Başakşehir Çam en Sakura City Hospital geopend voor service

Basaksehir cam en sakura stadsziekenhuis geopend
Basaksehir cam en sakura stadsziekenhuis geopend

President Erdoğan heeft vóór de ceremonie examens afgelegd in Başakşehir Çam en het Sakura City Hospital. Erdogan, minister van Volksgezondheid, ontvangt informatie van de autoriteiten. Fahrettin Koca werd vergezeld door andere geïnteresseerde partijen.


In zijn toespraak tijdens de openingsceremonie zei Erdoğan dat het ziekenhuis, dat in dienst was gesteld bij de Japanse premier Shinzo Abe, gunstig zou zijn voor het land, de natie en het prachtige Istanbul: “Vandaag voegen we een nieuwe ring toe aan de diepgewortelde en multidimensionale Turks-Japanse vriendschap. We hebben de naam van ons ziekenhuis bepaald als Başakşehir Çam en Sakura City Hospital, in samenwerking met de twee landen. We hebben een ander werk naar ons land gebracht dat een van de trotse monumenten van Istanbul zal zijn met zijn technologische infrastructuur, bijgebouwen, locatie, faciliteiten en andere kenmerken. ”

Erdogan verklaarde dat het milieu en het energievriendelijke ziekenhuis een van de beste voorbeelden zijn van publiek-private samenwerking, en zei dat dit werk een cruciale rol zal spelen bij de bestrijding van de Kovid-456-uitbraak, vooral met zijn tweeduizend 2 bedden, waarvan 682 intensive care-afdelingen, 725 polikliniekkamers en 90 operatiekamers. verteld.

“Istanbul is een internationaal gezondheidscentrum geworden”

President Recep Tayyip Erdoğan zei dat wanneer de volledige capaciteit van het ziekenhuis, dat in totaal 107 vestigingen zal bedienen, is bereikt, het de bedoeling is om dagelijks 35 duizend poliklinische patiënten te nemen en 500 operaties te laten uitvoeren.

“Ons ziekenhuis, dat 8 helikopterbanen heeft en een parkeerplaats voor 134 3 voertuigen, zal onze buitenlandse gasten van dienst zijn met de nabijheid van Istanbul Airport en ons land. Met andere woorden, Istanbul is ook een internationaal gezondheidscentrum geworden. ”

"We hebben medische apparatuur en maskers naar 82 landen gestuurd"

In het proces van de pandemie, naast Turkije om in hun eigen behoeften te voorzien, zou het tekort aan medische voorraden van levende, broederlijke en vriendelijke landen doorgaan met het sturen van hulp. In de overtuiging dat ons lot en verdriet gemeenschappelijk zijn, zullen we doorgaan met het mobiliseren van de kansen die we hebben voor de hele mensheid tegen de epidemie. ”

"Ik wens dat het ziekenhuis de mensen van Istanbul gezondheid en welzijn brengt"

Tijdens de openingsceremonie die hij bijwoonde met de videoconferentiemethode, zei de Japanse premier Shinzo Abe: "Ik wens dat dit ziekenhuis, dat ook de naam sakura draagt, het symbool van Japan, met zijn dennenboom die doet denken aan gezondheid en energie, voor altijd gezondheid en welzijn brengt bij de bevolking van Istanbul."

Minister van Volksgezondheid Fahrettin zei in zijn toespraak tijdens de ceremonie, die het recht op gezondheid van iedereen, de tijdige en kwaliteitsvolle gezondheidszorg voor iedereen in nood, gemakkelijk zei dat Turkije stap voor stap toegang heeft.

“Het geopende ziekenhuis behoort tot de grootste ziekenhuizen ter wereld. 'Dit gezondheidscomplex is niet zomaar een ziekenhuis', zegt Koca. 8 bedden voor intensieve zorgen hebben in totaal 426 bedden. Er zijn 2 kamers voor patiëntenonderzoek. Het heeft 682 operatiekamers, waarvan 725 volledig uitgerust, hybride. Het heeft 3 verloskamers en 90 verbrandingseenheden met bedden. Dit ziekenhuis heeft de capaciteit om 28 duizend patiënten op één dag te bedienen. Het is het grootste seismisch geïsoleerde gebouw ter wereld met 16 seismische isolatoren. Op deze manier kunnen alle diensten, inclusief aardbevingen, zonder onderbreking doorgaan ”.

Turkije 18 jaar, 87 duizend bedden met 512 bedden

In de afgelopen 18 jaar, de instructies en steun van president Erdogan in lijn met 636 ziekenhuisbouw van de structuren en Turkije, 87 duizend 512 bedden capaciteitswinst die de echtgenoot van de ministers overbrengt, "vond het totale aantal te bouwen gezondheidsfaciliteiten in deze periode de drieduizend 3. Vanaf 345 zijn 2016 stadsziekenhuizen in gebruik genomen. Samen met het Başakşehir-ziekenhuis bouwen we ons 10e stadsziekenhuis in. De bouw van onze 11 stadsziekenhuizen is aan de gang. ”

Ministers Husband, 2023 in het stadsziekenhuis van wandelende robuuste gezondheid Turkije heeft geuit dat hun doelen kunnen worden genomen als het eindpunt van de bruid en diensten.

"Turkije zal in de 21e eeuw de naam van het land van gezondheid drukken"

De internationale gezondheid van Turkije en de kwaliteit van gezondheidsdiensten en toerisme met een specifieke richting om een ​​belangrijke bestemming van gezondheidseducatie te maken, is een belangrijke stap die de minister heeft genomen, benadrukte haar man, zei ze:

“Stadsziekenhuizen zullen ons land helpen zijn potentieel voor de wereld open te stellen. We hebben een betere infrastructuur dan bijna elk land dat toonaangevend is op het gebied van gezondheidstoerisme. Zoals we altijd hebben gezegd, zijn onze stadsziekenhuizen de nieuwste plek op het gebied van gastvrijheid met de nieuwste moderne technologie en fysiek comfort. Het is echter ons kwaliteitspersoneel dat binnen deze gebouwen zal dienen. Elke dag zal ons gezondheidszorgsysteem dat sterker is in de wereld van de 21e eeuw, de naam Turkije als gezondheidsland drukken. "Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen