Minister Varank: 'Alle autofabrieken werken'

minister werkzaam in alle autofabrieken van varank
minister werkzaam in alle autofabrieken van varank

Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank verklaarde dat het herstel in de echte sector is begonnen en dat er positieve signalen zijn gekomen: "Zorg ervoor dat we onze industrie beter bestand zullen maken tegen allerlei soorten schokken en deze in alle gevallen in leven zullen houden." gebruikte de uitdrukking.


Minister Varank nam via videoconferentie deel aan het DEİK Talks-programma, georganiseerd door de Raad voor Buitenlandse Economische Betrekkingen (DEİK).

AUTOMOTIVE FACTORIES WERKEN

Varank zei dat het elektriciteitsverbruik in OIZ's sinds begin mei is begonnen te stijgen en zei: “Alle hoofdfabrieken van de auto-industrie werken. Er is ook herstel in textiel. De voedings-, chemische, farmaceutische en verpakkingsindustrie hebben hun kracht versterkt met de epidemie. We ontmoeten regelmatig vertegenwoordigers van de branche en OIZ-administraties. Als ministerie richten we ons op de stappen om dit potentieel te realiseren. We zullen onze industrie beter bestand maken tegen alle soorten schokken en deze in alle gevallen levend houden. ” zei.

COVID-19 SCANNEN OP OIZS

Varank merkte op dat een ander cruciaal beleid van het normalisatieproces de Covid-19-tests zijn die ze in OIZ's hebben uitgevoerd, en zei: “We starten binnenkort met screeningstests in Istanbul, Bursa, Tekirdağ, Manisa en Gaziantep. We willen dit systeem eind mei in alle OIZ's in gebruik nemen. ” hij sprak.

Direct volgen

Varank legt uit dat ze de voorlopende groei-indicatoren regelmatig volgen en zei: “We volgen de gegevens van de industriële productie, de bezettingsgraad, de productieorders en het elektriciteitsverbruik in de industrie vrijwel onmiddellijk op. Onze belangrijkste prioriteit is het zorgen voor een permanent herstel aan de productiefront. ” zei.

MACHINE OPROEP RESULTAAT

Varank zei over het Technology Oriented Industry Move Program: “We hebben een end-to-end ondersteuningsmechanisme ontworpen. We ondersteunen tegelijkertijd koper en verkoper. We zullen de oproep die we in de machine-industrie hebben geopend binnenkort afronden. De komende maanden wordt ons programma geactiveerd voor andere prioritaire sectoren. We verwachten dat u zich aanmeldt voor onze gesprekken met uw lokale of buitenlandse partners. ” hij sprak.

ACTIEVE ECONOMIE DIPLOMASY

Varank merkt op dat Turkije een van 's werelds leidende nieuwe tijdperk van regionale toeleveringscentra zal zijn, de belanghebbenden van de routekaart met een actieve economie zal vormen en zei dat het diplomatie zou nastreven.

We hebben de wielen niet gestopt

Tijdens de conferentie zei DEİK-president Nail Olpak: “We hebben de economie niet gestopt met de steun van onze staat, onze zakenwereld, onze financiële wereld, onze werknemers. We weten dat de winnaars van het nieuwe tijdperk degenen zullen zijn die het proces kunnen beheren door op hun zakenpartners te vertrouwen zonder de toeleverings- en toeleveringsketen te verbreken. ” zei.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen