Wees de eerste naar Turkije ..! Luchthavens krijgen een Covid-19-certificaat

Vliegvelden Turkije krijgt als eerste het Covidien-certificaat
Vliegvelden Turkije krijgt als eerste het Covidien-certificaat

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu zei dat alle ministeries verschillende maatregelen hebben genomen in de strijd tegen de Covid-19-uitbraak die in China begon en een pandemie in de wereld werd. Op dit punt, als het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur, verklaarde Karaismailoğlu dat ze een certificeringsprogramma voor de luchthavens hebben gemaakt en kondigde ze aan dat alle luchthavens zullen worden gereorganiseerd met het genoemde certificeringsprogramma. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat het programma was opgesteld in overeenstemming met de voorspellingen van het ministerie van Volksgezondheid en het Wetenschappelijk Comité: “De circulaire voor het certificeringsprogramma is ook opgesteld en naar alle luchthavens gestuurd. In het kader van de circulaire wordt ons Ministerie van Burgerluchtvaart geïnformeerd en geïnspecteerd en geeft het Ministerie een certificaat af aan de luchthavens die aan de eisen voldoen. Dit certificaat wordt ook gedeeld met de partnerlanden en luchtvaartmaatschappijen en er zal worden gedocumenteerd dat alle maatregelen zijn genomen tegen de uitbraak van Covid-19 op onze luchthavens. ”

Er worden ook maatregelen genomen met betrekking tot het openbaar vervoer


Karaismailoğlu verklaarde ook dat de circulaire, die de maatregelen laat zien die moeten worden genomen om de epidemie voor luchtvaartmaatschappijen te voorkomen, zich ook in de voorbereidingsfase bevindt. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat het ontwerp van de circulaire in kwestie was opgesteld: “Het zal worden gepubliceerd in het kader van de adviezen van ons ministerie van Volksgezondheid en er zal worden geregistreerd dat er allerlei maatregelen worden genomen tegen de Covid-19-pandemie in het veld. Daarnaast zijn de maatregelen met betrekking tot openbaar vervoerbedrijven naar de luchthavens door ons ministerie vastgesteld en uitgevoerd. De certificeringsactiviteiten met betrekking tot toeristische faciliteiten die door onze andere ministeries zijn aangekocht, worden ook voortgezet. ”

Alle maatregelen van belanghebbenden zullen betrekking hebben op vervoer en accommodatie

Karaismailoğlu, erop wijzend dat bij het nemen van de noodzakelijke maatregelen van alle belanghebbenden van het vervoer en de accommodatie met de genoemde voorschriften, waarbij alle uitbarstingen van waarschijnlijkheden, die een holistische benadering van maatregelen als eerste tegen het land hebben genomen, Turkije zal zijn. Minister Karaismailoğlu zei: “De mogelijkheid voor veiligere binnenlandse vluchten, die gepland zijn om na de vakantie in ons land te beginnen, is gecreëerd. Er worden onderhandelingen gevoerd met internationale organisaties en contactlanden met betrekking tot internationale vluchten. Als resultaat van deze onderhandelingen zullen internationale vluchten veilig beginnen. ”

Reikwijdte van vernieuwingstrainingen uitgebreid

Karaismailoğlu kondigde aan dat er een andere regeling is getroffen om het effect van Covid-19 te verminderen en het luchtvervoer te vergemakkelijken. Minister Karaismailoğlu verklaarde ook dat de handdesinfectiemiddelen die oplossingen met gevaarlijke stoffen en geïnfecteerde bloedmonsters bevatten en de geldigheidsduur van de vernieuwing van de gevaarlijke goederen worden gepubliceerd, en dat de reikwijdte van de vernieuwingstrainingen die kunnen worden verlengd met maximaal 4 maanden, waarvan de geldigheidsduur uiterlijk op 31 augustus zal worden verlengd. "is uitgebreid om alle certificaten te dekken."Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen