Reisvergunningaanvragen voor theeproducenten begonnen

Reisvergunningaanvragen voor theeproducenten begonnen
Reisvergunningaanvragen voor theeproducenten begonnen

De Vefa Social Support-groepen, gevormd onder coördinatie van de gouverneurschappen en districtsbesturen, toonden in 53 dagen een grote loyaliteit. De loyaliteitsgroepen, die in 53 dagen 5.674.281 huishoudens bereikten, voorzagen in alle behoeften van mensen van 65 jaar en ouder met chronische ziekten, van pensioenen tot voedsel, van medicijnen tot hygiëneproducten.


In het kader van coronavirusmaatregelen werden Vefa Social Support-groepen opgericht onder coördinatie van gouverneurs en districtsgouverneurs om te voorzien in de behoeften van 65-plussers en mensen met een avondklok en chronische ziekten. Loyaliteitsondersteunende groepen, die op 22 maart met hun activiteiten zijn begonnen, blijven voorzien in de behoeften van 65-plussers en mensen met chronische aandoeningen. Aan de eisen van onze burgers, die hun behoeften melden op 112, 155, 156 en andere nummers, wordt onmiddellijk voldaan door de openbare medewerkers zoals politie, gendarmerie, bewaker, AFAD-personeel, leraren, religieuze functionarissen en vrijwilligers van niet-gouvernementele organisaties en naar huis gebracht.

In totaal zijn tussen de data van 22 maart en 13 mei 112 oproepen gedaan, waaronder 2.245.669 oproepen van de 155, 771.243 oproepen van de 156, 338.047 oproepen van de 2.741.071 en 6.096.030 oproepen van andere nummers. In deze oproepen werd voorzien in de behoefte van 5.674.281 volwassenen door sociale steungroepen.

806.767 Certificaat van reisvergunning goedgekeurd

In het kader van coronavirusmaatregelen werden interprovinciale reisbeperkingen toegepast en werden de provincies die onder de beperking vielen, stopgezet, met uitzondering van lucht-, zee- en landuitzonderingen.

Vanwege hun behandelingsbehoeften kunnen burgers de provincies binnenkomen met stads- en uitgangsbeperkingen, die zijn overleden als gevolg van hun eerstegraads familieleden / ernstig ziek, die de afgelopen 5 dagen en andere (militaire dienst, vrijlating van de gevangenis, enz.) Bij één niet hebben kunnen logeren. Reisvergunning Aanvragen kunnen elektronisch worden gedaan via het e-government Ministerie van Binnenlandse Zaken e-aanvraagsysteem en ALO 199 Vefa Communicatiesysteem.

In dit kader zijn sinds 29.03.2020 1.980.795 aanvragen ingediend via het Vefa-communicatiesysteem. 806.767 van deze aanvragen zijn goedgekeurd. Van de goedgekeurde reisvergunningsdocumenten waren er 189.386 voor therapeutische doeleinden, 94.220 waren tijdelijk in verschillende provincies, 80.875 waren familieleden of ernstig ziek, 4.375 waren theeproducenten en begeleiders en 437.911 waren andere toepassingen. Verzoeken om reistoestemming worden beoordeeld door in alle provincies en districten gevestigde reisvergunningborden. Als resultaat van de evaluatie worden de aanvragers via sms geïnformeerd.

Reisvergunningaanvragen voor theeproducenten / -fabrikanten gestart

Daarnaast 15 provincies met reisbeperkingen en theeproducenten van Çaykur en degenen die in een van de provincies wonen met een of meer van deze provincies op hun reisroutes, naar de provincies waar de theetuinen zich op dinsdag 19 mei om 24.00 uur bevinden, kan reizen op voorwaarde van nemen.

In dit kader zijn de aanvragen voor reisvergunningen om 199:09.00 uur gestart bij het elektronische e-government e-aanvraagsysteem en het Alo XNUMX Vefa-communicatiesysteem.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties