Wie is Ali Durmaz?

Wie is Ali Durmaz
Wie is Ali Durmaz

Bulgaarse stad Kardzhali stad Rusalsko Light in het dorp Ali Durmaz werd geboren in 1935, het komt in Turkije in het jaar 1950, laat alles in Bulgarije achter en ze beginnen in Bursa Mudanya te wonen. Durmaz werkt vastberaden om de zakelijke discipline nooit zijn hele leven in gevaar te brengen, beginnend in het eerste jaar van het zakelijke leven in Turkije, verdiende Ali hem de bijnaam de Duitsers.


In 1956 werd de winkel van Durmaz in de Archers Bazaar door een brand verwoest. Durmaz, die een deel van zijn verlies wist te dekken omdat hij zijn winkel 6 maanden geleden verzekerde, houdt zonder onderbreking een nieuwe winkel en zet zijn werk hier voort.

Durmaz, die textielmachines produceerde toen het voor het eerst zijn bedrijf oprichtte, zet deze machines 37 jaar voort. Door de staatsgreep van 1960 en de daaropvolgende economische stagnatie sloten veel handelaars hun deuren, terwijl de 'stobacilar', die bij Durmaz op bezoek kwam, vier tondeuses bestelde en in de productie van haarverwerkingsmachines stapte. Deze schaar wordt na jaren de 'pupillen' van Ali Durmaz.

Ali Durmaz koos ervoor om hard te werken. Zijn leven was opgericht om te werken en zijn land te dienen. Hij werkt veel en bloost luie mensen veel. Zelfs plezier hebben voor Hem zou tussen het werk zijn. Durmaz zei: 'Ik heb nog nooit vakantie gehad, ik begrijp niet eens waarom mijn zondag vakantie is. Ik kom ook op zondag naar de fabriek. 7 dagen per week voor mij, 7 dagen per week ”. De machines geproduceerd in Bursa en Turkije met de naam geïntroduceerd in de wereld. Hij heeft een groot aantal mensen in zijn fabrieken in dienst en hielp immigranten uit Bulgarije door ze op hun moeilijke dagen te rekruteren. Durmazlar Machines Inc. oprichter van het bedrijf Ali Durmaz was afgestudeerd aan de Industrial Vocational High School en sprak Duits.

Ali Durmaz, overleden op 07.11.2004, was lid van de Kamer van Koophandel en Industrie van Bursa, lidmaatschappen van Busiad, Uludağ University Faculty of Engineering and Architecture Technology Foundation, High Textile Engineering High Advisory Board Member, evenals van verschillende goede doelen en verenigingen.

Het belangrijkste principe van Ali Durmaz in zijn leven is het begrijpen van werk dat hij aanneemt en wil verspreiden en zijn advies aan de volgende generatie:

"Doe het beste en de beste kwaliteit die je doet."Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen