TCDD Eryaman Service Huizen Boiler Installatie Inschrijving Resultaat

tcdd eryaman service huizen in aanbouw tenderresultaten
tcdd eryaman service huizen in aanbouw tenderresultaten

TCDD Eryaman CK-1, CK-2, B-1, B-2, B-3 Blokkeert waterverwarmingsinstallatiewerkzaamheden voor 148 dienstwoningen in de aanbestedingsresultaten


TCDD Eryaman CK-2, CK-2020, B-155398, B-794.293,17, B-1 blokken met de geschatte kosten van TCDD 2 Regional Purchasing Service Directorate (TCDD) 1/2 KIK van de Turkse staatsspoorwegonderneming (TCDD) 3 firma's hebben een bod op de aanbesteding en de bieder ingediend voor de aanbesteding van Geyser Installation £ 737.500,00 voorstel PLUS EEN YAPI MÜHENDİSLİK SAN LTD Het heeft gewonnen. 2 ondernemingen die aan de inschrijving deelnamen, ingediend onder de grenswaarde.

De aanbesteding heeft betrekking op de werkzaamheden van Installing Geyser Installation for 1 Service Houses in TCDD Eryaman CK-2, CK-1, B-2, B-3, B-148 Blocks. De duur van de werkzaamheden is 152 (honderdvijftig) kalenderdagen vanaf de plaats van levering.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen