80% van het Kastamonu-kabelbaanproject voltooid

% van het kabamonu-kabelbaanproject is voltooid
% van het kabamonu-kabelbaanproject is voltooid

Kastamonu Mayor Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu beantwoordde de vragen van Istanbul TV-uitzending op Gönül Geography en beantwoordde de vragen van İstamonu hoofdredacteur Hüseyin Karadeniz, Vidinlioğlu zei dat het Cable Car Project een dolk is die aan beide kanten van Kastamonu vastzit.


Burgemeester Vidinlioğlu zei dat hij denkt dat het kabelbaanproject niet klopt: 'Als de kabelbaan in mijn tijd was, zou ik de T van de kabelbaan niet naderen. Maar we vonden het in de kabelbaan. Ik zie de kabelbaan als een dolk die aan twee kanten van Kastamonu vastzit. Als je de kabelbaan naar de luchthaven in Turkije kunt nemen, Ilgaz tijd, het brengt onze burgers overal vandaan, dan wordt het zinvol. Het heeft geen zin om van het kasteel naar de toren te komen. Je komt binnen 2 minuten te voet. Dan het vogelperspectief, je kijkt gewoon naar de daken, je ziet de stad niet binnen, het klopt. Daarom is de kabelbaan niet helemaal zinvol en is zijn tijd niet geschikt voor textuur. Maar gemiddeld is ongeveer 15 procent voltooid, maar we hebben allemaal een kabelbaanproject gevonden met touwen en cabines. Dit heeft ook een operationele kost. Het is niet nodig om over dit onderwerp in de politiek te gaan, met een project van 80 procent voltooid. De twee kanten van de stad komen samen. Je komt van het kasteel en je reist van het kasteel naar de toren. Gemiddeld bedraagt ​​het tot dusver betaalde bedrag ongeveer 80 en een half, wat al 55 duizend is door KUZKA. De gemeente heeft ongeveer 200 miljoen betalingen gedaan. Er is veel meer dat we moeten terugbetalen. 'Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen