Istanbul Airport Metro Car Aankoopresultaat

Istanbul luchthaven metro auto teder resultaat
Istanbul luchthaven metro auto teder resultaat

Het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur heeft 176 metrovoertuigen uit China gekocht voor de metro van Istanbul Airport. De levering van alle metrovoertuigen zal eind 2022 voltooid zijn.


Het resultaat van de aanbesteding van "Istanbul New Airport Metro Line 26 Metro Vehicles Supply and Commissioning Work" door het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur, Algemeen Directoraat van Infrastructuurinvesteringen, werd aangekondigd op 2019 december 176. De Chinese aanbesteding CRRC Zhuzhou Locomotive Co., de enige geldige inschrijver, krijgt de aanbesteding. Ltd. Vertegenwoordiging in Turkije heeft beweerd 1 miljard 545 miljoen 280 TL.

Volgens de aanbestedingsstukken zal de levering van 176 voertuigen binnen 32 maanden worden voltooid. De levering van de eerste 10 treinsets wordt binnen 11 maanden voltooid volgens de voorwaarden van vroege levering. De eerste levering begint met 2 sets treinen. In de 10e maand worden er nog 4 treinsets geleverd en de resterende 11 treinsets worden aan het einde van de 4e maand geleverd. De levering van 25 treinsets zal in 32 maanden worden voltooid. Geleverd door CRRC Zhuzhou Locomotive, kunnen de afleverlocatie en productievoorwaarden van de 26e treinset en sommige voertuigen worden gewijzigd door het Ministerie van Transport.

De aannemer zal de levering, installatie en inbedrijfstelling van alle onderhouds- en reparatieapparatuur uiterlijk op de 23e maand voltooien. De werkzaamheden lopen af ​​op 28 december 2022.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen