Wanneer beginnen Adapazarı treindiensten?

Wanneer starten de Adapazari-treindiensten?
Wanneer starten de Adapazari-treindiensten?

Er is aangekondigd dat de hogesnelheidstrein op 28 mei 2020 van start gaat. Er is echter nog geen uitleg over Adapazarı-trein en andere regionale treinen.


Het feit dat deze treindiensten, die erg belangrijk zijn voor Adapazarı, Kocaeli en Istanbul, nog niet zullen beginnen, heeft de mensen die deze trein gebruiken van streek gemaakt. Zoals bekend, rijdt deze trein 5 jaar geleden 24 keer per dag tussen Adapazarı en Haydarpaşa en diende op 31 treinstations. Momenteel dienen er slechts 10 bladeren per dag op 10 treinstations. Met andere woorden, het aantal ritten werd teruggebracht van 24 naar 10 en het aantal treinstations dat werd bediend van 31 naar 10. Burgers willen dat deze trein, die tijdens het pandemieproces volledig buiten dienst was, zo snel mogelijk in gebruik wordt genomen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties