BMC's binnenlandse gepantserde pick-up TULGA's definitieve weergave is weergegeven

De definitieve versie van BMC's gepantserde pick-up jack wordt weergegeven
De definitieve versie van BMC's gepantserde pick-up jack wordt weergegeven

In de verklaring van BMC-bestuurslid Taha Yasin Öztürk werd de definitieve versie van BMC Tulga getoond.


Taha Yasin Ozturk, "we hebben geproduceerd, rekening houdend met de behoeften van onze interne veiligheidspersoneel in deze moeilijke periode zijn we in Turkije's eerste en enige inheemse gepantserde pickup-tool (4 × 4) die Tulga de laatste presentatie geeft van de minister van Binnenlandse Zaken, de heer Suleyman Soylu, Gendarmerie General Commander Mr. We hebben het gehaald tot generaal Arif Çetin, onze vice-ministers van Binnenlandse Zaken en onze waardevolle politie. '

Teknofest is geïntroduceerd in 2019

BMC van de grootste fabrikant van landvoertuigen in Turkije, pick-up voertuigen in het assortiment (pick-up) door een nieuwe Teknofest toe te voegen, werd in 2019 geïntroduceerd.

President Erdoğan, die gedetailleerde informatie over het voertuig ontving van BMC-bestuursleden Talip Öztürk, Taha Yasin Öztürk en BMC Chief Executive Officer Bülent Denkdemir, ondertekende het voertuig na de testrit die hij uitvoerde door de nieuwe pick-up en TULGA, wat 'helm' betekent, nauwkeurig te onderzoeken, Hij had gezet.

Er werd gesteld dat TULGA, dat is ontworpen en vervaardigd met beveiligingssystemen van hoog niveau en gepantserd om te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van het interne beveiligingspersoneel, presteert op elk type terrein met zijn superieure wendbaarheid en draagvermogen.

Tijdens zijn introductie op Teknofest legde Taha Yasin Öztürk een verklaring af over de kenmerken van Tulga.

Öztürk: “Het voertuig weegt 6 ton en heeft een laadvermogen van 5 personen. Je kunt het wapensysteem erachter integreren. Er zijn 3 800 motoren, 2 800 koppels; 280 pk ”. De eigenschappen van Tulga, die nog in ontwikkeling is, zijn natuurlijk niet officieel aangekondigd door de fabrikant en ontwikkelaar BMC.

Bovendien vertelde Öztürk, die een verklaring aflegde over de duurzaamheid van het voertuig, met de pers op Teknofest dat het voertuig op het niveau van BR 7 ballistische bescherming is en een structuur heeft die bestand is tegen 3 kilogram TNT.

Minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu bezocht op 5 september 2019 de faciliteiten van BMC in Izmir Pınarbaşı. Hij had gedetailleerde informatie over het voertuig ontvangen.

Minister Soylu; BMC-bestuurslid Taha Yasin Öztürk en BMC Commercial and Land Vehicles General Manager Bülent Santırcıoğlu vergezelden hem. Minister Soylu ontving tijdens zijn bezoek ook informatie over de productiefaciliteit en activiteiten van het bedrijf.

Het kwam tot uiting in de camera's waar minister Soylu het stuur van het voertuig passeerde en een proefrit maakte in de fabriek.

BMC heeft de pick-up truck ontwikkeld, vooral gelet op de behoeften van het interne beveiligingspersoneel. De voor Turkije ontwikkelde gereedschappen die geschikt zijn voor het terrein, zullen het ondersteunend personeel superieure operationele capaciteit bieden op het gebied van transport- en vrachtafhandelingsfaciliteiten.1 Trackback / Pingback

  1. BMC Armored Pickup TULGA Model's nieuwste versie werd weergegeven | OtonomHaber

Beoordelingen