Ceylanpınar Irrigation Project, dat 60 duizend Decares aan het water zal brengen

Het Ceylanpinar-irrigatieproject, dat duizenden decennia water naar het water zal brengen, wordt in gebruik genomen
Het Ceylanpinar-irrigatieproject, dat duizenden decennia water naar het water zal brengen, wordt in gebruik genomen

Minister van Land- en Bosbouw Bekir Pakdemirli, de grootste landbouwbedrijven van Turkije in de Sanliurfa Ceylanpınar State Farm, 60 duizend hectare water, dat investeringen zal opleveren, is vandaag geopend.


Minister Pakdemirli Şanlıurfa Ceylanpınar zei in zijn toespraak op het programma van de Agricultural Enterprise: “Ondanks het pandemische proces, van het transport tot de landbouw, van de gezondheid tot de industrie, van het transport tot de landbouw, van de gezondheidszorg tot de industrie, zoals de Çanakkale-brug uit 1915, de Ilısu-dam HEPP, Başakşehir Çam-Sakura-ziekenhuis, dragen we nu het ziekenhuis voor het project. 'Ik wil namens mijn persoonlijke en dierbare natie mijn dank uitspreken aan onze president, die de diensten blijft samenbrengen.'

PROJECT INVESTERINGSKOSTEN 70 MILJOEN LIRA

Vandaag brengt het water naar Mesopotamië, de grootste boerderij van Turkije, Ceylanpıınar, 60 hectare land, minister Pakdemirli, waarin staat dat ze water geven "de verzekering van 66 jaar van onze instelling Staat Waterwerken Algemeen Directoraat van de Turkse landbouw, uitgevoerd door TIGEM, onze grootste boerenorganisatie Ceylanpınar Irrigatie Ons project Het werd gerealiseerd met een investeringswaarde van ongeveer 70 miljoen lira. ”

DUIZENDEN DRAAIENDE LAND WORDEN GEÏRRREERD MET ÉÉN SLEUTEL

Pakdemirli zei dat duizenden hectares land kunnen worden geïrrigeerd met een enkele klik van het project en zei: “Daarom zal het braakliggende systeem in deze landen worden verwijderd, zal de plantendiversiteit toenemen dankzij de tweede teelt, en zullen de opbrengst en kwaliteit toenemen. De graanopbrengst stijgt van 250 kg / decare naar 500 kg / decare en de kwaliteit neemt toe. ”

4 KEER MEER BIJDRAGEN AAN DE LANDECONOMIE

Minister Pakdemirli benadrukte dat er jaarlijks 25 miljoen TL extra zal worden gegenereerd met het project en zei: “Met de tweede productaanplantingen zullen deze inkomsten toenemen tot 70 miljoen TL. Er zal dus 4 keer meer worden bijgedragen aan de economie van het land. Bovendien zal er meer werkgelegenheid worden gecreëerd en zal het energieverbruik dalen door kanaalirrigatie. Productiekosten zullen dalen. Het verbruik van ondergronds water zal afnemen ”.

WIJ ZULLEN PREMIUM EN STEUNBETALING DOEN VOOR 230 LIRA TON IN GRAAN

Verwijzend naar de aankoopprijzen van graan in zijn toespraak zei minister Pakdemirli: “Zoals uitgelegd door onze president; We verhogen de aankoopprijs van harde broodtarwe van TMO van 1.350 lira naar ton naar 1.650 lira. Daarnaast betalen we 230 pond per ton premie en ondersteuning aan onze boeren in granen. "De premie- en ondersteuningsbetaling in pulsen zal 800 lira per ton bedragen."

BELEMMERINGEN VOOR MELK EN MELKPRODUCTEN UITVOER NAAR CHINA VERWIJDERD

Pakdemirli zei dat de belemmeringen voor de export van melk en zuivelproducten naar ons land zullen worden weggenomen als gevolg van intensief werk met het ministerie van Handel.

6% VAN DE TOTALE LEVERINGSTEUNING WORDT IN DE EERSTE 79 MAANDEN BETAALD

Minister Pakdemirli verklaarde dat eind mei 6,6 miljard TL van de betaling van 5,1 miljard TL werd betaald aan de producenten in het kader van de veehouderij.

“Hopelijk betalen we in juni 131 miljoen TL meststeun. Vanaf de eerste zes maanden van het jaar hebben we dus een steunbetaling van 6 miljard TL betaald, dat is ongeveer 79% van de totale veesubsidies.

Een ander probleem is Cotton Support Payment. Zoals bekend; De aanvragen ter ondersteuning van de premieverschillen in katoen (premie) zijn op 30 april 2020 voltooid. Het proces van het maken van ondersteuningscontracten is nog steeds aan de gang en ik hoop dat de betalingen zo snel mogelijk op onze boerenrekening worden gestort.

Minister Pakdemirli zei dat ze de oogst in Şanlıurfa zullen starten terwijl ze vandaag de Ceylanpınar Irrigation Facility openen, en zei: 'Uw oogst zal dus al vruchtbaar zijn. Een van jullie, duizend, ik hoop dat je genoeg verdiensten hebt. 'Hij voltooide zijn woorden en opende het project.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen