Reisvergunning circulair voor 65 jaar en ouder is gepubliceerd

reisvergunning circulair voor leeftijd en ouder wordt gepubliceerd
reisvergunning circulair voor leeftijd en ouder wordt gepubliceerd

Burgers van 65 jaar en ouder, die lange tijd niet mogen uitgaan, mochten op donderdag 21 mei om 09.00 uur naar de gewenste eenrichtingsplaatsen gaan, op voorwaarde dat ze op donderdag 81 mei om minimaal een maand niet terugkeerden. Dienovereenkomstig werd door het ministerie van Binnenlandse Zaken een circulaire over het reisvergunningcertificaat voor burgers van 65 jaar en ouder naar de XNUMX provinciale gouverneurs gezonden.


Volgens de circulaire;

Met de circulaire van 22 maart, op voorwaarde dat burgers van 65 jaar en ouder (behalve degenen die orgaan- en beenmergtransplantaties hebben ondergaan, mensen met immunodeficiëntie en dialyse als gevolg van nierfalen in drie jaar) beperkt zijn tot reizen, en ten minste 30 dagen op hun plaats moeten blijven. kunnen naar elke gewenste plek gaan. In dit verband kan één persoon burgers van 65 jaar en ouder vergezellen op hun reizen.

Burgers van 65 jaar en ouder; Reisvergunningsaanvragen kunnen op donderdag 21 mei om 09.00 uur elektronisch worden ingediend via E-Government, Ministerie van Binnenlandse Zaken, E-Application System en Alo 199 Loyalty Support Line.

Tijdens de aanvraag, de aanvrager en zijn begeleider; Naast de isolatiequery in Covid-19 thuis, zal de vraag of de gespecificeerde ziekten al dan niet automatisch via het systeem worden gesteld.

Onze burgers hoeven niet naar een gezondheidsinstelling of gouvernement / gouvernementen te gaan om het document in kwestie op te halen. De aanvragen voor een reisvergunning worden automatisch geëvalueerd en afgerond.

Degenen die voor toestemming zijn geaccepteerd, worden per sms geïnformeerd en een aanvraaggoedkeuringsdocument kan worden afgedrukt via E-government.

Het afgegeven reisvergunningsdocument is geldig voor een enkele reis en het is essentieel voor burgers van 65 jaar en ouder die een reisvergunning hebben om ten minste 30 dagen op de plaats te blijven die ze hebben bezocht.

Informatie van 65-plussers van wie de vergunning is geaccepteerd, wordt automatisch meegedeeld aan de provinciale provincies waar ze zijn ingeschreven en aan de huisarts bij wie ze zijn geregistreerd. Noodzakelijke follow-ups zullen worden gemaakt door de huisartsen bij wie ze zijn geregistreerd.

Burgers van 65 jaar en ouder zullen hun uitgaansverbod voortzetten als onderdeel van de circulaire die op 22 maart is gepubliceerd op plaatsen waar ze heen zullen gaan.

Door de gouverneurs / districtsgouverneurs betreffende de genoemde maatregelen

Overeenkomstig artikel 11 / C van de provinciale bestuurswet en de artikelen 27 en 72 van de algemene sanitaire wet zullen de noodzakelijke beslissingen worden genomen binnen het hierboven genoemde kader.

Rekening houdend met de intensiteit die degenen die een reisvergunning hebben ontvangen en die met voertuigen van het openbaar vervoer reizen in busstations kunnen creëren, zullen maatregelen met betrekking tot het openbaar vervoer worden gepland en in de praktijk zullen er geen verstoring en slachtofferschap zijn.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen