Hoe HES-code via sms te krijgen? Waar en hoe krijg ik de HES-code? Hoeveel dagen is de HES-code geldig?

Hoe de hes-code via sms te krijgen Wat is de tijd voor het delen van accountcodes
Hoe de hes-code via sms te krijgen Wat is de tijd voor het delen van accountcodes

Hoe krijg ik Hayat Eve Sığar HEPP-code via sms? Hoeveel dagen is de HES-code geldig? Zoals bekend is het intercity-reisverbod opgeheven. Maar boven de 65 jaar hebben ze een HEPP-code nodig om tussen steden te kunnen reizen. Hoe krijg ik HES-code via sms? Wat is de tijd voor het delen van de HES-code?


In de afgelopen weken verklaarde minister van Volksgezondheid Koca dat de reizen nu kunnen worden gemaakt met de HES-code en liet hij weten dat de passagiers zullen worden toegelaten tot binnenlandse vluchten en dat treinreizen de HES-codecontrole zullen krijgen, die naar de mobiele applicatie "Hayat Eve Sığar" zal komen. Hij zei dat je kunt reizen. Zoals bekend is het reisverbod per 1 juni opgeheven. Mensen van 65 jaar en ouder moeten wel een HES-code hebben.

WAT IS DE HEPP-CODE EN WAT DOET HET?

HES-code is een code die wordt geproduceerd met een functie die naar de mobiele applicatie "Hayat Eve Sığar" komt. Op basis van deze code wordt een prioritaire screening gemaakt en wordt besloten of de passagier wordt geaccepteerd of niet. Met deze code kunnen vliegtuig- en treinreizen worden gemaakt.

De reisorganisatie zal de gezondheidstoestand van de persoon in twijfel trekken met de HEPP-code en de reis wordt niet goedgekeurd in geval van risico. Als er mensen zijn die tijdens de reis geen risico's hebben, maar die later een risicosituatie ervaren, wordt er contact met hen opgenomen en wordt de gezondheids- en begeleidingsdienst verzorgd door contact op te nemen met de mensen die op de contactafstand zijn geaccepteerd.

Minister Fahrettin Koca; De toevoeging van de HEPP-code, die individueel zal worden geproduceerd, is verplicht vanaf 18 mei 2020. Voor het opvragen van de HES-code worden het passagiers-ID-nummer (TCKN, paspoort etc.), contactgegevens (zowel telefoon- als e-mailvelden) en geboortedatum correct en volledig ingevuld als verplichte velden.

HOE ZIJN CODE KOPEN?

Na te hebben uitgelegd dat HES-code en vliegtuig- en treinreizen kunnen worden gemaakt, begon men zich af te vragen hoe de HES-code te krijgen.

HES-code kan op 2 verschillende manieren worden verkregen

  • De HEPP-code kan worden verkregen door het gedeelte 'HEPP-codebewerkingen' in te voeren via de Hayat Eve Sığar-applicatie.
  • HEPP-code kan ook worden verkregen via SMS-methode. Om HEPP-code met een sms-bericht te ontvangen, wordt de HEPP-code geschreven met een spatie ertussen en het TC-identificatienummer, de laatste 4 cijfers van het TC-identiteitsserienummer en de deeltijd (in dagen) wordt als sms naar 2023 verzonden. Als de deelperiode niet is gespecificeerd, is de code beperkt tot 1 jaar. (Voorbeeld van een kort bericht: HES 1234567890 1234 15. Wanneer dit bericht wordt verzonden, is de code 15 dagen geldig.)

BEVEILIGING VAN DE HEPP-CODE

HEPP-codes bestaan ​​uit individuele codes die exclusief voor u zijn geproduceerd. Controle en beheer van de HEPP-code is volledig in handen van de burger. Het creëren van verschillende codes die specifiek zijn voor elke share, die door niemand bekend is, in plaats van een ongewijzigd nummer zoals TC-identificatienummer, zal de code beveiligen. Bovendien hoeven burgers dankzij de HES-code geen persoonlijke gegevens, zoals hun ID-nummer, met anderen te delen.

"Hayat Eve Sığar" applicatie, Play Store ve App Store Het wordt gratis gedownload naar mobiele telefoons.

Hoe treinkaartjes kopen met HES-code? KLIK HIER

HES Code Vragen en antwoorden

Ik ben jonger dan 18, hoe kan ik de HES-code krijgen? Passagiers onder de 18 jaar kunnen hun HES-code op 2 manieren verkrijgen. Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; TR-identiteitsnummer, de laatste 4 cijfers van het TC-identiteitsserienummer en de deelperiode worden geschreven en als sms naar 2023 verzonden. Voor details Klik hier ...Als u een sms naar het verkorte nummer 2023 stuurt door een spatie tussen de twee te laten, kunt u uw HES-code krijgen door HES IDENTITY NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE VALIDITY TIME (DAG) te typen. Voor details Klik hier ...De HES-code is zo ontworpen dat alle passagiers veilig kunnen reizen. Het gebruik van dit systeem, dat geldig zal zijn in het vliegtuig, de trein, het openbaar stadsvervoer en de bus, is verplicht voor volwassen en minderjarige passagiers, terwijl het openbaar vervoer in de stad en binnenlands reizen en inchecken verplicht zijn voor volwassen en minderjarige passagiers. Voor details Klik hier ...Om de HES-code via sms te ontvangen, is het voldoende om HES te schrijven en de volgende informatie van uw echtgenoot of kinderen in te voeren met een spatie ertussen: TR ID-nummer, laatste 4 cijfers van TC ID-serienummer en deelperiode (in aantal dagen) zullen worden geschreven en sms wordt naar 2023 verzonden. kan worden gegooid. Voor details Klik hier ...De HES-code kan voor een bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd geldig zijn. Uw HES-code moet nog minimaal 7 dagen geldig zijn vanaf de laatste einddatum van de reis. Voor details Klik hier ...Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; U kunt de HES-code voor buitenlanders krijgen door het nationaliteits (IRN) paspoortnummer, de geboortedatum (in jaren) achternaam en als laatste het aantal dagen te schrijven en een sms te sturen naar 2023. Voor details Klik hier ...Om de HES-code per sms te ontvangen, typt u HES en laat u een spatie tussen, respectievelijk worden de laatste 4 cijfers van het Turkse ID-serienummer en de deelperiode (in dagen) geschreven en als sms naar 2023 verzonden. Voor details Klik hier ...HES-code kan nu worden verkregen via E-government, waar we veel officiële transacties hebben uitgevoerd zonder naar openbare instellingen te gaan. Allereerst loggen gebruikers van e-Government die hun HES-code willen krijgen in op het systeem met hun TR-ID en wachtwoord. Vervolgens kunnen burgers die "HES Code Inquiry" in het zoekvak rechtsboven schrijven, een code creëren op het scherm dat in deze sectie verschijnt en deze in elke instelling gebruiken. Voor details Klik hier ...gebruikers die inloggen op het berichtgedeelte van de telefoon die HES schreef, laat ruimte tussen hen in het ID-nummer, de Republiek Turkije schreef naar de laatste 4 cijfers van het serienummer in de ID en code sharing tijd, 2023 tekstberichten (sms) U kunt de code krijgen door te verzenden. SMS te sturen naar 2323: HEPP 30000000001 1234 90  Voor meer informatie Klik hier ...Gebruikers die codes op hun telefoon willen krijgen, moeten de applicatie eerst downloaden van de mobiele markten op hun telefoon. Burgers die de applicatie op hun telefoon installeren, kunnen de code aanmaken door het gedeelte "HES-codetransacties" in te voeren nadat ze het registratieproces hebben voltooid en op de knop "HES-code genereren" te klikken. Gebruikers kunnen hun CODE-gebruiksperioden bepalen. Voor details Klik hier ...HEPP-code Reisvergunningsdocument vervangt niet! U moet zowel HES-codes als reisvergunningsdocumenten kopen. TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...Laad meer

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen