Tender voor het nieuwe busstation van Trabzon

aanbesteding voor de nieuwe auto van Trabzon
aanbesteding voor de nieuwe auto van Trabzon

De aanbesteding van het nieuwe busstation, dat een van de projecten is die Trabzon Metropolitan Mayor Murat Zorluoğlu belangrijk vindt, zal naar verwachting eind mei starten. De nieuwe terminal, die een aanzienlijk tekort in de stad zal opvullen, zal naar verwachting eind 2021 op zijn nieuwe plek dienst doen.


Het busstation, dat al jaren door de inwoners van Trabzon vernietigd wil worden en een bloedende wond is geworden, krijgt eindelijk een uitzicht dat bij de stad past. De volgende uitspraken over de details van het project werden gebruikt door het directoraat van de gemeente Metropolitane Wetenschappen: een nieuw busterminalproject werd ontworpen om mensen van Trabzon en de terminal te voorzien waar ze de terminal als tussenstop zouden gebruiken, aangezien het bestaande busstation in de loop van de tijd niet aan de toenemende behoefte kon voldoen.

VERKEERSVERSLAG IN DE STEDELIJKE

Het is bedoeld om het verkeer in de stad te verlichten met het nieuwe terminalproject op het perceel van 30.144,85 m² op Anadolu Boulevard, Ortahisar, Sanayi Mahallesi. Met de nieuwe slimme knooppunten van de snelwegen wordt beoogd de verkeersdichtheid van de stad te verminderen en service te verlenen op een ononderbroken transportas in de oost-west-, noord-zuidlijn. Het gebouw met een totale bouwoppervlakte van 9.259,07 m² heeft busplatforms voor 28 voertuigen en een wachtruimte voor passagiers van 1.863,23 m². Het belang van de relatie van het gebouw met de stad werd belangrijk geacht, het was de bedoeling om Değirmendere in het westen te rehabiliteren en de omliggende gebieden, die inactief waren, werden opgenomen in het landschapsontwerp met de H. Nazif Kurşunoğlu-moskee in het noorden.

VERMINDERING VOERTUIG BELAST

Het perceel werd onderzocht in twee gebieden in de nederzetting en de noord- en oostzijde die waren verbonden met de stad waren gereserveerd voor inkomende gebruikers, terwijl de zuid- en westzijde met uitzicht op de stroom werden overgelaten aan de bus- en servicecirculatie. Er is openbaar vervoer met de stadsbus en minibushaltes aan de Anadolu Boulevard. De intercitybusplatforms en de ingangen en uitgangen van het Gümüşhane Service Area met 16 voertuigen werden geleverd vanaf Ayakkabçiler Sitesi Street, gelegen in het zuiden van het gebouw. Daarnaast is het de bedoeling om de voertuigbelasting op de ringweg te verminderen door de taxistandplaatsen te verbinden met de secundaire passagiersas tussen Ayakkabçiler Sitesi Street en Anadolu Boulevard met een privévoertuig voor 104 voertuigen en een serviceparking voor 20 voertuigen.

GERICHT OM ELKE BEHOEFTE TE BEANTWOORDEN

Een doorlatende en ruime structuur was ontworpen om de gemengde, vermoeiende en sombere lucht achtergelaten door de busterminals in gedachten te veranderen, en het was bedoeld om een ​​beeld te creëren in de hoofden van de gebruikers die naar de stad kwamen met de iconische dakbedekking die vanaf twee punten op de grond stapte. Daarnaast kreeg het gebouw met behulp van de dakvorm in verschillende projectieshows een plek in de stedelijke herinnering. Het gebouw, met een oppervlakte van circa 5.000 m², omvat transport- en service-units, circa 1.200 m² verhuurbare commerciële ruimtes en 800 m² kantoorunits. Om de gebruikers comfortabel te laten reizen, wordt een continue en duidelijke passagiersas bepaald tot aan de busplatforms met het landschap. Het werd gevoed met commerciële eenheden zoals cafetaria, buffet, kapper en recreatiegebieden rond deze as. Het is dus bedoeld om te reageren op allerlei behoeften van gebruikers die korte, middellange en lange tijd op de terminals doorbrengen.

HET IS EEN AUTOGAR GESCHIKT VOOR TRABZON

Burgemeester van de Metropolitan Municipality Murat Zorluoğlu zei dat de projectwerkzaamheden van het nieuwe busstation in Trabzon zijn voltooid, en zei: “Het intercitybusstation is een belangrijk probleem dat de afgelopen jaren de bloedende wond van de stad is geworden. Hoewel je misschien niet in staat bent om aan de huidige behoeften van het busstation te voldoen, past het Trabzon niet als afbeelding. De vernieuwing van het busstation, 40 jaar geleden gebouwd, behoorde tot onze beloften van keuze. Zodra we aantreden, hebben we een lokalisatie gemaakt. We verplaatsen het busstation van de huidige locatie naar het gebied waar Galerciler Site en onze Science Works. Op dit moment hebben we ons projectwerk afgerond, wat de eerste stap is om een ​​stadvriendelijke terminal te maken. We willen een modern busstation bouwen dat voldoet aan de wensen en past bij Trabzon. We willen eind 2021 verhuizen naar ons nieuwe busstation ”.

JavaScript is vereist voor deze diashow.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen