijven dienovereenkomstig controleren en het COVID-19-certificaat voor veilige productie in de vorm van een internationaal kwaliteitscertificaat geven aan degenen die de inspectie doorstaan. ” gebruikte de uitdrukking.

Varank merkte op dat de certificering door TSE belangrijke voordelen zal opleveren voor industriëlen, zei Varank: “In de komende periode zal dit type certificering prominenter worden in de internationale handel. Er zal meer aandacht worden besteed aan de vraag of buitenlandse klanten voldoen aan de hygiënische voorwaarden van de bedrijven waarmee ze te maken hebben. Degenen die onder veilige omstandigheden produceren, worden ook de dominante van de markt. We zijn van plan om deze certificeringsactiviteit, die we zullen starten met industriële faciliteiten, in de toekomst uit te breiden naar andere sectoren; we willen het gevoel van vertrouwen centraal stellen in alle economische activiteiten. ” hij sprak.

Minister Varank hield een persconferentie bij het ministerie om de door TSE-experts opgestelde gids voor te stellen en bevat de maatregelen die moeten worden genomen in de strijd tegen Covid-19 in industriële ondernemingen. Minister Varank merkte op dat ze sinds de eerste dagen van de pandemie het virus met succes hebben bestreden dankzij het effectieve beleid dat ze onder leiding van president Erdoğan hebben geïmplementeerd. Minister Varank zei in een toespraak dat hij op alle gebieden van het openbaar bestuur een dynamische benadering hanteert met een totale mobilisatiegeest.

ONZE RODE LIJN: Als Ministerie van Industrie en Technologie hebben we op elk platform aangegeven dat onze prioriteit de arbeiders zijn in de stappen die we in deze periode hebben genomen. In nauwe samenwerking met onze stakeholders in de echte sector voorkomen we mogelijke klachten. Maar terwijl we continuïteit in de productie garandeerden, was onze rode lijn de gezondheid van de medewerkers.

ONTITELDE HELDEN: Turkije komt uit de energie-industrie. Industriële producten vormen meer dan 180 procent van onze export van 90 miljard dollar. 5 en een half miljoen arbeiders in de maakindustrie zijn de naamloze helden van dit succes. We hebben ons best gedaan om deze solide infrastructuur tijdens het epidemieproces zo goed mogelijk te behouden. De Covid-19 Hygiene, Infection Prevention and Control Guide weerspiegelt deze geest.

WE TEKEN HET FRAME: In lijn met het verloop van de epidemie en de binnenkomende eisen, hebben we nooit begrepen dat we de productie helemaal stopzetten. De gids die we hebben opgesteld, heeft als doel dat industriëlen in alle sectoren informatie hebben over infectiepreventie en -procedures. De maatregelen die we hebben getroffen voor de gezondheid van werknemers, bezoekers, leveranciers, dus alle belanghebbenden in industriële ondernemingen. We hebben een kader opgesteld dat al onze industriëlen gemakkelijk kunnen toepassen.

DE DUURZAAMHEID ZAL VERHOGEN: In de gids hebben we een consistente en flexibele aanpak gepresenteerd. We leggen bedrijven echter geen hoge kosten op. We raden daarom aan om eenvoudige maar effectieve maatregelen te nemen. Onder pandemische omstandigheden moeten bedrijven zich strikt aan deze regels houden. Als deze regels echter worden gevolgd; Het effect van de epidemie op de productie zal afnemen en verdwijnen, de weerstand van de reële sector tegen pandemieën zal toenemen, en met de verbetering van de buitenlandse vraag zullen onze producenten hun concurrenten in de postcovidale periode voor zijn.

EEN VEILIG PRODUCTIECERTIFICAAT WORDT GEGEVEN: Deze gids zal niet alleen bedrijven begeleiden bij het aanpakken van de epidemie. Het zal er ook voor zorgen dat bedrijven voldoen aan betrouwbare en hygiënische productienormen die nodig zijn voor de post-epidemieperiode. Industriële installaties kunnen een beroep doen op TSE als ze voldoen aan de normen in de handleiding en hun processen dienovereenkomstig uitvoeren. De aanvrager zal de bedrijven dienovereenkomstig inspecteren en het COVID-19-certificaat voor veilige productie in de vorm van een internationaal kwaliteitscertificaat verstrekken aan degenen die de inspectie doorstaan.

HET BIEDT VOORDEEL: Dit document zal een aantal belangrijke voordelen opleveren voor onze industriëlen. Het zal ervoor zorgen dat werknemers hun werkplekken vertrouwen en bijdragen aan productiviteitsverhogingen. Het zal productie aanmoedigen die geschikt is voor de menselijke gezondheid en de vraagtekens wegnemen bij consumenten over hygiëne en sanitaire voorzieningen. In de internationale handel zal dit type certificering de komende periode steeds prominenter worden. Er zal meer aandacht worden besteed aan de vraag of buitenlandse klanten voldoen aan de hygiënische voorwaarden van de bedrijven waarmee ze te maken hebben. Degenen die onder veilige omstandigheden produceren, worden ook de dominante van de markt.

ER ZIJN ANDERE SECTOREN VOLGENDE: We zijn van plan om deze certificeringsactiviteit, die we zullen starten met industriële faciliteiten, in de toekomst uit te breiden naar andere sectoren; We willen het gevoel van vertrouwen centraal stellen in alle economische activiteiten.

"FABRIKANTEN ZIEN DAT DE MAATREGEL DIE HET MAAKT WERKT"

Minister Varank zei over een vraag over de laatste situatie in de Covid-19-test in de OIZ's: “Dit was een applicatie die de productiefaciliteiten van ons vroegen. Covid-19-test voor werknemers die in industriële vestigingen werken. Niemand twijfelt er dus aan om een ​​veilige productieomgeving te garanderen. We werken hier samen met ons ministerie van Volksgezondheid, vooral met betrekking tot het comfort van onze werknemers in deze kwestie. ze hebben gewoon laboratoria opgezet om de industrie te bedienen en de genomen monsters te testen. Als we kijken naar het percentage testgevallen, zien we een cijfer van 3 per duizend. Dit is erg prettig voor ons. De producenten zien ook dat de maatregelen die ze nemen werken, ”zei hij.

“11 BEDRIJVEN MAKEN TOEPASSINGEN”

Minister Varank beantwoordde de vraag in welke fase de toepassingen zich bevinden in de door TSE opgestelde normen voor stoffen maskers:

Als TSE hebben we onze normen opgesteld en gepubliceerd, zodat ze kunnen beslissen welk stoffen masker ze op de markt willen kopen, vooral tijdens het winkelen, zodat burgers zich geen zorgen hoeven te maken. Bedrijven die in overeenstemming met deze normen produceren, passen TSE toe met zowel faciliteitsinformatie als voorbeeldproducten. Na een gedetailleerd laboratoriumonderzoek hiervan krijgen ze een TSE-conformiteitscertificaat. Vandaag hebben 11 bedrijven hun aanvraag ingediend om TSE-certificaten te behalen, sommigen van hen hebben de inspectieprocessen in de productiefaciliteiten voltooid en de laboratoriumtests van de maskers zijn begonnen.

Voor “Covid-19 Hygiëne, infectiepreventie- en controlegids” KLIK HIERWees de eerste om te reageren

Beoordelingen