1915 Çanakkale Bridge's 318 meter hoge stalen torens voltooid

stalen toren torens van canakkale brug werden voltooid
stalen toren torens van canakkale brug werden voltooid

Het laatste blok van de rode en witte torens, bestaande uit 1915 blokken van de Çanakkale-brug uit 32, die in aanbouw was, werd vervangen door een ceremonie die werd bijgewoond door president Recep Tayyip Erdoğan met een videoconferentie.


Karaismailoğlu Tijdens de ceremonie heeft Turkije meer dan een van de dagen in de geschiedenis van de transportinfrastructuur meegemaakt, zei een van zijn belangrijkste projecten in de geschiedenis van de Republiek. Karaismailoğlu verklaarde dat de 318 meter hoge eerste torens van de brug de laatste montage van stalen blokken hebben voltooid en ging als volgt verder:

'We plaatsen de 128e laatste bak van onze vierde toren. Onze Çanakkale-brug uit 1915 bevindt zich op de leerling en het belangrijkste punt van de Malkara-Çanakkale Highway-lijn met een totaal van 101 kilometer. Als familie van het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur waren we een week geleden 72 meter onder de grond bij de tunnelbeëindiging van de metrolijn Istanbul Gayrettepe-Airport. Vandaag tekenen we met u een nieuw succes op een hoogte van 318 meter. Dit project is een van de belangrijkste stappen voor de toekomst van de transportinfrastructuur van Turkije. De Çanakkale-brug uit 1915 is meer dan een brug die de twee kanten met elkaar verbindt, het is een houding van respect voor onze geschiedenis. 2023 De Çanakkale-brug, die verwijst naar de honderdste verjaardag van onze republiek in 1915, wordt de wereldleider in zijn klasse met een middellange overspanning van tweeduizend 2 meter wanneer de constructie is voltooid. Bovendien vertegenwoordigt Çanakkale Bridge, met de hoogste toren ter wereld, de Çanakkale Naval Victory op 23 maart 318, met een hoogte van 3 meter, verwijzend naar de 18e van de 18e maand. ”

Karaismailoğlu, die zei dat de Çanakkale-brug van 1915 fatale schulden had aan degenen die martelden voor het vaderland en de ontwikkeling van de regio van vandaag nastreven, zei: “We zullen het project op 18 maart 2022 met succes voltooien en hard werken om deze schuld te betalen. De dichtheid van vracht en passagiers op onze snelwegen neemt met de dag toe. In dit verband heeft onze verdeelde weglengte, die we hebben verhoogd van 6 duizend 101 kilometer tot 27 duizend kilometer, deze constant toenemende vracht- en passagiersvervoerdichtheid verwijderd. Was ons land tot op heden het corridorland op de oost-westas, tegenwoordig is het de logistieke basis geworden op de zuid-noordas waar drie continenten met elkaar zijn verbonden. Deze positie zal verder worden versterkt met onze Çanakkale-brug uit 1915 en de Malkara-Çanakkale Highway-projecten. ” gebruikte uitdrukkingen.

"Tijd- en brandstofbesparing zullen 567 miljoen lira per jaar zijn"

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat wanneer de Çanakkale-brug in 1915 voltooid is, het 1,5 uur durende transport tussen Lapseki en Gelibolu zal afnemen tot 6 minuten, en dat de bedrijfskosten van voertuigen en economische verliezen zullen worden geëlimineerd.

Karaismailoğlu verklaarde dat verkeersopstoppingen, emissieverhogingen en geluidsoverlast zullen afnemen, "het verlies van mensenlevens en eigendommen als gevolg van verkeersongevallen zal tot een minimum worden beperkt. Er komt een veel kortere, snellere en comfortabelere reis. Canakkale, Turkije is niet de enige die waarde zal toevoegen aan alle sociaal-economische termen en een nieuw gordijn zal openen in transport. Door de regio Thracië en de Egeïsche Zee samen te brengen met continentaal Europa, zal de Çanakkale-brug uit 1915 de handelsroutes in onze regio opnieuw verbinden en grote voordelen opleveren voor de economische vitaliteit. ” zei.

Karaismailoğlu zei dat de autosnelweg Malkara-Çanakkale, die ook de brug omvat, de belangrijkste verkeersader zal zijn die Istanbul, Kırklareli, Tekirdağ en Edirne met de Egeïsche regio verbindt.

“Ten noorden van Marmara zullen de Kınalı-Tekirdağ, de Çanakkale Balıkesir-snelweg en het westen en zuiden van Balıkesir-Bursa en de Kocaeli-snelwegen de snelwegring rond Marmara voltooien. Het wordt een nieuw alternatief voor de kruising van de Bosporus voor het wegverkeer dat via Europa en Thracië naar het westen van de Egeïsche en Centraal-Anatolië, de Adana-Konya-as en de westelijke mediterrane regio's zal draaien. Met onze snelweg van 101 kilometer wordt de huidige rijksweg met ongeveer 40 kilometer ingekort. Tijd- en brandstofbesparing zullen jaarlijks 567 miljoen lira zijn. We zetten onze studies voort door al onze maatregelen te nemen tegen de epidemie van Kovid-19, die de hele wereld treft, door sociale afstand, hygiëne en regelmatige gezondheidscontroles uit te voeren. Net als op onze meer dan duizend bouwplaatsen in het hele land, handelen we hier volgens het principe van 'gezondheid eerst, mens eerst'. Dankzij de voorzorgsmaatregelen die we ondanks het pandemieproces hebben genomen, wordt het werk op onze bouwplaatsen zonder onderbreking voortgezet. We werken hard om het transportnetwerk van Turkije te verbeteren. Met de kracht die we van ons land ontvangen, bereiden we ons land voor op de toekomst. We hebben de verantwoordelijkheid om te realiseren wat onmogelijk wordt genoemd, trots te zijn op ons land en voorbeeldige projecten voor de wereld. Met deze verantwoordelijkheid geloven we dat we veel goede werken zullen doen, hand in hand met onze staat en natie. ”Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen