Het werk gaat verder bij Çardak Mosque Junction

Het werk gaat verder op de kruising van de Cardak-moskee
Het werk gaat verder op de kruising van de Cardak-moskee

Tijdens de 4-daagse avondklokbeperking door de gemeente İnegöl worden de renovatiewerkzaamheden voortgezet aan de Çardak-moskee-kruising, die grotendeels is voltooid met het koortsachtige werk dat 7/24 is voltooid. Overeenkomstig het project dat is uitgevoerd in de regio waar het slimme signaleringssysteem wordt toegepast, wordt de middelste mediaan verwijderd en wordt directe doorgang geboden.


In Inegol is in het kader van de vorig jaar gestarte kruispuntarrangementen in het winkelcentrumknooppunt, Gemeenteknooppunt en gerechtsgebouw een slim kruispuntmodel toegepast om het stadsverkeer te ontlasten. Na succesvolle resultaten in deze regio's worden vergelijkbare toepassingen dit jaar nog steeds op kruispunten uitgevoerd. De gemeente İnegöl, die de mobilisatie van de dienst geen moment verstoorde door de avondklokbeperkingen die in het weekend werden toegepast als gevolg van de Covid-19-epidemie om te zetten in een kans, begon te werken aan de implementatie van het Smart Junction-model in Çardak Mosque Junction, een van de drukke gebieden van de stad, inclusief de beperking van 19 dagen.

SLIM JUNCTION-MODEL

In de vierdaagse avondklok, die op vrijdagavond om 00.00:19 uur begon en op dinsdag 00.00 mei om 4:XNUMX uur eindigde, hebben de teams van de gemeente İnegöl het kruispuntarrangement voltooid door dag en nacht te werken. In het kader van de werken die nog steeds doorgaan met kleine details; Als resultaat van de metingen op het kruispunt is een nieuw project, opgesteld door deskundige teams, geïmplementeerd. Met de studie is de rotonde in de regio weggehaald, het zogenaamde smart intersection model. Het signaleringssysteem werd ook toegepast op de straat waar directe doorgang was voorzien en de Çardak-moskee werd gebruikt als een rotondeiland voor de terugkeer van de voertuigen.

Na afloop van het onderzoek is het de bedoeling de verkeerscirculatie in de regio te versnellen en opstapeling te voorkomen.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen