General Manager Printer 19 mei Herdenking van Atatürk, jeugd- en sportdaggroeten

de schrijver kan een ataturku-herdenkingsboodschap voor jongeren en sportfestival vieren
de schrijver kan een ataturku-herdenkingsboodschap voor jongeren en sportfestival vieren

Precious Passengers,


19 mei 1919 is de dag waarop de Turkse natie onze strijd voor onafhankelijkheid bekroonde met het geloof van "Istiklal of Death" onder leiding van Gazi Mustafa Kemal Ataturk, de aanwezigheid van de Turkse natie in Anatolië en de roep van de zeven vorsten van nationale soevereiniteit begon.

Gepubliceerd op 19 mei, de dag dat Turkije de basis vormt van onze Republiek.

Om deze reden, terwijl Gazi Mustafa Kemal Atatürk zei dat zijn verjaardag 19 mei was, presenteerde hij deze dag als een feest voor de jonge mensen, en hij wilde dat de geest van 19 mei voor altijd zou leven met zijn toespraak tot de jeugd. Omdat de geest van 19 mei de garantie is van de Republiek Turkije om voor altijd te leven.

Het begin van de gouden eeuw van de Turkse spoorwegen is 19 mei. Hij begrijpt het belang van de spoorlijn in de Onafhankelijkheidsstrijd Ataturk, wat de mobilisatie van de spoorwegen inluidde om de ontwikkeling in alle delen van de Republiek Turkije te verzekeren.

"Spoorwegen zijn het belangrijkste veiligheidswapen van een land dan een groothandelgeweer." Hij nationaliseerde de spoorlijnen van buitenlandse staten en zorgde voor de aanleg van 3 kilometer spoorlijnen.

Op deze betekenisvolle dag herdenken we Gazi Mustafa Kemal Atatürk, zijn medesoldaten en onze martelaren, patriotten, die hun leven voor het land uitdrukken met dankbaarheid en dankbaarheid. Mogen hun zielen worden uitgedaagd.

Gelukkig 19 mei Herdenking van Atatürk, Jeugd- en Sportdag.

Bekijk het volledige profiel
General Manager van TCDD Tasimacilik
Voorzitter van de Raad van BestuurWees de eerste om te reageren

Beoordelingen