Wanneer beginnen Eastern Express-expedities?

Wanneer begint de express express?
Wanneer begint de express express?

TCDD Tasimacilik, wanneer de treindiensten Eastern Express, Touristic East Express en Van Lake Express starten, die zijn opgeschort vanwege de coronavirus-epidemie. Als er geen verandering komt, gaan de treindiensten waar reizigers, fotografen en media-enthousiastelingen reikhalzend naar uitkijken in juni weer van start.


In een groep zullen reizigers, fotografen en media-enthousiasten die zullen deelnemen aan de treindiensten Eastern Express, Touristic East Express en Van Lake Express voorzichtiger moeten zijn tijdens de reis vanwege de uitbraak van Covid-19.

Vanwege de Covid-19-uitbraak zijn er enkele regels geïntroduceerd die in treinen moeten worden opgevolgd. Dienovereenkomstig zullen treinen passagiers vervoeren met een capaciteit van 50 procent. Ontmaskerde passagiers worden niet naar de treinen gebracht. Passagiers krijgen van tevoren kaartjes. Het zit alleen op de stoel die ze hebben gekocht. Hij zal niet in een andere stoel kunnen reizen. De ticketprijzen veranderen niet. Treinen worden gedesinfecteerd. Hoe te reizen in slaapcompartimenten in groepen in Eastern Express, Touristic Eastern Express en Van Lake Express treinen zal duidelijk worden na de beslissing om de reizen te starten. Het is niet bekend hoe de dienst in de wagons van de Eastern Express zal zijn.

Eastern Express 

De Eastern Express rijdt dagelijks tussen Ankara-Kars-Ankara en bestaat uit pullman-, huif-, huif- en restauratiewagens. Er zijn 10 compartimenten in de couchettewagens en in elk compartiment kunnen 4 personen reizen. Laken, piqué en kussen worden geleverd door TCDD Taşımacılık AŞ, en de stoelen in het compartiment kunnen indien gewenst als bed worden gebruikt. De restauratiewagen heeft 14 tafels, zitplaatsen variërend van 47 tot 52. De Eastern Express voltooit zijn vlucht tussen Ankara en Kars in ongeveer 24 uur.

Oost-express routekaart
Oost-express routekaart

Hier zijn de nieuwe regels die op treinen moeten worden toegepast

Sommige regels zijn van toepassing in de "overgangsperiode". Dit zijn de volgende:

  • Treinen zullen passagiers vervoeren met een capaciteit van 50 procent.
  • Ontmaskerde passagiers worden niet naar de treinen gebracht. Passagiers moeten met hun maskers komen.
  • Passagiers krijgen van tevoren kaartjes. Het zit alleen op de stoel die ze hebben gekocht. Hij kan niet op een andere stoel reizen.
  • De ticketprijzen veranderen niet.
  • Treinen worden gedesinfecteerd.

Treinen hebben lege stoelen voor gezondheid achter de wagons ”

“De treinen rijden ook op 50 procent capaciteit. Achterin komen lege stoelen voor de gezondheid. Om de burger te laten wennen aan de nieuwe periode is financiële en psychologische ondersteuning nodig. Het is noodzakelijk om offers te brengen om ze terug te krijgen. Volgens onderzoek kan de luchtvaartmaatschappij de cijfers voor januari niet halen, zelfs niet in dit seizoen volgend jaar. Er zijn vergelijkbare figuren op de trein. Het leven van de natie zal nu veranderen.

 Code-applicatie gestart in treinreizen

Minister van Volksgezondheid Fahrettin Koca kondigde aan dat de toepassing van Hayat Eve Sığar (HEPP) -code is gestart voor diegenen die met het openbaar vervoer willen reizen, zoals vliegtuigen, treinen, bussen in het kader van coronavirus (Covid-19) epidemische maatregelen.

Wat is HES-code en hoe kan ik deze verkrijgen?

Zijn code
Zijn code

Minister van Volksgezondheid, Koca, die stelt dat de reizen nu met HES-code kunnen worden gedaan, krijgt de controle over de HES-code, met een functie die naar de mobiele applicatie "Hayat Eve Sığar" zal komen. De risicostatus van alle passagiers op de vlucht wordt 24 uur voor de binnenlandse vlucht via de HEPP-code opgevraagd. ” Minister Koca zei: “Individuen kunnen met deze Hayat Eve Sığar-applicatie aantonen dat ze geen risico lopen, niet ziek zijn of contact hebben. We gaan eerst oefenen in het intercity vervoer. Je kunt per vliegtuig en trein reizen met de code die je via de mobiele applicatie ontvangt. ” zei.

De codetoepassing is gestart bij het reizen per trein en bus

Wat is HES-code?

HES-code is een code die wordt geproduceerd met een functie die naar de mobiele applicatie "Hayat Eve Sığar" komt. Op basis van deze code wordt een prioritaire screening gemaakt en wordt besloten of de passagier wordt geaccepteerd of niet. Met deze code kunnen vliegtuig- en treinreizen worden gemaakt.

Minister Fahrettin Koca; De toevoeging van de HEPP-code, die individueel zal worden geproduceerd, is verplicht vanaf 18 mei 2020. Voor het opvragen van de HES-code worden het passagiers-ID-nummer (TCKN, paspoort etc.), contactgegevens (zowel telefoon- als e-mailvelden) en geboortedatum correct en volledig ingevuld als verplichte velden.

Oost-Express routekaart

Wanneer beginnen YHT-expedities?

Hij verklaarde dat de stoelen van de treinen zo waren gerangschikt dat de afstanden tussen de stoelen werden aangepast aan de veranderende regels voor sociale afstand na het YHT Coranavirus van TCDD Taşımacık AŞ. De kaartverkoop voor YHT-vluchten, die medio juni start, komt weer op internet.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties