Expeditie-uren metro in Istanbul voor een beperking van 4 dagen

Metro-expeditie-uren in Istanbul voor 4-daagse beperking
Metro-expeditie-uren in Istanbul voor een beperking van 4 dagen

Met de circulaire van het Ministerie van Binnenlandse Zaken worden op 16-17-18-19 mei avondklok toegepast in Istanbul. Om te voorkomen dat onze burgers die verplicht zijn om te werken vanwege hun gezondheidswerkers en verplichte taken tijdens de beperkingsperiode, heeft de Metropolitan Municipality van Istanbul besloten om een ​​vlucht van 30 minuten uit te voeren tussen de dagen en tijden die zijn gespecificeerd in onze onderstaande lijnen.


Overeenkomstig de beslissing;

  • Op zaterdag 16 en zondag 17 mei tussen 07:00 en 10:00 en 17:00 uur 's avonds,
  • De bediening vindt plaats op maandag 18 mei en dinsdag 19 mei tussen 07:00 en 20:00 uur.

Te bedienen lijnen:

  • Metrolijn M1A Yenikapı-Atatürk Airport
  • Metrolijn M1B Yenikapı-Kirazlı
  • Metrolijn M2 Yenikapı-Hacıosman
  • Metrolijn M3 Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir
  • M4 Kadıköy-Tavşantepe metrolijn
  • M5 Üsküdar-Çekmeköy metrolijn
  • T1 Kabataş-Bağcılar tramlijn (Onze vluchten zullen gemaakt worden tussen Bağcılar en Tophane vanwege İSKİ studie. Tophane-Kabataş wordt bediend door IETT-bussen.)
  • Tramlijn T4 Topkapı-Masjid-i Selam

Tijdens de avondklok, M6 Levent-Boğaziçi Ü / Hisarüstü metro en F1 Taksim-Kabataş kabelbanen en T3 zoals eerder beschreven Kadıköy- De bediening wordt niet uitgevoerd in onze modetram, de kabelbanen TF1 Maçka-Taşkışla en TF2 Eyüp-Piyer Loti.

In lijn met de beslissingen die we tijdens de operatie hebben genomen, is er een planning gemaakt om de bezetting van 25% niet te overschrijden en moeten onze passagiers zich houden aan de regels voor sociale afstand op de stations en voertuigen die zijn gepubliceerd in het besluit van de Provinciale Hygiëneraad.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen