Hoe kan ik vliegtickets kopen met HES-code? Is de HES-code vereist voor babypassagiers?

Hoe het vliegticket te krijgen met de hes-code
Hoe het vliegticket te krijgen met de hes-code

De uitbraak van het Corona-virus heeft over de hele wereld en in ons land grote wonden veroorzaakt. Dankzij de genomen maatregelen is epidemie in de wereld een van de landen die het meest comfortabel zijn geweest. Nadat het normalisatieproces geleidelijk was ingevoerd, werden de verboden en beperkingen geleidelijk opgeheven. In zijn toespraak tot de natie kondigde president Erdoğan aan dat het reisverbod met ingang van 1 juni wordt opgeheven.


Als gevolg van de afschaffing van het interstedelijk reisverbod piekten de zoekopdrachten naar vliegtickets in zoekmachines. Meer dan 50 duizend gezochte woorden voor vliegtickets worden gezien als een voorbereiding op de burger 'Eid al-Adha. Dus hoe koop je een vliegticket met HEPP-code? Is uw HEPP-code geldig op alle binnenlandse vluchten? HES-code is vereist voor babypassagiers? Wat is de HES-code? Wat doet de HES-code? Ik heb geen HES-code, is dit een obstakel voor mijn reis? Ik heb geen HES-code, waar kan ik mijn HES-code krijgen? Waar moet ik op letten bij de HES-code? Is de huidige HPP-code voldoende om te reizen? Ik heb een HES-code, waar moet ik een HES-code invoeren als ik een ticket koop? Ik heb een ticket dat ik heb gekocht, waar moet ik mijn HEPP-code invoeren? Ik reis vanuit het buitenland naar Turkije, moet ik de HPP-code nemen? Is de HES-code veilig te gebruiken? Hier zijn alle antwoorden op deze vragen ...

Uw HES-code; Je kunt het krijgen door een sms te sturen naar 4 met behulp van de Hayat Eve Sığar mobiele applicatie of door het aantal dagen te typen dat geldig moet zijn voor je HEPP, je TR-identiteitsnummer, de laatste 12345678901 cijfers van je ID-serienummer en je HES-code (bijvoorbeeld: HEPP 5376 30 2023). verwijst naar de 10- of 12-cijferige code die u gebruikt tijdens de boekings- en ticketfase voor vluchten.

Om de verspreiding van het virus dat de Covid-19-pandemie veroorzaakt te voorkomen en te vertragen, zorgt het ervoor dat passagiers die zijn blootgesteld aan de ziekte of die in contact zijn geweest met de patiënten en die niet worden toegelaten tot de vlucht, worden geïnformeerd voordat ze op de luchthaven aankomen.

De persoonlijke HEPP-code bepaald onder het Hayat Eve Sığar-programma is een must voor alle binnenlandse vluchten. Om de pagina "Infectiebeheersingsmaatregelen voor instellingen en organisaties" te bereiken, opgesteld door het ministerie van Volksgezondheid. Klik hier.

Wat u moet weten over de HES-code

 • De HEPP-code is een must voor binnenlandse vluchten van alle passagiers tijdens het Covid-19-pandemieproces.
 • Uw HEPP-code is geldig op alle binnenlandse vluchten.
 • HEPP-codes worden 24 uur voor de vlucht gecontroleerd en passagiers worden geïnformeerd over hun vluchten. Passagiers wier reis niet is goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, worden niet toegelaten tot de vlucht.
 • De HEPP-code kan voor een bepaalde periode geldig of onbepaald zijn. Uw HEPP-code moet nog minimaal 7 dagen geldig zijn vanaf de laatste einddatum van de reis. Anders wordt uw reservering niet bevestigd.
 • HES-code is niet vereist voor babypassagiers.

Wat is HES-code?

HEPP (Hayat Eve Sığar) Code is een nieuwe applicatie die in het kader van de voorzorgsmaatregelen van het Turkse Ministerie van Gezondheid verplicht is gesteld om veilig in het binnenland te vliegen.

Uw HEPP-code, die u zelf aanmaakt en die u met ons deelt tijdens de aankoop en check-in van tickets, wordt periodiek gecontroleerd door de diensten van het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Turkije en er wordt gecontroleerd of er een obstakel is voor uw deelname aan de vlucht.

Wat doet de HEPP-code?

Met gebruik van de HES-code op alle binnenlandse vluchten:

 • Voorkomen dat mensen die zijn blootgesteld aan of zijn blootgesteld aan de ziekte van Covid-19 deelnemen aan vluchten met het openbaar vervoer,
 • Het is bedoeld om onze gasten die om de aangegeven redenen niet worden toegelaten om de vlucht zo snel mogelijk en voor aankomst op de luchthaven te informeren.

Ik heb geen HEPP-code, is dit een Eengel voor mijn reis?

Voor onze binnenlandse vluchten zonder geldige HEPP-code:

 • Je kunt geen tickets kopen,
 • U kunt niet inchecken aan de lijn of op de luchthaven,

Daarom kunt u uw binnenlandse reizen niet maken zonder uw HEPP-code.

Ik heb geen HES-code, waar kan ik mijn HES-code krijgen?

Door HEPP te schrijven met de sms stuur je naar het korte nummer van 2023 via het TR Ministerie van Volksgezondheid Hayat Eve Sığar Mobiele Applicatie of laat je een spatie tussen hen respectievelijk; U kunt het snel krijgen door het TC ID-nummer, de laatste 4 cijfers van het TC ID-serienummer en het aantal dagen dat u nodig heeft voor uw HES-code te verzenden.

Waar moet ik op letten bij de HES-code?

De duur van uw HES-code moet de totale duur van uw reis zijn. Als u een retourticket wilt kopen of als u een retourticket heeft, moet uw HES-code ook uw retourdatum bevatten.

De HES-code moet voor elke gast afzonderlijk worden verkregen.

HES-code is niet verplicht voor gasten van 0-2 jaar.

Uw HES-code wordt regelmatig opgevraagd tussen uw ticketproces en uw vlucht via de diensten van het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Turkije. U wordt niet geaccepteerd voor de vlucht als in deze onderzoeken een situatie wordt vastgesteld die uw reis verhindert in termen van Covid-19. Deze methode is ontwikkeld door het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Turkije om de verspreiding van het virus dat de Covid-19-uitbraak veroorzaakt, te voorkomen.

 • Uw HES-code voorkomt dat u reist in de volgende situaties;
 • COVID-19 positief zijn of in quarantaineproces zijn,
 • Gebrek aan voldoende HEPP-code,
 • Onjuist TC-ID-nummer of paspoortinformatie ingevoerd.

Is de huidige HPP-code voldoende om te reizen?

De HEPP-code is een van de maatregelen die zijn geïmplementeerd om de verspreiding van het virus dat de Covid-19-uitbraak veroorzaakt, te voorkomen. Uw reis is mogelijk niet toegestaan ​​als koortsmeting en andere symptomen van de ziekte vóór uw reis op de luchthaven worden waargenomen, of als u zich niet houdt aan het gebruik van het benodigde masker voor reizen en soortgelijke regels.

Ik heb de HES-code, waar moet ik mijn HES-code starten bij het kopen van tickets?

U kunt de HES-code invoeren voor elke passagier die individueel reist in het veld hieronder op de passagiersinformatiepagina tijdens de ticketaankoop op de Pegasus-website. We blijven HEPP-code ontwikkelen van Pegasus Mobile Application. Volg onze aankondigingen en sociale media-accounts om te worden geïnformeerd dat de ontwikkeling is voltooid. Volg onze aankondigingen en sociale media-accounts om te worden geïnformeerd dat de ontwikkeling is voltooid.

hes code

Ik heb een ticket dat ik heb gekocht, waar moet ik mijn HES-code-initiatief doen?

De HEPP-code wordt afzonderlijk verkregen voor alle tickets die tijdens het online inchecken zijn gekocht. Onze binnenlandse vluchten kunnen 48 uur voor de vlucht online worden ingecheckt. Wanneer uw vlucht is geopend voor online inchecken, kunt u uw HEPP-code invoeren in het onderstaande veld op de online incheckinformatiepagina voor passagiers.

hes code

Ik zal in het buitenland naar Turkije reizen, HES-code over Take Tough Am I?

HES-code is niet verplicht voor de vluchten, het startpunt van de reis, in het buitenland. In het geval van een update over het onderwerp door het Turkse ministerie van Volksgezondheid, zullen we u informeren met onze sociale media-accounts en aankondigingen via de Pegasus-website.

Is het gebruik van HES-code veilig?

Uw HEPP-code wordt geproduceerd via systemen die worden beheerd door het ministerie van Volksgezondheid en de gezondheidsinformatie met betrekking tot de geproduceerde HEPP-codes staat onder controle van het ministerie van Volksgezondheid. De informatie over de HEPP-code die u naar ons hebt verzonden, wordt alleen opgeslagen in overeenstemming met de regels in het Pegasus-privacybeleid in het kader van uw reserveringsinformatie (PNR-gegevens) om op gezette tijden voorafgaand aan de vlucht het nodige onderzoek naar de beschikbaarheid van vluchten uit te voeren en om te reageren op de verzoeken van de geautoriseerde instellingen met betrekking tot de maatregelen die zijn geïmplementeerd in het kader van de Covid-19-maatregelen.

Bron 1: https://blog.biletbayi.com/HES-code-What-how-are taken.html /


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties