13. Plaats de inkomstenstijgingen van het wereldtoerisme in Turkije

Tijdens de opkomst van de inkomsten uit het wereldtoerisme in Turkije
Tijdens de opkomst van de inkomsten uit het wereldtoerisme in Turkije

De Wereldorganisatie voor toerisme (UNWTO) van de Verenigde Naties heeft de barometer van mei 2019 gepubliceerd, die gegevens over 2020 bevat.


Terwijl Turkije opnieuw het zesde meest bezochte land ter wereld was en de inkomsten uit toerisme twee plaatsen stegen, vestigde hij zich op meer en dertien.

In de afgelopen jaren hebben de landen die de meeste inkomsten uit toerisme op de Europese ranglijst van het afgelopen jaar genereren, 6'ncılıg Turkije, TurkStat-gegevens voortgezet, hij verdiende in 2019 34,5 miljard dollar aan inkomsten uit toerisme.

De meeste bezoekers vermaakten zich in 2018 Europese landen ranking in 4, oplopend naar de 6e plaats in Turkije in de wereld, volgens de World Tourism Organization in mei 2020 barometer voor succes bij bezoekers deze ranking veranderde niet in 2019.

In termen van toerisme bleef de omzet gelijk in vergelijking met de Europese ranglijst van 2018 van vorig jaar, Turkije is de 2019e op de wereldranglijst in 15 en werd verhoogd tot 13 gewone.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen