Tijdens het feest wordt er streng gecontroleerd op snelwegen

Tijdens de vakantie wordt er streng toezicht gehouden op de snelwegen
Tijdens de vakantie wordt er streng toezicht gehouden op de snelwegen

Hoewel er tijdens het Eid al-Fitr in het hele land een avondklok is, zal er streng toezicht worden uitgeoefend op snelwegen.


Een totaal van dagelijkse gemiddelde politie en gendarmerie tijdens de Eid al-Fitr 18-bak 564 verkeerspersoneel en tijdens de vakantie de politie en de rijkswacht 111-bak 384 personeel heeft dienst.

In het intercity personenvervoer 50% de capaciteitsimplementatie zal worden voortgezet. De vergunningsdocumenten van onze burgers van 65 jaar en ouder en degenen die reisvergunningen krijgen in het kader van de oogst van landbouwproducten zullen worden gecontroleerd. De toepassing van het modelmodel van het voertuig zal worden voortgezet in regio's waar het verkeer geconcentreerd is. In deze context Totaal 767 Het model politievoertuig werd op de weg geplaatst, hoewel er in het hele land een avondklok is, zullen verkeersteams tijdens de Ramadan Feast hun controle op de wegen voortzetten. Vooral deze vakantie; Met het reisvergunningsdocument zullen de inspecties op de wegen worden verhoogd om mogelijke ongevallen te voorkomen vanwege de intensiteit van degenen die 65 jaar en ouder zijn met hun metgezellen om te gaan waar ze willen, en degenen die zijn vrijgesteld van de avondklok voor degenen die voor landbouwoogst gaan.

Tijdens de Eid al-Fitr, een totaal van dagelijkse gemiddelde politie en rijkswacht in verkeersmaatregelen 18.564 verkeerspersoneel heeft dienst. Totaal tijdens de vakantie 59.052 verkeersteam / team en politie en gendarmerie Er zullen 111 duizend 384 medewerkers aanwezig zijn.

Ook onze bediening Verkeersmaatregelen tijdens de Ramadan Hij stuurde circulaires naar 81 provinciegouverneurs. In de circulaire stond dat hoewel de vakantie gepland is voor 23 dagen tussen 26-2020 mei 4, er verkeersmaatregelen worden toegepast voor 22 dagen tussen 27-2020 mei 6.

Toezichtteams die worden toegewezen aan centrale routes

De inspecties bij de controlepunten bij de in- en uitgangen van de provincies te zien om de passagiers in en uit de stad te controleren in het kader van maatregelen die worden genomen door verkeersorganisaties om veilig vervoer van onze burgers te garanderen en maatregelen om COVID-19-verspreiding te voorkomen;

  • van de politie 24 bestaande uit personeel 8 team,
  • de gendarmerie 40 bestaande uit personeel 20 het team kreeg de opdracht.

Zoals bij elke vakantie, zal deze vakantie zich richten op luchtregelaars. In deze context 16 per helikopter in de provincie 76 De verkeersleiding wordt in de provincie per drone uitgevoerd.

767 Model politievoertuigen worden op de weg geplaatst

De toepassing van het modelmodel van het voertuig zal worden voortgezet om de zichtbaarheid van verkeerspersoneel te vergroten in gebieden waar verkeersovertredingen en ongevallen toenemen, en in gebieden waar het verkeer geconcentreerd is. 78 (politie 767 / gendarmerie 420) in 347 provinciesHet Model / Model Traffic Crew Vehicle is geplaatst op de routes waar de ongevallen zichtbaar zijn geïntensiveerd met het bovenlicht en reflecterende strepen.

Reisdocumenten worden gecontroleerd

De capaciteitsimplementatie van 50% zal worden voortgezet in het intercity-passagiersvervoer. Daarnaast op de wegen, oogst van landbouwproducten, etc., met burgers ouder dan 65 jaar. De verblijfsdocumenten van onze burgers van wie de reisvergunning is verleend, worden gecontroleerd. De controles zullen worden uitgebreid op terminals en tussenstations en intercitybussen en piratentransport zijn niet toegestaan, behalve voor terminals en toegestane locaties. Alle bussen naar de reis worden geïnspecteerd, hun chauffeurs worden geïnformeerd over het niet overtreden van de regels en de chauffeurs en passagiers dragen tijdens de reis veiligheidsgordels. Rekening houdend met de ongevallen met bussen, met name tussen 02.00-08.00 uur en tussen 05.00-07.00 uur, wanneer het slapeloosheid / vermoeidheidsgerelateerde aandachtsverlies optreedt, worden de chauffeurs uit het voertuig uitgenodigd, worden de nodige controles en rust voorzien. Op de snelwegroutes van de verkeersploegen zijn de bovenlichten altijd aan. zichtbaarheid op de voorgrond, op chauffeurs Waargenomen risico op vangrisico zal altijd in leven worden gehouden.

Er wordt face-to-face communicatie tot stand gebracht

Tijdens de inspecties worden voertuigchauffeurs aangehouden op de punten waar de vertaalteams zich bevinden. Persoonlijke communicatie Het wordt opgericht en de chauffeurs die van de lange weg komen, worden uitgerust.

De radarinspecties worden voortgezet, vooral op routes waar snelheidsgerelateerde ongevallen zijn geconcentreerd. Op alle snelwegen met een totale lengte van 2.155 km Gemiddelde snelheid zal blijven worden gecontroleerd. In de afgelopen 3 jaar worden effectievere en intensievere maatregelen gepland en uitgevoerd op 18 routes in 20 provincies, waar tijdens de vakanties zware ongevallen worden geconstateerd.

In stadscentra zullen de verkeersmaatregelen voor martelaren worden opgevoerd, die kunnen worden bezocht door eerstegraads familieleden van onze martelaren. In gebieden waar ongevallen met voetgangers ernstig zijn, worden trottoirs voor voetgangers, oversteekplaatsen voor voetgangers, kruispunten, gehandicapte geparkeerde voertuigen voor en op opritten, die de veiligheid van voetgangers aantasten, onmiddellijk verwijderd. Inspecties en voorlichtingsactiviteiten over de prioriteit / veiligheid van voetgangers zullen zonder onderbreking worden voortgezet.

Voertuigen met seizoenarbeiders mogen niet rijden tussen 24.00-06.00 uur. Landbouw landbouwvoertuigen, tractoren, maaidorsers, etc. Ze zullen niet in het verkeer kunnen kijken zonder de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Verkeersteams worden onmiddellijk gevolgd

Bij alle audits; In educatieve activiteiten gericht op het informeren en sensibiliseren over verkeersveiligheid voor chauffeurs en passagiers Een korte pauze voor het leven gemaakt met de slogan Levenstunnels effectief zal worden gebruikt. Het volgen van de verkeersbemanning en het personeel op de route en hun inspecties direct Application Tracking Project (UTP)De effectiviteit wordt gewaarborgd en vanuit het centrum worden audits uitgevoerd.

de centrale Advieseenheid verkeersongevallen de verkeerssituatie en ongevallen in het hele land worden onmiddellijk gevolgd en er wordt voorzien in interventie.

Een belangrijk onderdeel van toezicht bij het waarborgen van een veilige verkeersomgeving 34.218 Aan de Ere-Verkeersinspecteur Ik ben thuis, maar ik denk aan verkeersregels. Onze gewaardeerde inspecteur, elke overtreding die u tegenkomt, redt een leven. Wij danken u voor uw bijdrage aan de verkeersveiligheid en wensen u een fijne vakantie. Beter elk jaar in het verkeer SMS met inhoud wordt verzonden.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen