Asflat-mobilisatie gaat door in Ankara

In Ankara wordt de mobilisatie van asfalt voortgezet
In Ankara wordt de mobilisatie van asfalt voortgezet

Ankara Metropolitan Municipality zet 7/24 asfaltwerk voort in de avondklok die is aangekondigd als onderdeel van de bestrijding van de uitbraak van het coronavirus. Het ministerie van Wetenschappelijke Zaken, dat tussen 16 en 19 mei 23 ton asfalt stortte, bracht in totaal 302 ton asfalt samen op de hoofdwegen op de dagen dat de avondklok werd toegepast. De teams voltooiden eindelijk het asfaltverhardingsproces voor AŞTİ.


Met de opening van het asfaltseizoen heeft de Metropolitan Municipality van Ankara de asfaltverharding en renovatiewerken in veel delen van de hoofdstad versneld.

In het kader van de bestrijding van de coronavirusepidemie, de teams van het Department of Science Affairs, die het werk aan de avondklok die in het weekend is aangekondigd, hebben opgevoerd; Hij verrichtte asfaltwerkzaamheden op veel punten in de stad, van Altındağ tot Çankaya, van Etimesgut tot Yenimahalle.

77 DUIZEND 18 TON ASFALT IN DE WET OP STRAAT VAN APRIL TOT VANDAAG

Op de dagen dat de avondklok werd afgekondigd, voltooiden de werken van het ministerie van Wetenschappelijke Zaken, die door de lege straten op meer dan één punt bleven werken, de 16 ton asfaltverharding op 19 adressen en 6 ton asfaltpleister op 16 adressen.

7/24 teams; Terwijl het in 4 dagen 69 duizend 23 ton asfalt naar de hoofdwegen bracht in 392 punten, heeft het in totaal 77 duizend 18 ton asfaltverharding gemaakt sinds april, toen alleen de avondklok werd toegepast.

DE ASFALTOPLOSSING VAN AŞTİ IS BEËINDIGD

Na de asfaltpleister- en legprocessen kregen 20 districten van Akyurt tot Yenimahalle, Bala tot Mamak, Etimesgut tot Elmadağ een nieuwe look met vernieuwde wegen.

De Metropolitan Municipality, waaronder AŞTİ, waar maar heel weinig intercitybussen langskomen, als onderdeel van de coronavirus-epidemische maatregelen, heeft ook het asfaltvernieuwingswerk voltooid dat lange tijd niet is gedaan vanwege de aankomst en het vertrek van honderden bussen per dag. De wegen voor AŞTİ werden vernieuwd met duizend 46 ton asfalt.

Metropolitan Municipality heeft ook de asfaltverhardingswerken in de industriële gebieden van Başkent versneld. De teams van de afdeling Wetenschapsaangelegenheden legden 7 duizend 870 ton asfalt op de Abdülhalik Renda-straat in het OSTİM-district en 4 duizend 660 ton asfalt op de Abdülkadir Geylani-straat.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen