YHT, Outline en regionale treinen Geen kaartverkoop onder de 20 en boven de 65

Het normalisatieproces is begonnen in de ijzeren spoorwegen en er worden geen kaartjes verkocht
Het normalisatieproces is begonnen in de ijzeren spoorwegen en er worden geen kaartjes verkocht

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu zei dat grenspoorten en beperkingen die worden opgelegd in het kader van nieuwe maatregelen voor het uitbreken van coronavirus, veel sociaaleconomische effecten hebben. Op dit punt verklaarde Karaismailoğlu dat ze belangrijke maatregelen hebben genomen om het virus te bestrijden, en dat dankzij de genomen maatregelen aanzienlijke vooruitgang is geboekt bij de bestrijding van het virus. Minister Karaismailoğlu onderstreepte dat voor veel sectoren maatregelen zijn genomen om de gevolgen van de pandemie in sociaaleconomische zin voor de burger te verminderen, en zei dat het normalisatieproces van het leven zal beginnen dankzij de afname van de snelheid van de epidemie. Karaismailoğlu merkte op dat het normalisatieproces op dit punt in de spoorwegen zal worden gestart en zei dat het proces samen met de maatregelen zal worden uitgevoerd.

YHT-expedities beginnen op 28 mei


Minister Karaismailoğlu. Hij herinnerde eraan dat stadslijnen zoals Marmaray en Başkentray de reizen tijdens dit proces niet stopzetten, en voegde eraan toe dat het aantal reizen geleidelijk zou toenemen. Karaismailoğlu legde uit dat ze begonnen zijn met de voorbereidingen voor reizen in de conventionele en hogesnelheidstreinen en zei: “De verkoop van de kaartjes van de hogesnelheidstreinen begint op de tweede dag van de ramadan. Treinkaartjes kunnen echter eerst worden gekocht via de mobiele applicatie / website of zonder contact. Tickets worden niet verkocht via het callcenter en de agentschappen. De kaartverkoop wordt uitgevoerd met de HES-code (Hayat Eve Sığar) via de informatiesysteemdatabase van het ministerie van Volksgezondheid om de status van passagiers met betrekking tot COVID-19 te onderzoeken. "Er worden geen tickets verkocht aan mensen met een reisbeperking of die geen HEPP-code hebben ontvangen." Minister Karaismailoğlu, die zei dat ze op 28 mei YHT-vluchten zullen initiëren door aandacht te besteden aan de regels voor sociale afstand en isolatie, verklaarde dat de maatregelen voor de eerste keer zullen worden genomen voor de sociale afstand in de trein, en dat de kaartverkoop voor passagierstreinen ook zal worden verkocht met een capaciteit van 50 procent in overeenstemming met de sociale afstand en dat het ticket in een kruisbestelling zal worden verkocht door stoelen te springen. onderstreepte hij.

yht expeditie-uren

Tickets onder de 20 en boven de 65 worden niet verkocht

Karaismailoğlu onderstreepte dat vanaf 19 mei 28 alleen YHT-vluchten zullen worden gestart vanuit YHT, lijndiensten en regionale treindiensten, die vanaf 2020 maart 28 zijn onderbroken vanuit Marmaray en Başkentray vanwege de beperking van intercityreizen tegen het risico van COVID-2020. Hij zal in totaal 28 ritten per dag maken op de lijnen Ankara-Istanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Istanbul vanaf de datum van ". Minister Karaismailoğlu zei ook dat er regelmatig waarschuwingen zullen worden gegeven om de sociale afstand in treinen te beschermen.

Karaismailoğlu verklaarde ook dat de achterbank van elke wagon in YHT's zal worden gereserveerd om passagiers met een vermoedelijk coronavirus tijdens het reisproces te isoleren. “Een door de relevante autoriteiten goedgekeurd reisvergunningscertificaat zal verplicht zijn voor mensen boven de 65 en onder de 20 jaar die een avondklok hebben. De reizen van degenen die dit document tijdens de controle niet konden overleggen, worden geannuleerd en de ticketkosten worden niet terugbetaald. "De passagiers worden begeleid door het betreffende personeel om de sociale afstand van de garage tot de trein te behouden." Karaismailoğlu merkte op dat de treinstellen voor en na de reis verder zullen worden gedesinfecteerd en zei ook dat de EHBO-tassen van de stewardessen op hogesnelheidstreinen maskers en handschoenen zullen hebben.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen