Is vervoer gratis tijdens de vakantie in Kocaeli? Zal Akçaray werken aan feest?

Is het vervoer gratis tijdens de vakantie in Kocael, werkt Akcaray tijdens de vakantie?
Is het vervoer gratis tijdens de vakantie in Kocael, werkt Akcaray tijdens de vakantie?

Kocaeli Metropolitan Municipality biedt gratis vervoer voor de belastingvrije burgers tussen 52 - 07.00 uur, 09.00 - 17.00 uur met 19.00 buslijnen. Vervoersdiensten worden aangeboden volgens werkuren op zondag 23,25 mei, op zaterdag 26, 24 en 11 mei. Daarnaast zullen 17.00 lijnen tussen 20.00 en XNUMX uur diensten verlenen aan de burger.

Is het vervoer gratis tijdens de vakantie in Kocaeli?
Is het vervoer gratis tijdens de vakantie in Kocaeli?

SPECIAAL TARIEF IN LIJN 200


De lijn 200 biedt een expresvervoersdienst tussen Istanbul en Kocaeli en zal tijdens de vakantie vervoersdiensten bieden aan burgers. Lijn 200 biedt betaalde diensten om 06.30, 07.30, 17.30 en 18.30 uur vanuit Izmit en 07.30,08.30,18.30, 19.30 en XNUMX uur vanuit Kartal tijdens het verbod.

AKÇARAY WERKT NIET OP VAKANTIE

Metropolitan Municipality zorgt voor gratis vervoer voor burgers die zijn vrijgesteld van het verbod vanwege de avondklok via 52 buslijnen. De Akçaray-tram rijdt niet op 23,24,25,26, XNUMX, XNUMX, XNUMX mei.

GEDETAILLEERDE INFORMATIE IN E-KOMOBİL

De lijn- en bustijden zijn ingesteld in de avondklok die zal plaatsvinden tijdens het Ramadan-feest http://www.e-komobil.com ve http://www.kocaeli.bel.tr kan worden geleerd van hun adres. Passagiersinformatie wordt verstrekt door informatie te delen van de sociale media-accounts van de Metropolitan Municipality.

Is het vervoer gratis tijdens de vakantie in Kocaeli?
Is het vervoer gratis tijdens de vakantie in Kocaeli?


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen