Çiğli Tram Project was opgenomen in het investeringsprogramma ..! Na Tender Corona Outbreak

cigli tramproject werd opgenomen in het investeringsprogramma na de tender corona-epidemie
cigli tramproject werd opgenomen in het investeringsprogramma na de tender corona-epidemie

Burgemeester van Izmir, Tunç Soyer, Karşıyaka- Een belangrijke drempel werd gemist in het tramproject dat tussen Çigli zou moeten rijden.


President Soyer zei in een verklaring op zijn Twitter-account dat president Recep Tayyip Erdogan is opgenomen in het investeringsprogramma van het tramproject en dat ze hun wapens zullen pleisteren voor de aanbesteding direct na de coronavirusepidemie.

Soyer zei in zijn verklaring: “Beste Izmirians, ik heb de afgelopen dagen ook goed nieuws gemist. De goedkeuring voor opname in het investeringsprogramma waar we op hebben gewacht, Çiğli Tram, is ook afkomstig van onze president. Wanneer we deze moeilijke dagen achter ons laten, zullen we bieden en beginnen we met de investering. Heel erg bedankt. ' zei hij.

Çiğli Tramway bestaat uit twee fasen

De eerste fase van Çiğli Tramway, Karşıyaka Het begint bij Çevreyolu Station en strekt zich uit tot Ataşehir, Çiğli Istasyonaltı-gebieden, Çiğli İZBAN-halte en Çiğli Regional Training Hospital met een verbindingsbrug. Deze etappe is 3 meter lang en bestaat uit vier haltes.

De tweede fase start vanuit Ataşehir Mahallesi en gaat door de Atatürk Organised Industrial Zone, Katip Çelebi University en Ata Sanayi en eindigt in het Çiğli Regional Training Hospital. Deze etappe met een totale lengte van 7 meter bestaat uit 500 haltes.

Eerste fase van cigli-tram
Eerste fase van cigli-tram

Er zijn in totaal 24 stations op de Çiğli-tramlijn

De lijn zal uit 14 stations bestaan. De lijnbreedte is 7,2 meter. Het grootste deel van de route was gepland als een dubbele lijn, die door de centrale schuilplaatsen van de bestaande straten en wegen liep. De eerste fase van het project Karşıyaka Beginnend vanaf Çevreyolu Station, zal het de wijken Ataşehir en Çiğli İstasyonaltı, Çiğli İZBAN Station en Çiğli Regional Training Hospital dekken met de verbindingsbrug. Er zullen vier stations zijn in dit stadium van 3 meter lang.

De tweede fase begint bij Ataşehir Mahallesi en volgt de Ata Sanayi Industrial Route, Katip Çelebi University, Ata Sanayi route en eindigt bij het Çiğli Regional Training Hospital. Er zullen in deze etappe 7 stations zijn, die 500 meter lang zijn.

Tramlijn Çiğli wordt in 2,5 jaar voltooid

Karşıyaka en de verbinding met İZBAN Çiğli tramlijn zal over ongeveer 2,5 jaar worden voltooid. Hat, Karşıyaka Het wordt een voortzetting van de tram. Om de integratie van de lijn met İZBAN te verzekeren, zal ongeveer 300 meter verbindingsbrug worden gebouwd die de ringweg zal oversteken. Naast de tramlijn zijn er voetgangers- en fietsroutes op de brug.

Er zullen tramstations zijn voor Çiğli Regional Training Hospital en İzmir Katip Çelebi University. De lijn gaat ook door Çiğli Ata Sanayi en Atatürk Organized Industrial Zone (AOSB). Burgers die de tram nemen vanuit Alaybey kunnen zonder onderbreking naar Çiğli reizen. Aldus zal het autoverkeer worden verminderd.

Izmir tramkaart


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties