De verplaatsingsaanbesteding van de transformator op de Akçaray-tramlijn beëindigd

De verplaatsingsaanbieding van de transformator in de akcaray-tramlijn is afgerond.
De verplaatsingsaanbieding van de transformator in de akcaray-tramlijn is afgerond.

Het was een tijdje geleden aanbesteed. De aanbesteding voor de tramlijn Izmit Akçaray is definitief afgerond

DE MONTAGE IS GEKOMEN


In het deel van de Akçaray-tramlijn die İzmit Doğu Kışla passeerde, werd een beslissing genomen van de assemblee voor de verplaatsing van de transformator nummer 307, die zich precies op het punt bevindt waar een scherpe terugkeer naar de Mehmet Ali Pasha-moskee en de daarmee verband houdende voorbereidingen werden aangevat.

GOLFBEDRIJF

De aanbesteding van vorige maand over dit onderwerp werd ook afgerond. De aanbesteding, waarbij 15 bedrijven documenten kochten en er 8 werden aangeboden, bleef bij AtlasBK İnşaat Taahhüt Gıda Akaryakıt Plastik İmalat Ticaret ve Sanayi Limited, een van de bedrijven in het district Körfez in onze provincie.

VIJF MAANDEN

Atlas BK won de aanbesteding met een bod van 489 duizend 132 TL, terwijl de Metropoolgemeente het contract met het desbetreffende bedrijf ondertekende. Het onderzoek, dat binnen 150 dagen moet zijn afgerond, zal naar verwachting beginnen nadat de locatie de komende dagen bij het bedrijf is afgeleverd.

was STABİLİZER

De Metropolitan Municipality had het gebouw gesloopt waar de oude markt van Ankara en de Turkcell-dealer ernaast lagen omdat het het verkeer op de tramlijn drukte, en er werd besloten om de transformator te verplaatsen (verplaatsen) in de bocht die tegenover de tram staat. (Enkocael a)Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen