Opdrachten van 399 martelaren, veteranen en familieleden van veteranen

De familieleden van de martelaren en de familieleden van de veteranen werden aangesteld
De familieleden van de martelaren en de familieleden van de veteranen werden aangesteld

Minister van Familie, Arbeid en Sociale Zaken Zehra Zümrüt Selçuk kondigde de benoeming aan van 399 martelaren, veteranen en veteranen. Minister Selçuk stelde dat de benoemingen zijn gedaan in aanwezigheid van notaris in de digitale omgeving in het kader van coronavirusmaatregelen.


Minister Selçuk verklaarde dat bij de benoemingsvoorstellen rekening werd gehouden met de eerste provinciale voorkeuren en de educatieve status van de rechthebbenden, en stelde dat 399 martelaren, veteranen en veteranen werkgelegenheid hebben bij 48 openbare instellingen en organisaties.

Minister Selçuk verklaarde dat 291 van de aangewezen personen mannen zijn en 108 vrouwen, en dat de benoemingsvoorstellen worden gedaan aan het publiek en instellingen die personeel opvragen via e-applicatie.

Minister Selçuk wenste dat de benoemingen de rechthebbenden ten goede zouden komen en gebruikte de volgende verklaringen:

“Het feit dat er afspraken waren gemaakt vóór de Eid al-Fitr, maakte de situatie nog betekenisvoller. We verloochenen onze martelaren met respect, liefde, barmhartigheid en dankbaarheid. We zijn altijd bij onze helden en families die hun leven voor het thuisland onthullen. We zijn een grote familie die voor ons land werkt. '

Vanaf 17 uur vandaag over de opdrachtresultaten https://kamusonuc.ailevecalisma.gov.tr/SorguSehitGaziAtama verkrijgbaar bij.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties