Een andere hotelketen om in Erciyes te investeren

Als het erc is, zal een andere hotelketen investeren
Als het erc is, zal een andere hotelketen investeren

Xperia Hotels kwam in de laatste fase om te investeren in Erciyes. Metropolitan burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç heeft aangekondigd dat het hotel, dat het grensverleggende stadium heeft bereikt, een capaciteit van 550 bedden zal hebben.


Metropolitan burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç had een ontmoeting met Serhat Kayış, voorzitter van de raad van bestuur van Xperia Hotels, die in Erciyes zal investeren. Er is een presentatie gegeven aan president Büyükkılıç over het project van het hotel dat tijdens de bijeenkomst in Erciyes zal worden gehouden.

President Memduh Büyükkılıç legde een verklaring af over het onderwerp en zei dat de Xperia Hotels Chain zo snel mogelijk de basis zal leggen in Erciyes. Burgemeester Büyükkılıç zei dat het project Xperia Erciyes Hotel in overeenstemming is met de wensen en het silhouet van Erciyes, dat het hotel een capaciteit van 272 kamers en 550 bedden zal hebben. Burgemeester Büyükkılıç herinnerde eraan dat de investeerders die grond in 20 hotels in Erciyes kochten, zo snel mogelijk met hun investeringen zijn begonnen, dat het aantal bedden begon te worden ervaren vanwege de interesse in Erciyes. Burgemeester Büyükkılıç benadrukte dat de investeringen in Erciyes niet alleen het wintertoerisme zullen dienen, maar merkte op dat Erciyes 12 maanden werkte door de investeringen in thermisch toerisme en kampeercentra te versnellen. Burgemeester Büyükkılıç wenste dat de investering zo snel mogelijk in gebruik zou worden genomen.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen