TCDD Ontvangstwagens voor personeel ontvangen

tcdd wagens voor personeelsaccommodatie werden ontvangen
tcdd wagens voor personeelsaccommodatie werden ontvangen

De wagens voor personeelsaccommodatie vervaardigd door TCDD Afyonkarahisar 7th Regional Directorate om te voldoen aan de huisvestings- en rustbehoeften van de spoorwegonderhoudsdienst, weg- en bouwmachinebedieners op de werkplek werden ontvangen.


TCDD Afyonkarahisar 7. Regiomanager Adem Sivri; “TÜVASAŞ Adapazarı Vagon Sanayi A.Ş. De personeelswagens die in onze regio zijn geproduceerd, zijn ontvangen. In de voertuigen voor personeelsaccommodatie op de Afyonkarhisar Ali Çetinkaya Gar-site hebben we onderzocht met het hoofd van het onderhoud van de Spoorwegonderhoud Afyonkarahisar Ali Aydın, de manager van het onderhoud van de spoorwegonderhoud Teksin Geldi, de manager van de mechanische wegwerkzaamheden en de chef van de wegenonderhoud, generator, airconditioning, wasmachine, fornuis voor het comfort van het gebruikerspersoneel. , thermosifon etc. De bestaande voertuigen voor personeelsaccommodatie zullen naar verwachting tevredenheid en motivatie voor het personeel creëren. ” gebruikte uitdrukkingen.

Demiryol-iş Afyonkarahisar Afdelingshoofd Ali Aydın verklaarde ook dat weg- en bouwvakkers toegewijd buiten hun huizen werken, en namens deze werknemers, TCDD 7e Regional Manager Adem
Hij bedankte Sivri.

JavaScript is vereist voor deze diashow.hoe 1

  1. Het was niet nodig om nieuwe wagons te produceren voor de administratieve snelheid, in de organisatie hadden de personenwagons die buiten het commerciële transport waren gehouden en inactief waren gebleven, kunnen worden aangepast voor service. onnodig geld uitgeven ... te veel nieuwe bedrijfswagens

Beoordelingen