Hoe treinkaartjes kopen met HES-code? Hoe Hes-code te krijgen? Vervangt de HES-code het reisvergunningsdocument?

Hoe treinkaartjes te kopen met HES-code
Hoe treinkaartjes te kopen met HES-code

Er werd aangekondigd dat de YHT-vluchten op 28 mei zullen starten. De Staatsspoorwegen van de Republiek Turkije (TCDD) Vervoer A.Ş. huisfavorieten in Life (HPP) met de code, de hogesnelheidstrein (YHT) deelde videocolleges over het verkrijgen van de kaartjes. Burgers vroegen zich af hoe ze bij het begin van de treindiensten kaartjes konden krijgen.


HEPP-code en reisdocument zijn afzonderlijke documenten, aan beide voorwaarden moet worden voldaan!

TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. U kunt meer gedetailleerde informatie krijgen door de video te bekijken.

Vervangt de HES-code het reisvergunningsdocument?

Er werd gemeld dat de code die was verkregen van de aanvraag van het Ministerie van Volksgezondheid Hayat Eve Sığar (HEPP) het "Travel Permit Certificate" niet verving en dat burgers met reisbeperkingen niet alleen met de HEPP-code konden reizen.

Hoe online treinkaartjes te kopen met Hes-code

Hoe online treinkaartjes te laten stromen met Hes-code

Hoe online treinkaartjes te laten stromen met Hes-code
Stap 1
Hoe online treinkaartjes te laten stromen met Hes-code
Stap 2
Hoe online treinkaartjes te laten stromen met Hes-code
Stap 3

Hoe online treinkaartjes te laten stromen met Hes-code

Hoe Hes-code te krijgen?

Hoe Hes-code te krijgen
Stap 1
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 2
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 3
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 4
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 5
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 6
Hoe Hes-code te krijgen
Stap 7
Hoe Hes-code te krijgen
Hoe Hes-code te krijgen

Veelgestelde vragen over Coronavirus en HEPP-code

HEPP-code Reisvergunningsdocument vervangt niet! U moet zowel HES-codes als reisvergunningsdocumenten kopen. TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...Laad meer

sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties