Na Corona Camp, Caravan, zal buitensport een top worden

camper caravan natuur sporten na de piek van de corona
camper caravan natuur sporten na de piek van de corona

Hoewel coronavirus veel sectoren negatief beïnvloedt, komt toerisme op de eerste plaats. Toeristenprofessionals zijn van mening dat zelfs als de dreiging van het coronavirus verdwijnt, er in het toerisme wonden zullen zijn die jarenlang niet zullen genezen. Aan de andere kant wordt gedacht dat toeristen wegblijven van populaire buitenlandse steden, grote hotels met duizenden mensen en drukke rondleidingen. Kampen, caravans en extreme sporten zullen hun hoogtepunt bereiken.

Toerisme zal niet hetzelfde zijn


Buitensport en natuur in het gebied van General Manager van SPX-avonturiers en gepubliceerd in de leidende positie in de Turkse NTV-producent Orkin Olga, "en we hebben onze huizen gesloten vanwege het coronavirus. Landen sloten hun grenzen, vluchten werden geannuleerd, avondklok werd opgelegd. Het toerisme is volledig gestopt. '

Olgar wees erop dat mensen die maanden na de uitbraak thuis zijn, meer dan ooit willen reizen, zei Olgar: 'Omdat reizen een noodzaak is. Hoewel mensen willen reizen, zullen ze zich niet zo comfortabel voelen als voorheen. Ze zullen populaire overzeese steden, drukke tours, grote hotels met duizenden mensen een tijdje vermijden. ” Orkun Olgar “Op dit moment zal de interesse in vakantiemogelijkheden zoals boetiekhotels en gepersonaliseerde arrangementen toenemen. We verwachten de meeste toename van natuurtochten en avontuurlijke sporten. ”

We maken deel uit van de natuur

Orkun Olgar zei dat de echte omgeving van mensen de natuur is, 'de mens maakt deel uit van de natuur. Onze essentie en genen komen uit de natuur. Hoewel de steden veilig en comfortabel zijn, is onze echte omgeving de natuur. ”

Herinnerend dat mensen volledig los staan ​​van de natuur in het corona-proces, zei Olgar: “Deze breuk creëerde ook bewustzijn. Hij heeft naar de natuur verlangd. ' Hij stelde ook voor dat mensen die sporten in de sportschool doen om in de natuur te sporten, en voegde toe: “Sportzalen kunnen lange tijd gesloten blijven. Daarom kunt u in de natuur sporten. Als iemand eenmaal in de natuur rent, wil hij niet meer op een loopband rennen. '

Tentvakantie zal ontploffen

Olgar geeft aan dat de belangstelling voor natuurtochten de afgelopen jaren is toegenomen: “De laatste tijd is er veel belangstelling voor natuurtochten. We verwachten dat dit verder zal toenemen na het coronavirus. Omdat mensen ver van de natuur zijn en vakantie in de natuur hebben, zijn dat de plekken waar je sociale afstand het beste kunt toepassen. ”

De caravan wordt populair

Een ander type toerisme dat de belangstelling zal vergroten, is volgens Olgar een caravan. Olgar zei dat de caravan met de dag populairder wordt vanwege hun schoonheid, zoals kunnen gaan waar je maar wilt en elke ochtend wakker worden met een ander uitzicht. Nadat je dit hebt ervaren, is er geen weg meer terug. Ze zullen de natuur altijd missen. '

Risicovolle sporten zijn nu veilig

Avontuurliefhebber Orkun Olgar, die ook extreme sporten beoefent, is van mening dat de interesse in extreme sporten na coronavirus zal toenemen.

"Extreme sporten zoals mountainbiken, duiken, windsurfen en paragliden kunnen van groot belang zijn, omdat ze meestal individueel in de natuur worden beoefend", zegt Olgar. Deze sporten worden in de categorie extreme sporten geminimaliseerd in termen van de risico's die ze met zich meebrengen, maar omdat ze tijdens de epidemie van mensen worden verwijderd, wordt het risico op virussen geminimaliseerd. Dit maakt ze veilig, althans in termen van coronavirus. '

Hibya News AgencyWees de eerste om te reageren

Beoordelingen