Zijn snelwegen en bruggen gratis tijdens vakanties?

Is het gratis snelwegen en de brug in het feest
Is het gratis snelwegen en de brug in het feest

Zijn de bruggen gratis bij de komst van het feest? Zijn bruggen en snelwegen op vakantie gratis? begon ze te onderzoeken. Op de Ramadan zijn snelwegen en bruggen gratis. Er zijn geen kosten voor overgangen tot woensdag 27 mei om 07.00:XNUMX uur.


Volgens het in de Staatscourant gepubliceerde besluit met de handtekening van president Recep Tayyip Erdogan, beginnend vanaf 23 uur (de nacht die vrijdag en zaterdag aansluit) op zaterdag 2020 mei 00.00, tot 27 uur op woensdag 2020 mei 07.00, Met uitzondering van de build-oper-transferprojecten, zullen de snelwegen onder de verantwoordelijkheid van het directoraat-generaal voor de snelwegen en de kruisingen van de Martelarenbrug van 15 juli en de Fatih Sultan Mehmet-brug gratis zijn.

BASKENTRAY EN MARMARAY ZIJN GRATIS

De diensten van Başkentray en Marmaray zijn vanaf zaterdag 23 mei 2020 (de nacht die van vrijdag op zaterdag aansluit) tot 00.00:26 uur op dinsdag 24.00 mei gratis vanaf XNUMX:XNUMX uur.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen